Moral ve motivasyonunuzu yerine getirme yöntemleriniz nelerdir?

kissnookums

tut beni kuş olayım mamu <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
3.522
1.703
163
Nasıl şevke geliyorsunuz? Sınav olur, yapmanız gereken bir sey olur. Yöntemlerinizi alayım, sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum..

:)

Öpüldünüz

:KK15:

Sinava gidecegim zaman disarda bi gulusumle bile mutlu olacak birileri muhakkak vardir diye düşünüyorum. Calismaliyim ki yüzüm gülsün, yüzüm gülsün ki insanlari da güleç göreyim.

Ayni durum yapacağım her sey için gecerlidir. Ben hep gulerim. Hep dislerim görünür. Ve galiba gulusumle Şevke geliyorum.
Tavsiye ederim...

Son ana dek kaçarım, olmadık saçma şeylerle uğraşırım. Sınava çalışmam lazımsa gider cam siler, yemek yapmam lazımsa ütüye kendimi vurur, yetiştirmem gereken acil bir şey varsa gider uyurum. Sonra da "anam, yumurta kapıya dayandı, tutuştum, yandım bittim" diye panik yapar, bin kaplan gücüne bürünür hırsla ve motivasyonla o işi bitiririm. Bitince de kendime "Winston, bir daha hiç bir işi savsaklama, zamanında yap, canına yazık kızım, bak onca panik yaptın" derim, ertesi gün gene savsaklarım.:KK45:

(Anam bana hamileyken kömür yemiş aşerip, ben hep kömürden diyorum bu hallerime :KK53: )

Sinava gidecegim zaman disarda bi gulusumle bile mutlu olacak birileri muhakkak vardir diye düşünüyorum. Calismaliyim ki yüzüm gülsün, yüzüm gülsün ki insanlari da güleç göreyim.

Ayni durum yapacağım her sey için gecerlidir. Ben hep gulerim. Hep dislerim görünür. Ve galiba gulusumle Şevke geliyorum.
Tavsiye ederim...

Olur, denerim annem : )

Nasıl şevke geliyorsunuz? Sınav olur, yapmanız gereken bir sey olur. Yöntemlerinizi alayım, sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum..

:)

Öpüldünüz

:KK15:
Lunaparka gidip gonfol,rockn roll vs binip adrenalini tavan yaptiririm beynim acilir :)

Son ana dek kaçarım, olmadık saçma şeylerle uğraşırım. Sınava çalışmam lazımsa gider cam siler, yemek yapmam lazımsa ütüye kendimi vurur, yetiştirmem gereken acil bir şey varsa gider uyurum. Sonra da "anam, yumurta kapıya dayandı, tutuştum, yandım bittim" diye panik yapar, bin kaplan gücüne bürünür hırsla ve motivasyonla o işi bitiririm. Bitince de kendime "Winston, bir daha hiç bir işi savsaklama, zamanında yap, canına yazık kızım, bak onca panik yaptın" derim, ertesi gün gene savsaklarım.:KK45:

(Anam bana hamileyken kömür yemiş aşerip, ben hep kömürden diyorum bu hallerime :KK53: )

Yumurta kapıya dayanınca psikolojisi kroniklesiyor bir süre sonra dedigin gibin. Önceden yımırta kapıya da gelse yapardım bir seyleri. Simdi içimde sevk mi kalmamıs desem, böyle bir yılmıslık mı desem...

: )

Annem gecti onlar benden bea : )
Annem yasindasiniz galiba annem dediginize gore o zaman duş alin kendinize bakim yapin disaro cikip bir cafe de kahve veya cay icin kendinizi ozel hissettiren bir gun gecirin dus degil hamama bile gitseniz boyle sauna falan farkli mi sizin icin bilemedim bedenen rahatlatin kendinizi

Annem yasindasiniz galiba annem dediginize gore o zaman duş alin kendinize bakim yapin disaro cikip bir cafe de kahve veya cay icin kendinizi ozel hissettiren bir gun gecirin dus degil hamama bile gitseniz boyle sauna falan farkli mi sizin icin bilemedim bedenen rahatlatin kendinizi

Huhu beybi tesekkür ederim, annen olacak yasta degilimdir muhtemelen. : )

Hitap bakımından sey ettimdi.

Huhu beybi tesekkür ederim, annen olacak yasta degilimdir muhtemelen. : )

Hitap bakımından sey ettimdi.
:) sonuc olarak hamam sauna biri olmasada birini oneririm en fazla yapamM dersen dusta vakit gecir ilik ilik ben bugun yaptigimdan varya cikmak istemedim birde bayram temizligi yapmisim oram buram agriyordu dusa girdim suyun degdigi yerlerimde agri hissetmedim bazen basim agriyincada yaparim cok iyi rahatlatiyor gevsetiyor ustune bir kahve ve slow bir muzik ya yayilcan yatagaa soyle istiyorsan telinde nette yine dolas ama bedenini dinlendirince kafa da dinleniyor

Back
X