- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı şey benim ilişkimde de başıma gelmişti.artık eskisi gibi konuşmuyor sürekli kavga ediyorduk hatta bu yüzden ayrılmıştık .klava: ama insan ayrılınca herşeyi sorguluyor ve kendi yanlışları ve karşısındaki kişinin yanlışlıklarını anlıyor. bu ayrılık bizim için iyi bi ders oldu ve kıymetimizi anladık birbirimizin.monotonluktan çıkmak için ufak süprizler,sürekli konuşma güzel şeylerden hayallerinizden bahsedin. hiç beklemediği anlarda aşk mesajları gönderin.ne kadar sevdiğinizi ve önemsediğinizi belli edin sözlerinizle. ben bunu yaptım uzun bi süre soğuk bile davrandığı oldu ama pes etmedim. destek oldum, moral verdim qüzel şeylerden bahsettim morali bozukken güldürmesini de bildim.şuan eskisinden o kadar iyiyiz ki monotonluk diye bişey kalmadı ki biz ayrı şehirlerdeyiz. sadece emek ve önemsemek lazım...:asigim:
canım bende öyle yapıyorum kimileri üstüne düşmeyince düzelir diyor sende tam tersini...bende ilgimi hiç azaltmadım önemsediğimi özlediğimi ok belli ederim söylerim hep o uzak olsada ben soğumuyorum ondan bunları bildiği içinmi bilmem bi çabası olmuyor nasılsa benimle diyemi![]()
Canım benim ya aynı benim başıma gelen senin başına gelmiş inan çok iyi anlıyorum=(2 hafta once zaman verdigi iliskiyi dun bitirdikendi bile ne yaptıgını bilmiyor kafam dolu sorunlarım var bu iliski cok monotonlastı heyecan kalmadı..bi yandan seviyorum diyor..dedim bulursun yakınında birini onunla sevgili olursun
senin yerini dolduramaz kimse gibi birsey dedi bende ne dedin dedim yok bişey dedi..sustu madem oyle 1-2 ay boyle gitsin mesafeli olalım dedi bende mutsuz ediyosam seni napıyım dedim boyle bitti işte canım cok sıkkın