Monoton evlilik

hufeza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
114
426
103
Yalova
Arkadaslar yardimci olrmusunuz 23 yasindayim 3 yillik evliyim severk evlendim ama biseylerde eksiklik var ..evliligim cok monoton okudugum ask kitaplarindan arkadslarimin evliliklerkne bakiyorum bn manevi acidan edimle hoc bisey yasamamis diyorum evlilligimin ilk zamanindada boyleydi ama bunlarin yeni yeni farkina variyorum ..istiyorumki esime guzel bakim onu opiyim zamn gecrim ama olmuyo geciremiyoruz esim cok cekingen hic birsey istemiyor bn opmesem o opmuyo ama gozu gibi koruyo kolluyo cozmuyorum bn fazla seylermi istiyorum yoksa normalmi

Malesef evlilikler kitaplarda yazıldığı gibi olmuyor keşke olsaydı... seninle aynı şeyleri hissediyoruz. Benim evliliğimde çok monoton. Eşim tam tersi tam sevgi böceğidir bende tam tersi mesafeliyimdir içimden gelmez. Eşim çok yakın ilgilidir ama o eksiklik tamamlanamıyor hep bir burukluk oluyor. Hep böyleydi ama son zamanlarda daha çok düşünür oldum. Hamile olmasam devam etmezdim ama hayırlısı böyleymiş. Eğer evliliğini kurtarmak istiyorsan farklı şeyler dene eşine yoğunlaş. Umarım düzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…