çalışırken de evde olmayı isterdim biz insanlar cidden tuhafızBana simdi biri gelip iki guncuk monoton bir yasamin olacak dese sevincten delirebilirdim...
Tadini cikar...
beklentim var da haziran 2015 bana çok uzak şuan..Sizin yine sinav telasiniz olmus haziran da atama beklentinis var.ne guzel ben ezelden depresifim.
ben daha çok kaynana , görümce,elti türevi konular gördüğümden pek farketmedimbu sonbahar feci çarptı feci...kaçıncı böyle konu kk'da..
çok hareketli gece bile uyumayan bir kızım var keşke bende biraz dinlenip monotonlassaydimUzunca bir sınav maratonu atlattım ve ders çalışırken keşke boş vaktim olsa bu süreç bitse deyip iç geçire geçire bi hal olmuştum. Şimdi boş vaktim çok ama hayalini kurduğum şeyleri yapmaya mecalim yok. Şuan tam da Recep İvedik 'in battaniyeyle oturma sahnesindeki gibiyim ve zamanın su gibi aktığını bile bile geçmediğini düşünüyorum. Kendimi silkeleyip haziran atamalarına kadar bi iş baksam diyorum ama bunun için pekte uğraşmıyorum
bühi depresif mi oldum beeeenn
son bahardansa beni yıllar önce bi çarpmış çarpış o çarpış bi daha düzelme olmadıbu sonbahar feci çarptı feci...kaçıncı böyle konu kk'da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?