merhaba arkadaşlar.
7 aydır süre gelen bir ilişkim var. Her şey çok güzel ve yolunda ilerlerken 1 aydır felan rahatsız oldugum konular ortaya çıktı. Rahatlığı beni fazlasıyla sinirlendiriyor. Bu aralar ailevi problemlerden dolayı (onun ailesi) çok fazla görüşemiyoruz. Birbirimiz gördüğümüz işte ayak üstü 10-15 dk yı geçmiyor. Eskiden daha çok üstüme titriyordu saat başı arardı. şimdi ise yine görüşüyoruz fakat eski sıklıkta değil. Kendisine değiştiğini artık eskisi gibi davranmadığını söylediğimde ise buna hep karşı çıkıyor. Ben çok iyi biliyorum beni çook seviyor fakat böyle yapmasıda beni çok üzüyor. Bir kaç kere hani kıskansın eski haline dönsün diye etrafımdaki erkeklerle samimi olmaya çalıştım ama daha beter sonuçlar açtı başıma. Zaten erkeklerle konuşmam felan herşey yasak, (çok öyle erkek arkadaşları olan biri değilim hiç bir zaman bir başka erkekle haşır neşir olmuşlugumda yoktur) hııı oda şuana kadar hiç bir şekilde hiç biryerde bir kızla konuşmamış ilgilenmemiştir benden öncede hayatında kimse olmamış. Ben fazlasıyla ilgi manyagı biriyim ve kafamda buna kendim bile inanmasamda benden bıktı gibi şeyler kurup kurup duruyorum. Ne yapayım hiç birşeyde söyleyemiyorum kalbi kırılır üzülür diye susuyorum. Görüşmediğimizden kaynaklanıyor olabilir ama ben çok sıkıldım böyle kuruntu kuruntu dolaşmaktan. Ne yapmalıyım nasıl atabilrim bu düşünceleri kafamdan lütfen yardııııııııııııııııııııııııııııııııııııııım
peki evlilik felan ciddi düşünüyor musunuz
evet fazlasıyla ciddi düşünüyoruz, ikimizde farkındayız ne o bensiz nede ben onsuz yapamam. Evlilik ilişkimizin ilk gayesi. Zaten öyle bir niyetimiz olmasa kesinlikle böyle bir girişimde bulunmam yani sevgili baabında. Tesettürlüyüm ve gerçekten ciddi olduğumuz için ilişki yaşıyorum. Ailemde haberdar durumdan.
eğer şimdiden ilgisizlik konusunda sıkıntılarn varsa çok dikkatli olmalısın. çünkü evlendikten sonra ekmek su gibi daha fazla ihtiyacın olcak. Sevgi bazen çok şey ifade etmiyor. Erkekler bazen ne konuşursan konuş değişmiyor. Yapıları bizim gibi değil.boşanan kadınların en çok gerekçesi ilgisizlik ve sorumsuzluk her şeyi mantık süzgecinden geçir. Bnm eşim de çok ilgilenmezdi.10 saate yakın telde konuşrdk. şimdi iyice çığırndan çıktı. Hiç konşmuyorz.paki ailsyle nasl
benm sıkıntlarm çok büyük ama bierkeğin evlilik yolundaysa herseyden önce eşini ön plana alması lazm bnm açtığım bi konu var onu bi oku bna hak vercksn aşk gözünü kör etmemeli insann ben bu adamla napcm dye yzmstm bak o gzden kaçrdğm ufak tefek şeyler nelr açtı basıma hangi vakf için çalsyodurumuna çok üzüldüğümü ilk öncelikle belirteyim. şuan ailesiyle olan durumu zaten ilişkimiz yüzünden, dinine fazlasıyla düşkün muhafazakar bir ailesi var ilişkimizden haberdarlar fakat babasının arkadaşı bizi dışarıda bir mekanda görmesi sonucunda bizim durumumuzu etrafındaki insanlara anlatmasıyla ailesiyle biraz bozukluklar oldu. Ailesine olan düşkünlüğü ise küçük yaşlardan belli vakıf işleri ile uğraşmış biri olduğu için doğru düzgün eve gitti felan yok yani özlüyor bu durumdan şikayetçi fakat hala devam ediyor. Bu vakıfa olan bağlılığı ile ilgilide çok tartışmamız oldu hatta bırakacaktı bir ara ama babası izin vermedi. Biz görüşemiyoruz ve oda agustosta mısıra gidecek eğitim için. çok berbat bir durum. Ailesinin kararlarına fazlasıyla önem veren biri benimde kararlarımıda göz ardı etmez asla ama bilemiyorum. Sende evliliğe sinyal felan diyince iyici korktum açıkçasıı
benm sıkıntlarm çok büyük ama bierkeğin evlilik yolundaysa herseyden önce eşini ön plana alması lazm bnm açtığım bi konu var onu bi oku bna hak vercksn aşk gözünü kör etmemeli insann ben bu adamla napcm dye yzmstm bak o gzden kaçrdğm ufak tefek şeyler nelr açtı basıma hangi vakf için çalsyo
Muhafazakar olmak güzel şey ama insani yönünü de etkilemesi lazm
kesinlikle öyle..
Konuyu okudum durumun harbiden çok çok derin ve üzücü
neyseki bizimki o kadar ailesine düşkün sözlerinden çıkmayan biri değil. Zaman göstercek sanırım sonumuzu. Ama biraz belli ölçüde kadın olmanın avantajlarını kullanayım diyorum.
hangi açıdan kadınlığını kullanmak
Şuana kadar herhangi bir yaklaşımımız olmadı işte el tutuşmalar felan küçük buselerle işi çözebilirim belki. Allah aklımı başımdan almadıkça ileriye gitmem ki zaten böyle bişeye oda asla izin vermez öyle yani ne bileyim işte çözüm üretiyorum kendi kendime.
sn çok bilinçli br kızsn elini tutmak da haram olcaktır. bi de evlencenizin bi garantisi yok her şey olabilir. o yüzden şimdiye kadar muhafaza ettiğin şeyleri aşma derim. duruşunu devam ettir ama iyi gözlenme. zamanla mesafeli durmaya başladı diyorsn. bu acaba dini hassasiyetlernden mi kaynaklan dı yoksa sıkılgan mı ilk zamanın heyecanyla ilgili durms da karakteri de böyle olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?