- 7 Haziran 2014
- 78
- 5
- 18
- Konu Sahibi melodikumral
-
sevdiğim adamdan ayrıldım sonunda.seve seve hemde üç gün oldu ama onla konuşmadan üç ay gibi geldi .napacağım ben..ailem istemiyor.
son zamanda iyice sıkıntılarımız da artmıştı kavgalar kısıtlamalar benm için bişei göze alamamalar ama çok boştayımm şuan hiçbirşey mutlu etmiyor.
ailem üzülüyo ama bişeyde yapmıyolar offfffffffff beraber olup evlensek yine mutlu olamıyacak gibiydik zaten.derdi bitmiyor o da ayrı yardımm edinn lütfennnnnn
kendime vakit ayrıyım dedim bu seferde kılları taktım kafaya.ne kıllı insanım ne dertliyimmm Allah rızası için yardım yoksa deli olcammm
güzelmiş..:) bnde öyle deneyim ama mont derdim olmaz galiba aşk acısı daha zor
bil bile mutsuz olamıyorum artık elimden gelen herşeyi yaptım mantığım kabullenmeye çalışıyor ama kalbim söz dinlese..evlensem yine mutlu olamayacaktım diyorsun canım. mutsuz bir evliliğin yükünü çekmektense biraz acı çeker, zaman geçince de unutursun. olmuyorsa olmuyor, bazen zorlayınca her şey çok daha kötüye gidiyor, özgürsün haline şükret. bu hatadan çok geç dönmek de vardı.
kıl tüy dediğin de hangimizde yok ki, napalım bizi seven de tüylü sevsin
üniversitede başlayan 4 yıllık ayrılmalı barışmalı ilişkimi bende kpss sınavından 1 hafta önce bitirdimsırf ailem istemiyor diye ... zaten söylediğiniz gibi birbirini yemeler başlıyor huzursuzluk birkez başladı mı bitmiyor.... teselli basit bi kere inanıcaksın zaten evlensemde mutsuz olucaktık diceksin amaları acabaları atıcaksın bi kenara .... ki zaten farkındasında bi günde olmuyor ama birgün oluyor ismi cismi unutulu veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?