Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mozaik embrio deniliyorSelam ilk defa duyurorum o nekı
Bılmıyorum o hakkda ilkdir duyorummozaik embrio deniliyor
mozaik ve monozomi ayni seyler degil ki. embriyoda monozomi varsa kromozomlardan biri komple yok demektir, bu durumda embriyo sagliksizdir. yine de yuzde iki - uc oraninda saglikli olma ihtimali olabilir. cunku pgt testi yuzde yuz sonuc vermez. mozaiklik ise bambaska bir konu. mozaik demek test sonucuna gore hucrelerin bir kisminda monozomi veya trizomi gozlenmis ama bir diger kisminda gozlenmemis demek. bu embriyolar yuzde yuz saglikli veya degil diyemiyorlar cunku pgt testi bir tani testi degil, bes on hucre alip ona gore bir rapor yapiyorlar. monozomi ve mozaik asla karistirlmamasi gereken bambaska tanilar. embriyo ile ilgili merkezin genetik uzmani veya embriyolog ile konusun.mozaik embrio deniliyor
Evet danıştık . Böyle embriolar gelişimini anne karnında tamamlayabiliyormuş . Plesentaya atıyormuş kötü bişey varsada . Tabi bu bi ihtimal. Ben şuan monozomi 9 ile hamile kaldım 7 haftalık . Doktorum denememizi önerdi çünkü sağlıklı embrio bulamıyoruz . İnş herşey güzel ilerler . Allaha sığındım başkada yapacak bişeyim yok.mozaik ve monozomi ayni seyler degil ki. embriyoda monozomi varsa kromozomlardan biri komple yok demektir, bu durumda embriyo sagliksizdir. yine de yuzde iki - uc oraninda saglikli olma ihtimali olabilir. cunku pgt testi yuzde yuz sonuc vermez. mozaiklik ise bambaska bir konu. mozaik demek test sonucuna gore hucrelerin bir kisminda monozomi veya trizomi gozlenmis ama bir diger kisminda gozlenmemis demek. bu embriyolar yuzde yuz saglikli veya degil diyemiyorlar cunku pgt testi bir tani testi degil, bes on hucre alip ona gore bir rapor yapiyorlar. monozomi ve mozaik asla karistirlmamasi gereken bambaska tanilar. embriyo ile ilgili merkezin genetik uzmani veya embriyolog ile konusun.
embriyonuz mozaik ise saglikli dogum olma ihtimali yuksek. zaten transfer ettilerse sans var demektir.Evet danıştık . Böyle embriolar gelişimini anne karnında tamamlayabiliyormuş . Plesentaya atıyormuş kötü bişey varsada . Tabi bu bi ihtimal. Ben şuan monozomi 9 ile hamile kaldım 7 haftalık . Doktorum denememizi önerdi çünkü sağlıklı embrio bulamıyoruz . İnş herşey güzel ilerler . Allaha sığındım başkada yapacak bişeyim yok.
9. Haftayı atlatırsak inş sağlıklı ilerleme oranı yüksek dedi doktor . Dua ediyorum inşş herşey güzel olur .embriyonuz mozaik ise saglikli dogum olma ihtimali yuksek. zaten transfer ettilerse sans var demektir.
Selam canim benim de monozom 2 cikti senin nasil ilerliyo transfer ettirmeli miyim dusunuyorum9. Haftayı atlatırsak inş sağlıklı ilerleme oranı yüksek dedi doktor . Dua ediyorum inşş herşey güzel olur .
Selam . Mesajını yeni gördüm kusura bakma . Transferin gerçekleştimi merak ediyorum . En iyi doktorun karar verir transfer konusunda . Şuan 19 haftalık hamileyim . Gayet güzel ilerliyor herşey yolunda çok şükür .doktorum amnio sentez önerdi ne olur ne olmaz die . Sonucunu bekliyoruz şuan . Ama görünürde hiçbirsorun yok. Organ testi ve ense testlerimizde temiz çıktıSelam canim benim de monozom 2 cikti senin nasil ilerliyo transfer ettirmeli miyim dusunuyorum
Monozomi 2 degil ama pgt yaptirmadigim bir embriyoyu transfer ettirdim bekliyorum. Frtal dna yaptirdiniz mi acaba?Selam . Mesajını yeni gördüm kusura bakma . Transferin gerçekleştimi merak ediyorum . En iyi doktorun karar verir transfer konusunda . Şuan 19 haftalık hamileyim . Gayet güzel ilerliyor herşey yolunda çok şükür .doktorum amnio sentez önerdi ne olur ne olmaz die . Sonucunu bekliyoruz şuan . Ama görünürde hiçbirsorun yok. Organ testi ve ense testlerimizde temiz çıktı
Anse testi yaptık o temiz çıkmıştı. Bide amniosentez yaptırdık . Karından su aldılar . Bugün test sonucum çıktı . Çok şükür temiz . Monozomi 9 dair hiçbişey yok . Allah ol deyince oluyor . İnşallah senin de tutar bebişin sağlıklı kucağımıza alırızMonozomi 2 degil ama pgt yaptirmadigim bir embriyoyu transfer ettirdim bekliyorum. Frtal dna yaptirdiniz mi acaba?
Yaaa masallah canim benimAnse testi yaptık o temiz çıkmıştı. Bide amniosentez yaptırdık . Karından su aldılar . Bugün test sonucum çıktı . Çok şükür temiz . Monozomi 9 dair hiçbişey yok . Allah ol deyince oluyor . İnşallah senin de tutar bebişin sağlıklı kucağımıza alırız
Saol cnm benim allah kimssenin kucağını boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin .sağlıkla doğuralımYaaa masallah canim benim![]()