Saç Rengi ve Saç Boyama Mor saç!

Nymphe92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2012
77
2
0
İstanbul
Merhaba. Saçlarımı patlıcan moru ya da içinde morluk olan bir kızıla boyatmayı düşünüyorum. 1 sene önce platine yakın bir sarıydı saçlarım. Şu an kumral sanırım saç renklerinden pek anlamıyorum. Yakışır mı sizce fikir verirseniz sevinirim. Tenim fazla beyaz ama şu an buğday sayılırım bronzluğum ne kadar sürer bilmiyorum. :) Farklı saç rengi tavsiyelerine de açığım. Sarı yapmayı düşünmüyorum tekrar. :) Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $150820126272.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 188
ten rengin her saç rengini tamamiyle kaldırabilir.ama çikolata kahve ve karamel tonlaı sana çok yakışacaktır ve yüzünü yumuşak gösterecektir eminim.

Karamel yazdım ama çok farklı renkler çıktı rica etsem resim ekleyebilir misin hangi tonu kastediyorsun kansu?
eSmerimSin değişiklik yapmak istiyorum kısa zaten uzatmak istiyorum modeline dokunamıyorum. :)

ezgican karamelin hangi tonu kızıl gibi sarı gibi bir sürü karamel rengi var görsellerde. Ben hiç anlamıyorum bu renk işinden.

Son düzenleme:
canım bence mor yapma ya.. hem uğraşması zor hem mordan dönmesi zor.. Daha ara tonlarda bişey olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…