Monodoks ilacinin yan etkileri

office

Ben sizden değilim...
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66.450
Puanlar
1.123
Kizlar selam, konuyu umarim dogru yere acmisimdir. Monodoks (doksisiklin) kullanip yan etki goren oldu mu? Yani ilacin bogaza yapismasindan tutun da, ulser yapmasina kadar zibilyon sey okudum ama en guvenilir bilgiyi buradan alirim dedim. Genelde bir damacana suyla yut diyorlar, ilac degil nukleer bombe sdaaffsfd kullanan varsa bir el atin bacilar

bıol suyla yutun sonrasında bir saat yatar konuma geçmeyin benzerini kullandım biraz mide yanması yapıyor gibi dik durun bi saat en önemlisi o

merhaba ben kullandım evet yan etkileri biraz korkunç ama doğru kullanırsan bir şey yapmıyor ciddi. önce aç karna alma ve süt ve süt ürünlerini de tüketme içtikten ve içmeden 2-3 saat sonra-önce. asitli şeylerle de alma en azından böyle birlikte arada az zaman koy mesela sabah kalktın zamanı geçmeden içeceksin ya bi tane muzla elmayla biraz da ekmekle bol suyla al hafif miden yanıyor gibi oluyor ama geçiyor o sonra. suyu bol bol iç. mide asidini arttırıyor çünkü. akşam da aynı şekil. ve yatmadan 1 saat önce falan almaya çalış yarım saat diyorlar ama 40-60 dk daha güvenli bence. bunlara uyduğun takdirde o reflü ülser vs yaşaman çok olası değil önceden gastritin neyin yoksa çok geçmiş olsun ben de kullandım benim de çok sağlık korkum var ama böyle yaparak kullandım bi sorun yaşamadım endişelenme. belki öncesinden lansor içilebilir mide asiti azaltıcı da bilmiyorum bazı ilaçlar çakışıyor lansorla ona dikkat etmek lazım doksisiklinle nasıl etkileşimi vardır bilmiyorum ben

Kizlar tesekkurler evet aynen dediginiz gibi 500 ml suyla sey kadar (afedersiniz) hapi yutuyorum bir sikinti yasamadim simdiye kadar, su 14 gun gecse ne ilacmis ya

sonrasında mantar yapmıştı benı bana dokundu ödemde aynı şekilde yapıyor

`