- 3 Şubat 2016
- 226
- 244
- 103
- Konu Sahibi portakalcicegi41
İyi akşamlar herkese. 2 senelik bir ilişkim var. Başlarda çok eğlenceli bir çifttik. Çok mutluyduk. Sonra erkek arkadaşımın ailesinde sağlıkla alakalı sıkıntılar ortaya çıktı. Onlarla kendisi uğraşıyor 1buçuk senedir. Zaten pandemi dönemi derken doğru düzgün bir etkinlik bir paylaşım yapamaz olduk. Bu arada ikimiz de avukatız yeni olduğumuzdan maalesef işlerimiz çok yoğun değil aynı ofisi kullanıyoruz. Neredeyse haftaiçi çoğu gün görüşünce onu buluşma sayıp farklı bir şey yapmak istemiyor mu acaba anlamadım. Ben teklif edince de yapalım edelim diyor ama faaliyete geçirmiyoruz bir türlü.
haftasonu ise görüşüyoruz ama hep toplu bir etkinlik içinde. Mesela arkadaşlarla mangal piknik gibi. Kendisine 1-2 ay önce baş başa bir şeyler yapalım artık dedim. Toplu da olsak ben sadece seninleymişim gibi hissediyorum gibi bir laf kalabalığı bir kaç şey söyledi kavga edesim yoktu kapadım konuyu. Ama şu genç yaşımda içim çürüdü. Birliktelik deseniz 10 günde 1 anca.Bu ilişki nasıl canlanır ?
haftasonu ise görüşüyoruz ama hep toplu bir etkinlik içinde. Mesela arkadaşlarla mangal piknik gibi. Kendisine 1-2 ay önce baş başa bir şeyler yapalım artık dedim. Toplu da olsak ben sadece seninleymişim gibi hissediyorum gibi bir laf kalabalığı bir kaç şey söyledi kavga edesim yoktu kapadım konuyu. Ama şu genç yaşımda içim çürüdü. Birliktelik deseniz 10 günde 1 anca.Bu ilişki nasıl canlanır ?