Morale cok ihtiyacim var

Zega

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
190
71
13
Kizlar ben bugun bi hata yaptim ve gebelik testi yaptim sonuc negatif pembelik bile olusmadi bata 3 gun var ve hala belli degil resmen coktum moralim cok bozuk en kucuk bi umidim bile kalmadi cok sikildim beyaz gormekten 5 aydir ugrasiyorum bu ay ovu testi ile gunumu dahi belirledim yine yok bana bisey soyleyin yaa moralim cok bozuldu:mad:

Kizlar ben bugun bi hata yaptim ve gebelik testi yaptim sonuc negatif pembelik bile olusmadi bata 3 gun var ve hala belli degil resmen coktum moralim cok bozuk en kucuk bi umidim bile kalmadi cok sikildim beyaz gormekten 5 aydir ugrasiyorum bu ay ovu testi ile gunumu dahi belirledim yine yok bana bisey soyleyin yaa moralim cok bozuldu:mad:

Adetin gecsin oyle test yap bende oyle yapmistim hatta erken gebelik testi yaptim 2 gün gecince normal testle cikti bekle adet gununu

Ben bi balkon demirine kafa atip geliyorum:) kiz 5 ay olmus daha . olur elbette Rabbim nasip etsin tum isteynlere. Biz 9 aydir deniyoruz. 5. Ayda kimyasal gebelik oldu. Dahada gelen giden yok. Ben napam :KK43: :)))
Bu ay bayagi umutliydim ondan habirede gecikmelerim oldu duzenli olan adetim allak bullak oldu herkese kafaniz rahat olsun stressiz olmak cok onemli diyorum kendime sozum gecmiyo :KK61:

Daha 5 aymi ben nerelere gidem ozmn bir senedir ugrasiyorum bir kurtaj bi kimyasal bir senedir ne gelen ne giden bende sen cok stres ediosn ondn olmuo birak akisina

Kizlar bir bucuk yildir evliyim dogru duzgun korunmadim ve ciddi ciddi uzerine 5 aydir dustum sizde haklisiniz tabi ama insan yikiliyor benki psikolojiden cok iyi anlarim insanlara moral motive her zaman olumlu seyler veririm ama bitmisim ben kalmamis bende bisey esimede caktirmamaya calisiyorum iyi gorunmeye calisiyorum icimde firtinalar kopuyo bu aydan umitliydim sebebide adet duzenim bozuldu ve ovu gunlerim degisti onu saptadim ve dogru zamanda degerlendirdim diye kafamdan atamiyorum zihnimi bosaltamiyorum yok mu 3 gun once negatif olup bat gunu pozitif goren bu testler her zaman dogru mu soyler hic hep beyaz goruyorum ben yaa:silah:

naptin canim sen. 5. ayindasin sen daha ne morali. ben 3 sene bekledim. bunlar hep filmlerden oluyor. hani su bi kere iliskiye girip hamile kalanlar yuzunden :)
Ben de 2.5 senedir bekliyorum ya senin mucizn gerçekleşmiş Rabbim sağlıkla kucağına almayınasipetsin inş darısı bekleyen herkese :) doğal yollamı oldu bi sorun varmiydi cnm

Bu ay bayagi umutliydim ondan habirede gecikmelerim oldu duzenli olan adetim allak bullak oldu herkese kafaniz rahat olsun stressiz olmak cok onemli diyorum kendime sozum gecmiyo :KK61:
Ayy haklisin. Bende ayni seyi yapiyorum :( zor ama beklemekten baskada bi caremiz yok :(

naptin canim sen. 5. ayindasin sen daha ne morali. ben 3 sene bekledim. bunlar hep filmlerden oluyor. hani su bi kere iliskiye girip hamile kalanlar yuzunden :)

Ne guldum canim yaa yorumuna :KK70:
Cunku o dedigin bazen benimde aklima geliyo :KK70: ama okadar kolay degilmis demekki

Cikmasada uzulme ben neler yaptim erken gebelik testi yaptim baktim yok saldim belirti falan hikaye en buyuk belirti adet gecikmesi. Stres olma varsa hamilelik en buyuk dusmanin stres yoksada moral bozmak yok en buyuk dusman bu iste bunlar rahat ol
Elimde degil ama insallah cikar bekliycem bata kadar:110:

Dua et canım hayırlısıyla olur inşallah sık ilişki yapmayın 3-4 güne bir ve ovulasyonundan 1 hafta oncesinden kocanı beklemeye al ve ovulasyon 1 gün oncesi yada o günü yapın biraz ayıp kaçıcak ama ön sevişmenizi de uzatın bu şekilde deneyin bide canım gerçi herşeyin bir zamanı vardır

Benimde bu beşinci ayim ve test yapmaya korkuyorum daha yeni kimyasal gebelik geçirdim.kimi diyor dusuk ten sonra hemen kalınır diye ama su an hiç belirtim yok bi akıntı bile yok :( ama senin daha 3gun varmış bata belki geç döllenme olabilir.

kan testi mi negatif çıktı ?

Brnimde bat 6 gün var ama adet belirtilerim başladı bnmde üçüncü ay bu ay ama buNdanda ümidim yok her an adetle karsılasıcak gibiyim

Back
X