• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Monotonluk

kardeem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2014
1.165
383
118
İstanbul
Evet arkaadaşlar bu seferde monotonlukla karşınızdayım. Monotonlaşmış bir ilişki nasıl harekete geçirilir? Hayat şartları, koşuşturmaca, iş, aileler, üşengeçlik vs vs derken haftasonları sadece eve tıkılmalı bir ilişki nasıl kurtulur monotonluktan? Çok değil daha 1 buçuk sene...

Nasıl olurda yakalarım eski heyecanı? Beraber bişeyler yapmaya nasıl iterim? Evde olsak bile ne yapsamda günümüze ilişkimize renk gelse? Taşları nasıl sürtersem ufacık dahi olsa bir kıvılcım elde ederim?

Dipnot: Sözlüyüz.

Bızde ıkı seneyı devırdık cok şükür :)
Kışın sinemaya gıdebılırsınız bır yerlerde kahve tavla yapabılırsınız.
Arkadaş grubunuz varsa tabu.
Yeni acılan yerler varsa oraları deneyebılıraınız.
Bız bunları yapıyoruz :)

Kıs gelnce bir cok kisi yapacak birsey bulamiyor sinema,oyun disinda.bir cok cift bu durumlardan sikayetcidir tek siz degilsiniz emin ol.arkadaslariniz ortaksa onlarla zaman gecirmeye calisin,arada sinema,tiyatro derken,beraber basbasa kalacaginiz anlar onun icin daha heyecanli hale gelir zaten.

Bızde ıkı seneyı devırdık cok şükür :)
Kışın sinemaya gıdebılırsınız bır yerlerde kahve tavla yapabılırsınız.
Arkadaş grubunuz varsa tabu.
Yeni acılan yerler varsa oraları deneyebılıraınız.
Bız bunları yapıyoruz :)
Maşallah canım :)
Ama maalesef onun işlerinden dolayı bilac aydır pek dışarı çıkamaz olduk. Kendi dükkanı olduğu için hiç tatil yapmıyo anca cumartesi yada pazar işten çıkınca bize geliyor. Kafası ve bedeni hep yorgundur kendisinin. Bende zorlamamak için akşam çıkalım falan demiyorum. Ne yapsam bilemedim çok monotonlaştık. Hiçbir soayal paylaşımımız yok nerdeyse. Bir de kış ayları derken iyice kötü oldu...

Kıs gelnce bir cok kisi yapacak birsey bulamiyor sinema,oyun disinda.bir cok cift bu durumlardan sikayetcidir tek siz degilsiniz emin ol.arkadaslariniz ortaksa onlarla zaman gecirmeye calisin,arada sinema,tiyatro derken,beraber basbasa kalacaginiz anlar onun icin daha heyecanli hale gelir zaten.
Bizim durum daha farklı. Aslında birazda onun işlerinden ve birazda olsa düşünememesinden dolayı böyle olduk. Başbaşa güzel vakit geçirmiyoruz artık işi daha ön plana çıktı. Dediğim gibi sadece haftasonu 1 gün akşam geldiğinde beraber olabiliyoruz. Evde bari bişey bulayım diyorum aklıma bişeyde gelmiyor. Kuzenimde işyerine git sürpriz yap akşamda eve gitmeyelim bişeyler yapalım de sen ittir bişeyler yapmaya diyor.

Kış aktiviteleri sınırlı evet.
Soğuk olduğu için de ha diyince olmuyor.çıkasi gelmiyor insanın. Ama eger planları önceden yapıp. Rezervasyonu giderseniz mecburi gitmiş olursunuz. Belki o zaman renk gelir.
Bunun için kampanya siteleri var. Onlardan yararlanabilirsiniz.

Bu arada bizde de aynı dertten var. Bahsettigim şekilde asiliyor biraz.

Bizim durum daha farklı. Aslında birazda onun işlerinden ve birazda olsa düşünememesinden dolayı böyle olduk. Başbaşa güzel vakit geçirmiyoruz artık işi daha ön plana çıktı. Dediğim gibi sadece haftasonu 1 gün akşam geldiğinde beraber olabiliyoruz. Evde bari bişey bulayım diyorum aklıma bişeyde gelmiyor. Kuzenimde işyerine git sürpriz yap akşamda eve gitmeyelim bişeyler yapalım de sen ittir bişeyler yapmaya diyor.
Kendi sikayetci degil mi bu durumdan,senn farkli seyler yapmak istedigini ama kendi islerinden firsat kalmadiginin farkinda mi

Kendi sikayetci degil mi bu durumdan,senn farkli seyler yapmak istedigini ama kendi islerinden firsat kalmadiginin farkinda mi
Geçen haftaya kadar farkında değildi. Ben bunları aynen kendisine söyledim ve düşündüğünü, haklı olduğumu ve farketmediğini söyledi. Oo da istiyor ikimizedeiyi geliyor böyle seyler bi sinemaya bile gitsek tazeleniyo gibi hissediyoruz. Maalesef kendimiz bile haftada 1 aksam görüsebilir olduk bu aralar.

her hafta sonu sinemaya,tiyatroya gitmeyi deneyebilirsiniz kış aylarında.ya da sizin gibi çift olan arkadaşlarınızla bir yerlerde buluşabilirsiniz.

Geçen haftaya kadar farkında değildi. Ben bunları aynen kendisine söyledim ve düşündüğünü, haklı olduğumu ve farketmediğini söyledi. Oo da istiyor ikimizedeiyi geliyor böyle seyler bi sinemaya bile gitsek tazeleniyo gibi hissediyoruz. Maalesef kendimiz bile haftada 1 aksam görüsebilir olduk bu aralar.
H iyi bari kendide bu durumdan memnun degil,bu sira isleri yogun demekki,muhim olan aradaki sevgi azalmasin,sogukluk olmasin,bunun disinda,bir hafta sinema olur,bir hafta,basbasa bir yemek olur,isleri biraz hafifler,havalarda isinmaya baslayinca,alternatifleriniz cogalir merak etme..mutluluklar bu arada..allah tamamina erdirsn.

Evet canım da gidecek vakit yok dediğim gibi işi yüzünden pek çıkamıyoruz dışarı. Evde bazı şeyler bulabilsem en azından ben bişeyler yapmış olurum. Hiç degilse evde güzel vakit geçiririz. Ama aklıma biseyler gelmiyor.

H iyi bari kendide bu durumdan memnun degil,bu sira isleri yogun demekki,muhim olan aradaki sevgi azalmasin,sogukluk olmasin,bunun disinda,bir hafta sinema olur,bir hafta,basbasa bir yemek olur,isleri biraz hafifler,havalarda isinmaya baslayinca,alternatifleriniz cogalir merak etme..mutluluklar bu arada..allah tamamina erdirsn.
Insallah canım.
Amin guzel dileğin ve yorumların için çok teşekkür ederim :)
Seninde eşin, sevgilin varsa bende size mutluluklar dilerim :)

Evet canım da gidecek vakit yok dediğim gibi işi yüzünden pek çıkamıyoruz dışarı. Evde bazı şeyler bulabilsem en azından ben bişeyler yapmış olurum. Hiç degilse evde güzel vakit geçiririz. Ama aklıma biseyler gelmiyor.
Film izlenir. Yemek yenir evde de. Baska birsey gelmedi aklıma. Şimdi Hanımlar gelip fikirlerini söylerler. ...

Maşallah canım :)
Ama maalesef onun işlerinden dolayı bilac aydır pek dışarı çıkamaz olduk. Kendi dükkanı olduğu için hiç tatil yapmıyo anca cumartesi yada pazar işten çıkınca bize geliyor. Kafası ve bedeni hep yorgundur kendisinin. Bende zorlamamak için akşam çıkalım falan demiyorum. Ne yapsam bilemedim çok monotonlaştık. Hiçbir soayal paylaşımımız yok nerdeyse. Bir de kış ayları derken iyice kötü oldu...
Ben olsam gıdılecek bı yerse kalkar tavlamı atıstırmalıklarımı alır yanına gıderım :)

Uygun ortam varsa dükkanında ara sıra süprizler yapabilirsin. Vaktin uzunluğu değil önemli olan. Kaliteli geçirilmesi.

Back
X