Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun canım senin bebisler nasıl gramlari felen aralarında fark varmı o dönemde 26 haftada 30 haftalikken doğum olur diyodu doktor bakalım 33 olduk 34 e gireceğim rabbim nasip ederse inşallah sağlıkla kucağıma alırım26 hafta bitti benim de
kac kere aldilar her birinde kac kt aliyorlardi belkide ondan erken dogum oldu almasan da tken doguum oluyor gerciİlk olarak allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin benim şuanda 28 aylık ikiz kızlarım var benimde 23. haftadan itibaren su alınmaya başlandı ve 30. haftaya kadar aldı doktorum 30+2 doğum yaptım toplam 11 litre su alındı dua edin ve doktorunuza güvenin kucağınıza alacağınız günü hayal edin siz inanırsanız herşey daha güzel olur merak etmeyin
Haftada iki kere alıyorlardı 1.5 lt 1.3lt 1.8lt her seferinde değişiyordu doktorumun amacı 30. Haftaya kadar gelebilmekti bende çapaya gittim sonlandırma yapamadılar tek çare su almaktı doktoruma güvendim ve inandım ondan allah razı olsun o olmasaydı demek istemiyorum.Allahıma çok şükür kızlarıma sağlıkla kavuştum.sende inan ve güven inşallah sende sağlıkla kavuşursun sormak istediğim bir şey olursa her zaman yardımcı olurum bunu yaşayan bilir seni çok iyi anlıyorumkac kere aldilar her birinde kac kt aliyorlardi belkide ondan erken dogum oldu almasan da tken doguum oluyor gerci
durumun inşaallah iyidir sen bebeklerin sağlıklıdır:)Kızlar benim hastaneye yatışim yapıldı dua edin ciğer geliştirici igne vuruldum bakalım takip olacam alalım da diyo doktorlar
bana da bana da300 gr fark var çok iyi degil durumlar dua ediyorum Allah bana da nasip etsin insallah 34 leri 36 lari sana da
inşallah sağlıklı bi şekilde almışsınızdır bebeklerinizi kucağınıza bende 23 haftalık monokoryonik diamniyotik hamileyim ve dr bu hafta 1. evre transfüzyon tespit etti. aralarında 200 gr fark var. 2 hafta daha beklemekten başka yapacak bişey yok dedi şu anda dr. sizin nasıl ilerlemişti bu haftalarda hamilelik?Kızlar ben de m0nokoryonik diamniyotik ikizlerime hamileyim. Bunun riskini korkusunu yaşamayan bilemez. Ben 20. Haftamdayım. En son 16+4 te gittim doktora aralarında 50 gr fark vardı. Deneyimlerinize ihtiyacım var. Tavsiyelerinize. Umarım iyisinizdir ve bebişlerinizi alırsınız kucağınıza :)