• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moral olsun

• Konu Sahibi Konu Sahibi ada
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrikler gözünüz aydın tüm tedavilerden sonra mucize gibi olmuş süper:))
sorun neydi acaba sizde sakıncası yoksa anlatırmısını!

:teytey: canım hayırlı olsun .a.s. İşte böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum ben .şaka gibi yaaaaaa.Çoook sevindim.Allah kucağına almak nasip eder inşallah!Bize dua et canım :teselli:

canım Allahım analı babalı büyütsün hayırlı evlatların olsun

Hamilelerin duaları tutar canım sen de bizlere dua et
darısı başlarımıza

ay çok sevindim ada bende seni merake dioyrdum smnim heklendiği için açıkcası çok kötüydüm yani adresinide bilemediğimden çoks evindim ben şekerlk bu arada oh darısı isteyen herkese aminnnnnnnnnnnnnn

tebrikler gözünüz aydın tüm tedavilerden sonra mucize gibi olmuş süper:))
sorun neydi acaba sizde sakıncası yoksa anlatırmısını!

endometriozis kisti dendi ama iki yıl önce olduğum son laparoskapi ameliyatından sonra artık temizdim.sağ yumurtalığımında yarısı gitmişti ama tekrar etmedi.son iki yıldır nedensiz infertilite deniyordu.

ALLAH isteyen herkese nasip etsin.o güzel dua ve dilekleriniz içinde çok teşekkürler.a.s.

ada senin adina coookk sevindim allah tamamina erdirsin canim kucaginda aldigin gunleride gor insallah!!!!

ada süper yaa coksevındım adına allah hepımıze versın insallah dediğin gibi vakti saati nezamansa o zaman ne1dk geri nede ileri işte bu ya süper süper bende hep böyleolsun istediğimden uğraşmıyorum tüple müple allah ensağlıklı en güzel en uslu bebişleri bizleregöndersin tez zamanda inşallaaaaaaah

:teytey:Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah.biim içinde dua et bol bol.

Rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

arkadaşlar dalgınlıkla olsa gerek 2007 nin konusunna cevap yazmışsınız ayrıca ada arkadaş bırakın kucağına almayı bebişinin resmini bile koymuş bu durumda Allah analı babalı büyütsün demek lazım:)))

Back
X