monotonlasan bir iliski nasıl eski haline doner

• Konu Sahibi Konu Sahibi zhr79
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pekı sımdı nasılsın demothy
yanı daha umıtlı bakabılıyormusun
cok zor bırseyı bıtırmıssın aslında

'' Mesafe iyidir, ayrılık değil. '' İbrahim Tenekeci

dun karar verdim artık kendi haline bırakıyorum ustune dustukce kendini geriye cekiyor kaybeden her zaman o olur ben degil benim gibisi bir daha bulamaz artık simdiki kızlar akıllı cekmiyorlar basıyorlar tekmeyi valla yetti canıma daha fazla cekemiycem gosun bakalım uzak olmak nasıl oluyormus

Bizde ayrı şehirlerdeyiz. bahsettiğin monotonluk bizdede var. eski günleri çok özlüyorum ama özlemek neye yarıyor. 4 gün önce attı artık benim şartellerim, 4 gündür açmıyorum tlfnlarını. ne yapacağım hakkında bi fikrim yok, ama konuşmak istemiyorum şuanda. çok kızgınım ona, o yüzden normal konuşamıyorum, sürekli kavga ediyorum. o kadar kızgınımki sinirim geçmiyor bir türlü. 6 sene ben bu aşamaya gelmek içinmi uğraşmışım ona yanıyorum.

valla ne kadar çok konuşuyosan o kadar çok monotonlaşıyor ilişki. sürekli konuşa konuşa konuşcak bir şey kalmıyor sanki. az ve öz konuşmak iyi galiba. insan merak etmeli biraz

aynı şey benim ilişkimde de başıma gelmişti.artık eskisi gibi konuşmuyor sürekli kavga ediyorduk hatta bu yüzden ayrılmıştık .:oklava: ama insan ayrılınca herşeyi sorguluyor ve kendi yanlışları ve karşısındaki kişinin yanlışlıklarını anlıyor. bu ayrılık bizim için iyi bi ders oldu ve kıymetimizi anladık birbirimizin.monotonluktan çıkmak için ufak süprizler,sürekli konuşma güzel şeylerden hayallerinizden bahsedin. hiç beklemediği anlarda aşk mesajları gönderin.ne kadar sevdiğinizi ve önemsediğinizi belli edin sözlerinizle. ben bunu yaptım uzun bi süre soğuk bile davrandığı oldu ama pes etmedim. destek oldum, moral verdim qüzel şeylerden bahsettim morali bozukken güldürmesini de bildim.şuan eskisinden o kadar iyiyiz ki monotonluk diye bişey kalmadı ki biz ayrı şehirlerdeyiz. sadece emek ve önemsemek lazım...:asigim:

canım bende öyle yapıyorum kimileri üstüne düşmeyince düzelir diyor sende tam tersini...bende ilgimi hiç azaltmadım önemsediğimi özlediğimi ok belli ederim söylerim hep o uzak olsada ben soğumuyorum ondan bunları bildiği içinmi bilmem bi çabası olmuyor nasılsa benimle diyemi:(

canım bende öyle yapıyorum kimileri üstüne düşmeyince düzelir diyor sende tam tersini...bende ilgimi hiç azaltmadım önemsediğimi özlediğimi ok belli ederim söylerim hep o uzak olsada ben soğumuyorum ondan bunları bildiği içinmi bilmem bi çabası olmuyor nasılsa benimle diyemi:(

evet bazı erkekler kaçanları naz yapanları arayıp sormayanları severken
bazılarıda çok sıcak olanları çok sevdiğini belli edip güven vereni sever daha çok bağlanır ..

2 hafta once zaman verdigi iliskiyi dun bitirdi:( kendi bile ne yaptıgını bilmiyor kafam dolu sorunlarım var bu iliski cok monotonlastı heyecan kalmadı..bi yandan seviyorum diyor..dedim bulursun yakınında birini onunla sevgili olursun:( senin yerini dolduramaz kimse gibi birsey dedi bende ne dedin dedim yok bişey dedi..sustu madem oyle 1-2 ay boyle gitsin mesafeli olalım dedi bende mutsuz ediyosam seni napıyım dedim boyle bitti işte canım cok sıkkın

üzüldüm canım. inşallah kısa zamanda sana geri döner. inşallah her şey eskisinden daha güzel olur..

olmaz artık mahfetti gitti beni ya anlatmaya kelime bulamıyorum suanki ruh halimi cok beterim cok

bendede var o sıkıntı tlf konusacak bısey bulamıyoruz... minnet duygusu yok

2 hafta once zaman verdigi iliskiyi dun bitirdi:( kendi bile ne yaptıgını bilmiyor kafam dolu sorunlarım var bu iliski cok monotonlastı heyecan kalmadı..bi yandan seviyorum diyor..dedim bulursun yakınında birini onunla sevgili olursun:( senin yerini dolduramaz kimse gibi birsey dedi bende ne dedin dedim yok bişey dedi..sustu madem oyle 1-2 ay boyle gitsin mesafeli olalım dedi bende mutsuz ediyosam seni napıyım dedim boyle bitti işte canım cok sıkkın
Canım benim ya aynı benim başıma gelen senin başına gelmiş inan çok iyi anlıyorum=(
Aynen ayrılırken'' sen benim hayatımda hep değerli kalacaksın'' falan demişti.Of bakalım ne olacak ben ümitle bekliyorum herşey düzelir diye, direk silip atamazlar diyorum içimden öyle geçiyor.

Bizde allah kısmet ederse erkek arkadaşımla 23 aralıkta 6. senemize giricez..çoğu zaman bende bu monotonlaşma sorunuyla yüzyüze kaldım..bazı şeyler eskisi gibi gelmiyordu,ilgi azalmıştı sanki..eskisi kadar güzel sözler,aramalar,mesajlaşmalar yoktu..bunu sorun eden de hep bendim..ama bu konuyu ne zaman erkek arkadaşımla konuşsam,dedikleri o kadar mantıklı şeyler geldiki bana..örneğin,neden eskisi kadar aramıyorsun dediğimde,verdiği cevap:'' hayatım o zamanlar çalışmıyordum,şimdi işin başındayım ve çok yoğun oluyorum,bazen kendime ayıracak bile vaktim olmuyor'' oluyordu..bu ve bunun gibi mantıklı nedenleri o sayıp bende hak vermeye başlayıp sorun etmeyince birçok şey çözülüyor aslında..karşımızdakini yargılamadan önce düşünmeyi öğrenmeliyiz galba..mesela ben yazın yazlıkta olunca bazen onu çok fazla göremiyorum..beni özlediğini belli eden çok fazla laf söylemez ama,buluştuğumuzda öyle bi laf eder veya özlemini gösterirki,ben bile şaşırırım..kısacası belki de bu tarz sorunları tek taraflı değil de ,iki kişi açısından düşündüğümüz zaman sorun kalmıyor..karşımızdakini iyi tanımakta çok öenmli tabii..ben sevgilime güveniyorum,biliyorum ki duygularının altında bi art niyet yok..bu konuda uzlaşmaya vardığımız içinde belki ilişkimiz bu kadar süredir devam ediyor,kim bilir:utangac: onu çook ama çoooooook seviyorum,6 senedir her geçen gün daha da fazla hemde...

Peki ''Monotonlaştı'' diyip bitiren eski sevgili için ne yapılabilir :S
Sonuçta her ilişki monotonlaşır, biraz ava verdikten sonra aklının başına geleceğini düşünüyorum.1,5 ay oldu özlem sinyalleri başladı.

Kızlar ben evliyim size tavsiyem erkeklere asla aşırı değer vermeyin.. geri çekilin kararlı olun. bağırıp çağırarak değil konuşarak dövün. öyle yok ben karar veremiyorm yok ayrılmamız gerek diyen ne yaptığını bile bilmeyen zavallı erkeklere de meydan vermeyin basın kıçına tekmeyi!!! asıl zavallı onlar. asla da aramayın.. bırakın onlar beklesin sizi.

benimde 3 yıllık ilişkim var aynı sokakda olmamıza rağmen uzun süre birbirimizi göremeyince böyle sorunlar bizde de oluyo ama buluşup birbirimizi görünce herşey ilk günkü haline dönüyo sorun felan kalmıyo birbirimize kızgınsakda unutuyoruz

bizde ayrı şehirlerdeyiz iki haftada bir bazende 3haftada bir görüşüyoruz inanın çok zor.2 yıl oldu bizdede ama biyerden sonra illaki monotonlaşıyor hareketlendirmeye çalıştıkça daha beter içinden çıkılmaz hal alıyo en iyisi oluruna bırakmak heralde bende bilemiyorum:(

kızlar aslında sorun bizde çok fazla ilgi ve sevgi gösterip erkekleri tepemize çıkarıyoruz.bir bakın bazı kadınların hiç umrunda değil ama adam kadının ağzının içine bakıyor.Size tavsiyem çok yüz vermeyin baktınız nazlanıyor yok ara verelim tenefüse çıkalım, biraz açlılıp saçılıp başkalarıyla tekrar heyecanlanıp kürkçü dükkanındaki bize tapan hep bizi bekleyen sevgilimize geri dönelim diyen erkeklerin vurun kıçına tekmeyi.ara vermede neymiş neyin arası yarın öbürgün aynı evin içinde burun buruna olunca yine sıkılıp alıp başını gidecek mi nasılsa benim eşim bana tapıyor ben bir kaç ay havalanayım geleyim mi diyecek yok öyle dava.Baktını sevgiliniz sıkıldım ara verelim kem küm diyor hiç neden nasıl sormayın peki deyip geçin kenara bakalım sizin üstelemediğinizi görünce kaybetme duygusuna ne kadar dayanabiliyor.Benim eşimle 2 yıl sevgililik dönemim oldu günde 5-6 saat telefonda konuşurduk hiç aralıksız her akşam ama hiç böyle sıkıldım ara verelim öyle birşey olmadı tabi herkesde aynı şey olacak diye birşey yok ama söylemek istediğim şu şimdiden sıkılıp monotonlaştığını söylüyorsa evlenip 3-4 sene geçince ne olcak o zaman konuşacak hiç konu kalmayacak herhalde.

Back
X