morale ihtiyacim varrrrr

Yusuf misali

Rabbime sonsuz hamd
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
142
59
48
Gebelik boylemi gidecek hep 13 +1 deyim hayattan sogudum kizlar, ne yedigimin ne yattigimin ne kalktigimin tadi var. Mide bulantilari az birz azaldi ama hala bisey yiyemiyorum gyne ferro sanolu icmk zaten bi iskence
Acikcasi morale ihtiyacim var.. Bu gebeligi istiyodumda ilk cocugun diye sabirsizlik mi ediyorum anlanadim :(

canım hiç merak etme benm de ilk gebeliğim yiyeceklerin resimlerinden midem bulanıyordu 5 kilo verdim daha ilk hamilelik kilomda bile değilim ama şuan çok şükür gayet iiyim Rabbim içini rahat tut en fazla 4-5 haftaya geçr inş. Ferra sanol bende de çok problemdi sağolsun bi eczacı sabah içme gece yatmadan önce elma mandalina portakalla birlikte içersen sıkıntı olmaz demişti gerçekten de hergün dua ediyorum eczacıya bide böyle dene bakalım

Tmm cnm cok tesekkur ederim deneyecem insaallah o sekilde. Suan yemek yiyip yapabiliyo musun peki?

Bence hiç canını sıkma evet hamilelik kolay birşey değilmiş ama bunun cilvesi de bu. Annelik kolay birşey değil bence şükret. Bu duyguyu yaşamak isteyen milyonlarca insan var.

mrb kızlar ben yeni katılıyorum aranıza benimde morale çok ihtiyacım var 24+5 haftalık hamileym eşim askere gitti 2 hafta oldu ve ben öğrenciyim hem evimi bırakıp gelmek hem eşimden ayrı kalmak aynı zamanda da hamile olmakk beni çok yoruyo

mrb kızlar ben yeni katılıyorum aranıza benimde morale çok ihtiyacım var 24+5 haftalık hamileym eşim askere gitti 2 hafta oldu ve ben öğrenciyim hem evimi bırakıp gelmek hem eşimden ayrı kalmak aynı zamanda da hamile olmakk beni çok yoruyo
Canım benim çok zor durumun Allah yardımcın olsun ama biraz daha şartlarınızı planlayarak hareket etseydiniz keşke böyle zor olmazdı :( ailenin yanında mısın bari.

Canım benim çok zor durumun Allah yardımcın olsun ama biraz daha şartlarınızı planlayarak hareket etseydiniz keşke böyle zor olmazdı :KK43: ailenin yanında mısın bari.
haklısın dışardan öyle görünüyo biraz ama göründüğü gibi değil bebeği son senemde istiyodum seneye mezun olucam ama bize süprz oldu biraz bebek olunca daha zor olur diye gtmesine karar verdik şöyle bi tesellim var kaldğm şehre bi saat uzalta ankarada yapıyo askerlğni çok şükür bu arada kendi ailemin yanında kalıyorum evet

Hımm Kırıkkaledesin sanırım :) ben de Ankara da yaşıyorum. Ailenin yanındaysan o zaman güzel en azından yalnız değilsin. Derslerine en azından asılda okulun yarım kalmasın ;)

Hımm Kırıkkaledesin sanırım :) ben de Ankara da yaşıyorum. Ailenin yanındaysan o zaman güzel en azından yalnız değilsin. Derslerine en azından asılda okulun yarım kalmasın :KK66:
evet canm kırıkkaledeym ankaranın neresi peki.. bende şuan ona çabalyrm Allahtan hocalar zorlamıyo

Merhaba arkdslarben daha cok baslarindayim ama acayip içim sıkılıyor surekli endiseliyim sizdede oldumu böyle

evet canm benm bende de oldu hatta ben kabullenememiştim başlarda çok zorlandm taaaaa ki bebeğim hareketlenene kadar, tekmeatması inanılmaz bir duygu:KK68:

Cok tesekkurler canim allah hayirlisiyla kucagina almayi da nasip etsin cnm sabirli olmalıyım biliyorum ama iki yil bekledim ben ondan boyleyim heralde

Kizlar merhaba,
Oncelikle rabbim herkesin bebegini saglikli kucagina almayi nasip etsin...
5haftalik hamileyim. 2hafta sonra kontrole gidicem ozaman 7 hafta olucak Allahin izniyle acaba kalp atislarini duyabilcekmiyim sizce??

Kizlar merhaba,
Oncelikle rabbim herkesin bebegini saglikli kucagina almayi nasip etsin...
5haftalik hamileyim. 2hafta sonra kontrole gidicem ozaman 7 hafta olucak Allahin izniyle acaba kalp atislarini duyabilcekmiyim sizce??
Bence duyarsınız canım büyük ihtimalle ama sonraki kontrolde daha net duyulur inşallah ;)

konu sahibi arkadaş geçti mi bulantılar? ben 14. haftadayım hala atlatamadım :(

Back
X