Monotonluk

Raiden

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
3.264
3.777
198
Uzunca bir sınav maratonu atlattım ve ders çalışırken keşke boş vaktim olsa bu süreç bitse deyip iç geçire geçire bi hal olmuştum. Şimdi boş vaktim çok ama hayalini kurduğum şeyleri yapmaya mecalim yok. Şuan tam da Recep İvedik 'in battaniyeyle oturma sahnesindeki gibiyim ve zamanın su gibi aktığını bile bile geçmediğini düşünüyorum. Kendimi silkeleyip haziran atamalarına kadar bi iş baksam diyorum ama bunun için pekte uğraşmıyorum

bühi depresif mi oldum beeeenn

Bana simdi biri gelip iki guncuk monoton bir yasamin olacak dese sevincten delirebilirdim...
Tadini cikar...

Bana simdi biri gelip iki guncuk monoton bir yasamin olacak dese sevincten delirebilirdim...
Tadini cikar...
çalışırken de evde olmayı isterdim biz insanlar cidden tuhafız

Sizin yine sinav telasiniz olmus haziran da atama beklentinis var.ne guzel ben ezelden depresifim.
beklentim var da haziran 2015 bana çok uzak şuan..
bu sonbahar feci çarptı feci...kaçıncı böyle konu kk'da..
ben daha çok kaynana , görümce,elti türevi konular gördüğümden pek farketmedim

çok hareketli gece bile uyumayan bir kızım var keşke bende biraz dinlenip monotonlassaydim

sizin gibi tembolu bir vakitten sonra bir şeyler yapamamak daha çok sorun oluşturuyordur.hazirana kadar kendinize ugraş bulun dediginiz gibi iş olabilir.inşallah istedigniz olur.

inşallah şu sıralar takvime bakıp vay be nasıl geçirdim ki ben bunları demekten alıkoyamıyorum kendimi o ayrı

hobilerinize vakit ayırın
uzun zamandır yapmak istediğiniz şeyleri gözden geçirin harekete geçin

At şu battaniyeyi bir kenara bos vakitlerinin tadini cikar. Ilerde evlenip coluk cocuga karisinca bu gunleri cok ararsin.

Ben de şu an keşke 10 kasım gelse, sınavlarım bitse monoton bi hayatım olsa diyorum ama sınavlarım bitince de monoton olmayacak maalesef :)

Bence sakinliğin tadını çıkar biraz

evde oturunca malesef öyle oluyor, vakit çok ama yapacak birşey yok gibi geliyor
yapma sen de bişey, illaki birşeyler yapmak zorunda değilsin, boş boş oturduğun için suçluluk duyacağına boşver keyfine bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…