moral verecek biri yokmuu??:((

melodikumral

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2014
78
5
18
sevdiğim adamdan ayrıldım sonunda.seve seve hemde üç gün oldu ama onla konuşmadan üç ay gibi geldi .napacağım ben..ailem istemiyor.
son zamanda iyice sıkıntılarımız da artmıştı kavgalar kısıtlamalar benm için bişei göze alamamalar ama çok boştayımm şuan hiçbirşey mutlu etmiyor.
ailem üzülüyo ama bişeyde yapmıyolar offfffffffff beraber olup evlensek yine mutlu olamıyacak gibiydik zaten.derdi bitmiyor o da ayrı yardımm edinn lütfennnnnn

kendime vakit ayrıyım dedim bu seferde kılları taktım kafaya.ne kıllı insanım ne dertliyimmm Allah rızası için yardım yoksa deli olcammm

Madem birlikteliginizin mutluluk getirmeyecegini biliyorsun hiiiic aileni uzmeye degmez.mutlu olurum ailem de mutlu olur diyecek kadar guvensen riske atabilirdin belki ama hiic gerek yok.bilirim cok zor kac sene yasadim senin 3 gununu ama Allahin sana sundugu bir sinav die gor sabirla atlatmayi bekle....

evlensem yine mutlu olamayacaktım diyorsun canım. mutsuz bir evliliğin yükünü çekmektense biraz acı çeker, zaman geçince de unutursun. olmuyorsa olmuyor, bazen zorlayınca her şey çok daha kötüye gidiyor, özgürsün haline şükret. bu hatadan çok geç dönmek de vardı.
kıl tüy dediğin de hangimizde yok ki, napalım bizi seven de tüylü sevsin

Kendinde söylemişsin sorunlu bir hal almış ilişkiniz. Evlenseniz buna rağmen ve bitse daha mı iyi olacak yol yakınken dönmüşsün. Hakkında hayırlısı olmuştur umarım :) Kıl tüğ işine de gelince git bir kuaföre bakıma gir kafan da dağılmış olur.

ailen istemiyormuş, kavga, kısıtlamalar varmış iyi etmişsin ayrılarak e tabi duygusuz değilsin ya üzüleceksin tabi ama zamanla geçer, sen mantıklı olanı yapmışsın. dünya bir yana sen bir yana dememiş, kendinden taviz vermemiş doğrusunu yapmışsın tamam ağla içine atma üzül ama süre ver kendine sadece 2 hafta ağlıycam 2 hafta yasını tutucam sonra normal hayatıma dönücem de mesela bak bu işe yarar. 2 hafta sonra sil baştan başla bu arada her kadın gibi ayrılınca kuaföre gitmelisin. kendini şımart değişik birşeyler yaptır bu sana iyi gelir

üniversitede başlayan 4 yıllık ayrılmalı barışmalı ilişkimi bende kpss sınavından 1 hafta önce bitirdim sırf ailem istemiyor diye... zaten söylediğiniz gibi birbirini yemeler başlıyor huzursuzluk birkez başladı mı bitmiyor.... teselli basit bi kere inanıcaksın zaten evlensemde mutsuz olucaktık diceksin amaları acabaları atıcaksın bi kenara.... ki zaten farkındasında bi günde olmuyor ama birgün oluyor ismi cismi unutulu veriyor

bil bile mutsuz olamıyorum artık elimden gelen herşeyi yaptım mantığım kabullenmeye çalışıyor ama kalbim söz dinlese..
kıl içinde katılıyrum sana

mantık kabulleniyorda kalpte sıkıntı..inş dediğin giibii olurr unutsam keşke....

Ne takıyorsun ya insan sanki takmayı kendine mecbur gibi hissediyo bi boşluğa düşüyo sanırım. Ailenin istememesi harika bi sebep ayrılman için zaten. Düşünsene bide eve damat olarak getircektin ilerde ne problemler yaşardınız tezden bitmiş işte daha fazla ilerlemeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…