- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
-
Ofisi ayırsam benim çıkmam gerekiyor kalan ortaklarımız abisi ve abisinin arkadaşı. Mevcut düzenimi de bozmak istemiyorum ama mecbur kalırsam yapacağım artık ne yapalımAynı yerde çalışmak iyi gelmiyor çiftlere..
Hep birlikte olmak,sürekli etkileşim içersinde olmak yoruyor ilişkiyi..
Birbirinizi ozleyecek fırsat bile bulamıyorsunuz sürekli birlikte olduğunuz için.
Yani aynı çatı altında çalıştıkça zor bence.
Bu neden böyle , siz mi istemiyorsunuz o mu istemiyor? Birbirinizi özlemeye ihtiyacınız var, farklı planlar yapın başbaşa belki başlangıç için iyi olabilirBirliktelik deseniz 10 günde 1 anca.Bu ilişki nasıl canlanır ?
Birlikte yaşamıyoruz. O yüzden denk gelemiyor aslında ben istiyorum kendisi ilk birlikteliğim olduğundan bende yeri ayrı. Farklı bir çekim hissediyorum. Ama tek taraflı mı acaba diye düşünmek üzüyor.Bu neden böyle , siz mi istemiyorsunuz o mu istemiyor? Birbirinizi özlemeye ihtiyacınız var, farklı planlar yapın başbaşa belki başlangıç için iyi olabilir
Öyle düşünmeyin, fırsatlar oluşturabilirsiniz. İkinizin keyif aldığı şeyler için siz bi plan yapın, onunla özel vakit geçirin sürpriz gibi olur hoşuna gider. Ufak değişiklikler iyi geliyor, size yapılması hoşunuza gidecek şeyleri de yapabilirsiniz. Malesef bazı erkekler böyle dönemler fazla çaba göstermez, bu durumda kadınlara düşüyor iş. Siz de bir şeyler deneyin baktınız olmadı söylersiniz monoton ilişkinin sizi mutsuz ettiğini. Benim de benzer bir durumum vardı, hallettik çok şükür, size dediğim gibi bazı farklılıklar yaparak oldu. Bu inişli çıkışlı haller ilişkilerin doğasında olan bir şey, biraz uğraşmanız gerekecek o kadar, üzülmeyin halledersiniz eminim…Birlikte yaşamıyoruz. O yüzden denk gelemiyor aslında ben istiyorum kendisi ilk birlikteliğim olduğundan bende yeri ayrı. Farklı bir çekim hissediyorum. Ama tek taraflı mı acaba diye düşünmek üzüyor.
Sorun orda tüm eğlenceli etkinlikleri arkadaşları ile yaparken ben azcık çimende oturalım diyince seni de hep dışarı mı çıakrtıcaz böyle vs diyor. Yoksa hastalık hali kimseyi zorlamam.sevgilinizin uğraştığı ailesel sağlık sorununun ciddiyetine bağlı. ben de sevgilimle beraber yaşarken babam hastalandı. ayın 20 gününü babamla geçiriyordum eve geldiğim zamanlarda da aşırı yoğun bir işim vardı onunla cebelleşiyordum ve bir yıla yakın bir süre, evde birbirimizi görmek dışında sevgilime zaman ayırmadım ayıramadım böyle bir şey aklıma bile gelmedi. hele seks hiç ufkumda yoktu yani. o sıralarda sevgilim ona vakit etkinlik ayırmadığım için alınsa dehşete kapılırdım bunu nasıl beklersin diye. tabii sizin sevgiliniz başka arkadaşlarıyla görüşmeye zaman ayırıyor da sizinle baş başa olmaya eriniyorsa birşey diyemem.
Evet en iyisi gözü karartıp ofisi ayırmak galibaAynı işyerinde çalıştığı zaman artık birbirinizi görmüş oluyosunuz özlem olmuyo arada özlem olsa haftasonu senle başbaşa yapmak isterdii keske ayrı yerde çalışabilseydiniz nekadar mesafe okadar iyidir insallahh düzelirr
Eşim bile dedi aynı işe calışalım dedim hem işyerinde hem evde birbirimizi görmekten bıkarız boşanmaya yoll bile açar yanii haklısın dedii evde görmuyorum aksama kadar görmedigim için özlüyorum o misali oyüzden işini değiştirebiliyosan değistirEvet en iyisi gözü karartıp ofisi ayırmak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?