morale ihtiyacim var

tonika

EVLİ MUSMUTLU TAZE ANNE
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
243
154
133
Selam kizlar esimle korunmasiz ilk birlikteligimizde hamile kaldim ama bebegim beni 6 haftalikken terketti 3-4 korunduktan sonra tekrar denemelere basladik aylardir her bat imi heyecanla bekliyorum ama her seferinde hayal kirikligi. Komsumuzun bi gebe kedisi var. Dun bana durduk yere dediki" benim kedi bile senden akilli cikti bebekleri olacak sen daha bekle" neye ugradigimi sasirdim bian .bozuntuya vermeden kedi kadar olamadik dedim gulerek.ama icime oyle bi oturduki.ustune bugunde hasta oldum moralim hepten bozuldu esime yansitmamaya calisiyorum kimseyede derdimi anlatamiyorum dusunmuyoruz suan cocugu diyorum soranlara. ama iyice doldum bi yandan yaziyorum biyandan agliyorum.ne yapacagimi bilemiyorum

canım üzme kendını...nezamandan berı korunmasız ılıskıye gırıyorsunuz

Canini sikma bir seneye kadar vakti var cocugun zamanini bekle stres yapma o komsuylada iliskini kes pek bi densizmis.

Patavatsizin tekiymis komşunuz..bir kere olmuş inşallah olur birdaha üzülme zamani gelince olur

Neden bu kadar karamsarsınız. Ilk gebelıgın dusukle sonuclanma ıhtımalı yuksektır herzaman, aradadan henuz 3,4 ay gecmıs , daha once hamıle kaldıgınıza göre bır pğroblem yoktur demektır hamıle kalmakla ılgılı

Komsunuz boşboğazlılık etmiş, bence moralinizi bozan insanlarla fazla görüşmeyin

Ben 31 yasındayım, 6 ay once bende 6 haftalıkken dusuk yasadım ama kımyasal gebelıktı, 3 hafta once de yıne 6.5 haftalıkken ve kese varken düşük yaşadım ama sizin kadar karamsar değilim

Benimde kese vardi dusuk yasadigmda kese bozulunca kurtajla alindi 2 senelik evliyiz ve artik cok sorulmaya basladi bende kafama takmamaya calisiyorum.ama bi yandanda yasta ilerliyo bizden sonra evlenen arkadaslarmizdan guzel haberler geliyo surekli.bi sekilde icime atiyodum olur allah ne zaman ol derse ozaman olur diyodum ama iste kediyle bile kiyaslaninca insanin zoruna gidiyo

Ne kadar patavatsız bir komşunuz varmış, çok ayıp etmiş.Sıkmayın canınızı.
Belki kötü bir niyeti yoktu ama insanların hassas olduğu konularda cümlelerimizi daha dikkatli seçmek bu kadar zor mu?
Umarım en kısa zamanda gebe kalıp bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Son düzenleme:
Sıkma canını..
Onun dengesizliği işte..
Empati yapma gibi bir anlayışı yok herhalde onun..
Takma..
Morelini yüksek tutmayı çalış =) Hayırlısıyla olur inşallah..

Cok tesekkur ederim hepinize insallah rabbim isteyen herkese nasip eder evlat sahibi olmayi.ben basak burcuyum o yuzden cok takarim soylenen sozleri falan eger buraya yazmasam gunlerce kafamda kuracaktim.her kedi gordugumde bu soz aklima gelecek yillar sonra bile.

komşuya bak hele yaw üzme canını bi kere olmuş Allahın izniyle yine olacak bebeğin öyle dengesiz konuşanlara da bakma ... ayrıca böyle patavatsız insanlara sende aynısını yap ben yapıyorum zevk alıyorum

Cevremiz kalabalikti canim bide birden bire soyleyince ne cevap verecegimi sasirdim. bide normalde beni de sever.alinmayacagimi mi dusundu yoksa saka yaptigini mi sandi bilemiyorum.hayir korkum yarin oburgun bebegim olursa" bak kedi 3uz dogurdu sen bitanemi dogurabildin kedi kadar olamadin " demesi :)

Cok sagolun kizlar gercekten moralim biraz yerine geldi.gurbette olup derdini paylasacak kimseyide bulamayinca insan daha bi alingan oluyo sanirim

artık yine kediden şaka falan yaparsa hiç şaşırmam seni seviyorsa alınmayacağını düşünerek söylemiştir belkide ... bebişe odaklan boşver

Komşunun durumu bilerek söylediğini sanmam. Etrafta çocuk düşünmüyoruz diyerekgezdiğiniz için elini çabuk tut anlamında söylemiştir o. Ben de çocuk istemiyorum ve daha aynı eve bile girmeden çocuk muhabbeti, çocuk şakaları almış başını gidiyor.

Koalina tarafından yazılmıştır:)

Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Strese sokmayın kendinizi . Duaya sığının inşallah .

O komşuya 2 çift laf etseydiniz keşke . Münasebetsiz

Ne güzel doğal yoldan hamile kalmanın mutluluğunu bile yaşamışsın ben onu bile yaşayamadım bunu geçtim tüp bebek denememde yumurta bile oluşmadı bende doğal yoldan hamile kalabildiysen umudunu hiç bir zaman yitirme her şeyin vardır mutlaka bir zamanı bol bol dua et kimsenin dediğini de takma bebek konusunuda kafanda kurma sürekli problem haline getirme kendi haline bırak eşinle bile ilişki yaşarken bugün bebeğimiz olmalı diye yapma kafandan bebek konusunu çıkar akışına bırak moral çok önemli bu konularda gez,eğlen vakit geçir oyalan kafandan at sürekli düşünürsen iyice etkilersin hormonlarında etkilenir. her şer de bir hayır her hayır da bir şer vardır herşeyin hayırlısını iste Allahtan.

O hanı a deseydin e be saf kadın benmi yapıyorum ..allah vericek ...vermezse mabudneylesin mahmut...
Sen canını sıkma ..bnm 2yıldır olmadı ,rabbim vermedi daha ,ben ne yapayım...o bizim elimizde değilki ...

Dediginiz gibide olabilir .normelde sever beni zaten ama iste yarasi olan gocunur derler ya benimkide o misal ister istemez icime oturdu. Sorduklarinda deniyoruz ama olmuyo demektense dusunmuyoruz demek daha kolay geliyo

Allah'ım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin . Strese sokmayın kendinizi . Duaya sığının inşallah .

O komşuya 2 çift laf etseydiniz keşke . Münasebetsiz
Tesekkur ederim rabbim isteywn herkese nasip etsin. Yasca benden baya buyuk kalbini kirmak istemedim bide beklemedigim bi anda soyledi

rabbim sizede hayirlisiyla saglikli bi evlat sahibi olmayi nasip etsin insallah.bugun esimle sizin dediginizi konustum.cocuk icin birlikte olmayalim. Akisina birakalim cunku ilk gebeligim oyle olmustu surpriz oldu hatta beklemedigim icin hic dilkat etmedim dusugede birazda kendim sebep oldum.
Simdide korkuyorum olmayavak diye

O hanı a deseydin e be saf kadın benmi yapıyorum ..allah vericek ...vermezse mabudneylesin mahmut...
Sen canını sıkma ..bnm 2yıldır olmadı ,rabbim vermedi daha ,ben ne yapayım...o bizim elimizde değilki ...
aynen oyle rabbim ol demeden olmuyo herseyin zamani var.olmazsada olmaz ama iste cevredekilere bunlari anlatmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…