• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moral olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ada

ebe
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2007
300
1
116
Afyon
arkadaşlar,benim başarısız üç tüp bebek denenemem ve iki laparoskopi ameliyatım var.bu ay kredi çekip tekrar denemek için hazırlanıyorduk ki bhcg 226 çıktı.inanamıyorum.halada inanamıyorum.sizlerle paylaşmak istedim çünkü hiçbişey vakti ve zamanı gelmeyince olmuyormuş.ALLAH isteyen herkese versin.inşallah sağasalim tamamlar,bebeğimi kucağıma alırım.herşey daha çok yeni.kucağıma almadıkca da inanamıcak gibiyim.bu ay farklı olarak ayaklarımı hep sıcak tutmuştum.dedim ya ALLAH isteyen herkese verir inşallah.sevgiler......a.s.

ya beni kuzenimde senelerce nedeni sonunda oldu bi tüp bebegi :)) sonra bi taraftada işte dolapta bekletti bibebek için hücreler 1 sene sonra gidip onuda koydurdu bi bebegi daha oldu...

birde bir arkdaşın bbeği olmuyodu 3-4 sefer tüp bebek denedi 8 senelikde evliydi
tüp bebek olmadı ama sonradan Allah verdi normal yollardan bebegi oldu yaaa :)) Allah herkeze nasip etsin valla ilerde banaada tabi :))

ikrar teşekkürler canım.inşallah senin de olumlu sonuçlanacak.hayırlısı olsun.

edda inşallah canım.ileride bu duyguyu yaşamayı ALLAH sanada nasip etsin.dedim ya isteyen herkese.....

Canım meslektaşız senle, Allah tamamına erdirsin inşallah. Moral oldun evet teşekkürler.

ne kadar sevindim bilemezsin...Rabbim tamamına erdirsin...böyle güzel haberler alınca insan walla ümitleniyor!

allah tamamına erdirsin darısı biz olmayanların başına allah büyük yarattığı kulunu yalnız bırakmaz inş

iyi dilekleriniz için hepinize de teşekkürler.isteyen herkese duacıyım.bigün bunları yazabileceğimi hiç düşünmemiştim.hep yanımdaydınız.iyiki varsınız.....

TEBRiKLER.
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI ve HUZURLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN.

SEVGİLER...

teşekkürler senace.......dualarınızı eksik etmeyin nolur!

Tebrikler allah bebğine ve sana uzun sağlıklı bir ömür versin.
Laparoskopiyi nerde oldun ve neler yaşadın?Zor bi işlemmi, masrafı nasıl, faydasını gördünmü?Senin sorunun ne çıktı laparoskopi sonrasında?
Ya biraz çok sordum ama benim bu aşılama denemem tutmazsa düşünüyorum doktorum önermişti, şimdiye kadar cesaret edemedim açıkcası.
Bilgilendirirsen çok sevinirimm.Bebişe iyi bak;)

allah sağ ve sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım darısı da biz isteyenlere olsun

çok sevindim Allah kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere

Canim Benim Senin Adina çok Sevindim.rabbim Hairlisiyla Ve Sağlikla Kucağina Almayida Nasip Etsin.evet Bak Demekki Herşeyin Vakti Saati Var.rabbim Hayirli Zamanda Güzellikleri Yaşamayi Nasip Esin Inşallah.allaha Emanet Ol.

allah saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın arkadasın inş bızede dua et bızım dualarımız sızlerle

arkadaşlar,benim başarısız üç tüp bebek denenemem ve iki laparoskopi ameliyatım var.bu ay kredi çekip tekrar denemek için hazırlanıyorduk ki bhcg 226 çıktı.inanamıyorum.halada inanamıyorum.sizlerle paylaşmak istedim çünkü hiçbişey vakti ve zamanı gelmeyince olmuyormuş.ALLAH isteyen herkese versin.inşallah sağasalim tamamlar,bebeğimi kucağıma alırım.herşey daha çok yeni.kucağıma almadıkca da inanamıcak gibiyim.bu ay farklı olarak ayaklarımı hep sıcak tutmuştum.dedim ya ALLAH isteyen herkese verir inşallah.sevgiler......a.s.

arkadasim cok sevindim,cok müthis bi mucize rabbim hic bir duayi bos geri cevirmez bizimkilerini de insallah kabul edecek.ve o gun insallah hepimize gelecek ,kucagina aldigin zaman bizim icin de kokla bebisini

Back
X