Monotonlaşmışız 🤦‍♀️

Bizde yaramadı. Bizimkisi bitmiş bir evlilikti. Doktor bize ödev verdi. “Beraber vakit geçirin. Geçmişi asla açmayın. Birbirinizi suçlamayın. Dokunun, öpüşün vs.” Ex “Seni içim almıyor” dedi. Ertesi günde zaten ben boşanmak için başvurdum. İkinizde evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız sizde yarayabilir.
Eşiniz sizi aldatmıyor olabilir ama aynı kadınla uzun süre beraber olmak mizacına terstir. Ben bunu diyorum.

Sizin icin hayirlisi olsun diyorum.Bu msjdan sonra aydınlandım resmen.Benim eşimin evlilikten önce çok kısa süreli sevgilileri olmuş.Galiba sıkılıyordu.Suan bizim durumumuz da buysa ne yapacağız?

Bana eşinizin size sorun diye söylediği şey bahanesi gibi geldi.. Sorun var bencede ama sorun onların testesteron hormonunda. Ve karılarını hiç düşünmüyorlar demek ki. Kadın bunu yapsa erkek aldatmayı kendinde hak görüyor.

Doğum oncesinde günde 2 kez bile oluyordu.Testesteronunda sorun olan bir erkek bu kadar birlikte olamaz bence.Evet bencillik yaptığı.

Arkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.

Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.

Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.

Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.

Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Kıııııız ben 2. Doğurdum emzirdim büyüttüm benimkiler yerleri süpürüyor 😂😂😂
Kendisi manken miymiş kocanız bey. Bence biraz da onun egosunu kırmak lazım. Söyle film dizi izlerken orada ki Yunan heykeli gibi adamları az bi öv yok ki bizde böylesi de

Göğüslerim büyük olduğu için doğumdan önceki haline göre biraz sarktı ama kim mükemmel ki.Kalbim kırılmasın diye uzun süre soylemedi bunları ama çözüm de bulmadı.Eşimin cinsel anlamda bir sorunu yok.
Ben biraz farklı bir yerden gireceğim arkadaşım. Bazı erkekler emziren kadinlari çekici bulmuyorlarmış çünkü anneleri ile seviştiklerini düşünüyorlarmış. Her erkek için geçerli değil ilerde düzelir diye okumuştum. Bence hemen ipleri koparmayin biraz zamana bırakın çocuk büyüdükten siz kendinize geldikten sonra gecmezse o zaman bir hal çaresini düşünürsünüz bence. Bütün iyi dileklerim sizinle umarım her şey yoluna girer

Güldüm ya sağolun.İnsallah toparlanır 😀
toparlanmasa ne olacak? ya çok sinirlendim gerçekten diyelim ki toparlandı hatta doğumdan önceki halinizin bin katı daha güzel, seksi oldunuz. o adam bunu hak ediyor mu? sanırım ben bana böyle diyen birine fiziksel anlamda daha iyi olsam, özgüvenim yerine gelse anında bırakarak cevap verirdim. haberlerde izlemiştim eşi kadına çok kilolusun demiş kadın 50 kilo verip deri ameliyatı olmuş sporla çok iyi bi vücut yapmış ve ilk iş eşini boşamış. tabii ki boşanın demiyorum ama kendinizi sevin ve sizi düşürmesine izin vermeyin

Ben biraz farklı bir yerden gireceğim arkadaşım. Bazı erkekler emziren kadinlari çekici bulmuyorlarmış çünkü anneleri ile seviştiklerini düşünüyorlarmış. Her erkek için geçerli değil ilerde düzelir diye okumuştum. Bence hemen ipleri koparmayin biraz zamana bırakın çocuk büyüdükten siz kendinize geldikten sonra gecmezse o zaman bir hal çaresini düşünürsünüz bence. Bütün iyi dileklerim sizinle umarım her şey yoluna girer

Belki de.Çünkü sebep olarak sadece göğüslerimi söylemedi.Burda biraz öyle anlaşıldı ama 'yorgunluk ,monotonluk , emzirmen, göğüslerinin sarkması' dedi.İnşallah

toparlanmasa ne olacak? ya çok sinirlendim gerçekten diyelim ki toparlandı hatta doğumdan önceki halinizin bin katı daha güzel, seksi oldunuz. o adam bunu hak ediyor mu? sanırım ben bana böyle diyen birine fiziksel anlamda daha iyi olsam, özgüvenim yerine gelse anında bırakarak cevap verirdim. haberlerde izlemiştim eşi kadına çok kilolusun demiş kadın 50 kilo verip deri ameliyatı olmuş sporla çok iyi bi vücut yapmış ve ilk iş eşini boşamış. tabii ki boşanın demiyorum ama kendinizi sevin ve sizi düşürmesine izin vermeyin

Ben de böyle bir konu okusam aklıma yazdıklarınız gelir ama şöyle diyeyim.Benim doğum öncesinden tek farkım biraz çatlak ki izleri azalıyor bir de göğüslerim.Öyle bariz ,aşırı, rahatsız edici bir fark yok.Ben psikolojik olduğunu düşünüyorum.Belki de dediği gibi monotonluk.Bu arada vücudumun güzel olmasını kendim için isterim.Eşim şöyle dursun.Teşekkur ederim destek için, keşke o lafları hiç söylemeseydi ,unutturabilir umarım.

27 yaşındaki kadının bir doğumla memesi sarkmaz,uydurmasın
benim sarktı biraz :(
2. sinde de daha da sarktı

konu sahibi ama ne yapalım yani?
çocuk onun çocuğu bunu dile getirmesi bile ayıp

bazı eşler anne doğum yapınca bide yanında emzirince falan etkilenip eşi sadece anne olarak görüyormuş
benim ilk doğumda eşim de uzaklaşmıştı sonra bunu demişlerdi
sizinki de öyle olabilir

benim sarktı biraz :KK43:
2. sinde de daha da sarktı

konu sahibi ama ne yapalım yani?
çocuk onun çocuğu bunu dile getirmesi bile ayıp

bazı eşler anne doğum yapınca bide yanında emzirince falan etkilenip eşi sadece anne olarak görüyormuş
benim ilk doğumda eşim de uzaklaşmıştı sonra bunu demişlerdi
sizinki de öyle olabilir

Evet yapacak bir sey yok 😪 Kim demişti size bunu ? Ben de böyle düşünmeye başladım.

Evet yapacak bir sey yok 😪 Kim demişti size bunu ? Ben de böyle düşünmeye başladım.
uzmanlardan da duymuştum
çevremde aklı başında biriler ide demişti

eşim benim duygusal adamdır yengeç burcu bide anne eş vs değer verenlerden
beni de o sıra anne olarak görüp kutsallaştırdı belki de :)
bayağı bir zaman ilişkimiz olmamıştı
sonra böyle olabileceğini duymuştum
ama hiç memen sarktı şöyle böyle oldun da demedi
sizinki sizi anne gibi gördüğü için kendine böyle bir bahane buldu bence
ama bunu dile getirmesi güzel değil

Doğum oncesinde günde 2 kez bile oluyordu.Testesteronunda sorun olan bir erkek bu kadar birlikte olamaz bence.Evet bencillik yaptığı.
siz birde deprem bölgesinde görevli dediniz ya aklıma şu da geldi
oralarda yoğun üzüntü yas var eşinizde insan
oradaki olaylardan etkilenip isteksizleşti ve bahane olarak bunu mu öne sürdü diyeceğim de
neden bahane sunsun üzülüyorum oradakilere de diyebilir dimi?

siz birde deprem bölgesinde görevli dediniz ya aklıma şu da geldi
oralarda yoğun üzüntü yas var eşinizde insan
oradaki olaylardan etkilenip isteksizleşti ve bahane olarak bunu mu öne sürdü diyeceğim de
neden bahane sunsun üzülüyorum oradakilere de diyebilir dimi?
uzmanlardan da duymuştum
çevremde aklı başında biriler ide demişti

eşim benim duygusal adamdır yengeç burcu bide anne eş vs değer verenlerden
beni de o sıra anne olarak görüp kutsallaştırdı belki de :)
bayağı bir zaman ilişkimiz olmamıştı
sonra böyle olabileceğini duymuştum
ama hiç memen sarktı şöyle böyle oldun da demedi
sizinki sizi anne gibi gördüğü için kendine böyle bir bahane buldu bence
ama bunu dile getirmesi güzel değil

Bizim durum da bu belki.Ben zorlamasam söylemiyordu benim eşim de.İsrarim sonucu söyledi.Sizin ne kadar süre ilişkiniz olmadı ? Bizim oluyor ama haftada 1.

Bu olaylar yasandiktan sonra gitti eşim deprem bölgesine.Toplam 2 hafta civari çalışıp gelecek.Sürekli bir durum değil yani.

Bizim durum da bu belki.Ben zorlamasam söylemiyordu benim eşim de.İsrarim sonucu söyledi.Sizin ne kadar süre ilişkiniz olmadı ? Bizim oluyor ama haftada 1.

Bu olaylar yasandiktan sonra gitti eşim deprem bölgesine.Toplam 2 hafta civari çalışıp gelecek.Sürekli bir durum değil yani.
ilk 6 ay nerdeyse olmadı bizim
gerçi 16 17 sene geçti net hatırlamıyorum ama :)
bi baktım 2. kızda da aynı şey oluyor ama ben zaten çok yorgunum alttan alta bayram bile ettim çok olmadı diye
onda 2 3 aya çözülmüştür de o kadar sık olmuyordu

yerinizde olsam yukarıda bir arkadaş yazmış ya misilleme yapardım ona
tv deki adamlara laf ederim bakalım ne oluyor

geldiğinde de aldırmayın biraz bakalım
trip de yapmayın normal durun ama hiç yakşamayın
iyi geceler diyip öpün mesela ama cinsel bişey çağırıştıracak hiçbişey yapmayın

ilk 6 ay nerdeyse olmadı bizim
gerçi 16 17 sene geçti net hatırlamıyorum ama :)
bi baktım 2. kızda da aynı şey oluyor ama ben zaten çok yorgunum alttan alta bayram bile ettim çok olmadı diye
onda 2 3 aya çözülmüştür de o kadar sık olmuyordu

yerinizde olsam yukarıda bir arkadaş yazmış ya misilleme yapardım ona
tv deki adamlara laf ederim bakalım ne oluyor

geldiğinde de aldırmayın biraz bakalım
trip de yapmayın normal durun ama hiç yakşamayın
iyi geceler diyip öpün mesela ama cinsel bişey çağırıştıracak hiçbişey yapmayın

İlk geldiğinde olur zaten.Mesele istikrarlı devam edecek mi.Söz verdi duzelecegim diye.Bilmiyorum.10 aydır sabrediyorum bu duruma.Eger duzelmezse bu kadar minnoş yanasamayabilirim.Büyükkkkk bir kavga çıkacak gibi.

Doğumdan sonra bu durumların olması normal geldi bana, biraz zamana bırakın, düzeleceğini söylemiş, bekleyin derim

ne kötü bir durum.."kendimi iyi hissetmiyorum canım istemiyor" demek yerine oran sarktı buran sarktı demek ne kadar aşağılık

Arkadaşlar ,yaklaşık 2 yıllık evliyim ve 10 aylık bir çocuğum var.Özellikle doğumdan sonra cinsellikte uzaklaştık, daha doğrusu eşim isteksizleşti.

Ben doğumdan 2 3 ay sonra tamamen toparladım ve eşime artık eski sıklığımızda cinsellik yaşamak istediğimi söyledim.(Haftada 2 3).Tabi hiç bir şey eskisi gibi olmadı.Haftada 1 benim imalarımla olmaya başladı.

Eşime birlikte olmak istediğimi belli ediyordum.O ise yorgunum,uykum var,yarın yaparız gibi bahanelerle reddediyordu.Bu konuda 3 kez tartıştım.Sonuncusunda ise kalbim çok kırıldı.

Neden bu kadar uzak davranıyorsun,beni istemiyorsan,beğenmiyorsan boşanalım dedim ya da gerçek sebep neyse söyle çözelim dedim.Meğer ilişkimiz monotonlaşmış ,o yüzden istemiyormuş.Bir de göğüslerimin sarktığını söyledi(emziriyorum).Bunun için yapabileceğimiz bir şey yokmuş ama eskisi gibi de çekici değilmiş.Tartıştık ,özür diledi.Kendini düzeltecekmiş, evliliğimiz cinsellik harici iyi gidiyormuş,ona göre bir sorun yokmuş.Beni seviyormuş.

Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese

Monotonluk için ne yapmalıyım?Gerci içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Kalbim çok kırıldı.Şuan eşim iş için şehir dışında.2 haftaya gelecek.Nasıl düşünmem gerek ,ben beğenilmiyor muyum ya da bundan sonra ev arkadaşı gibi mi yaşayacağız.Yaşlarımız 28 ve 27.Kafamı tam toparlayıp yazamadım.Yardımcı olmak isteyen herkese teşekkürler.
Siz hiç canınızı sıkmayın, onun da üstüne gitmeyin kendi haline bırakın. Sağlıklı beslenin fazla kilolarınız varsa kurtulmaya çalışın, yürüyüş yapın (YouTube’de ücretsiz evde yürüyüş videoları var), kendinize bakın. Memeler sarkar sonuçta emziren bir annesiniz. Siz onun söylediği kırıcı şeyleri kendiniz için yapıcı şeylere dönüştürün.. Güzelleşin, daha fit olun, evde seksi kıyafetler giyin, gizemli olun. Beğenilen bir kadın olduğunuzu ona hissettirin.

Yamuk şeylerine adriana lima arıyolar uyuz oluyorum artık bu erkeklere ya
Çocuktan sonra illaki vücut değişecek bunu bilmiyor mu? Kendisinin göbeği yok mu? Bizde istiyoruz baklava göbek mükemmel performans ama olmuyor işte ezdirme kendini kötü de hissetme annelik kadın vücuduna başka bir hava veriyor

Son düzenleme:
Can sıkıcı olmuş. Keşke o şekilde ifade etmeseydi.

Ben cinsel isteksizliğin üstüne gittikçe büyüdüğünü düşünüyorum. Bir kez rahatsızlığını ifade ettikten sonra kendi haline bırakıp bir süre gözlemlemek lazım.

Ama tabii aylarca da sorun çözülmüyorsa icabına bakmak gerek.

Back
X