Moralim bozuk bakarmısınız

Figen_zumra

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
276
95
18
36
29 haftalık hamileyim dun doktora gittim.cocugun suyu sinirdaymis doktor en az günde 3 litre su içeceksin cuma sabah yine geleceksin suyuna bakıcaz dedi cok.moralim.bozuk boyle olup suyu düzelen oldumu lütfen cevap bekliyorum

29 haftalık hamileyim dun doktora gittim.cocugun suyu sinirdaymis doktor en az günde 3 litre su içeceksin cuma sabah yine geleceksin suyuna bakıcaz dedi cok.moralim.bozuk boyle olup suyu düzelen oldumu lütfen cevap bekliyorum
Havuç suyu olması lazım o sanırım suyu ciddi oranda artıyor. Ibrahim saracoğlu söylüyordu bir araştırın bence. Hiç moral bozmayın. Allah sağlıkla kucaginiza versin

Evet şimdi internetten baktım günde bir çay bardağı havuc suyu icilmeli diyor. Zararı yok ne olsa bence icin

Bende havuç duymuştum birde armut arttiriyormus bol bol tüket.sağlıkla kavuş inşallah yavruna canım stres yapma

25 haftalıkken gittiğimde hic boyle birşey olmamıştı suyu gayet iyi dedi ama bu 29 haftada neden boyle oldu acaba

Canım bana bi doktor sıvımın fazla olduğunu söylemişti. Kesin şeker var sende öyle böyle birsürü şey çıkardı önüme. Başka bir doktora gittim ve öyle bişeyin olmadığını keseyi ölçtüğü yerde plesentanın olduğu için sıvının faZla kesenim büyük göZüktüğünü söyledi. Eğer imkanın varsa başka bir doktora gözük.

Benimde 33. Haftada suyum azalmaya basladi doktor bol su ic tekrar gel dedi. Suan 37. Haftam bitti o kadar su icmeme rağmen suyum azalmaya başladı ve riskli duruma geldik cuma günü sezeryan olucam büyük ihtimalle

Benimde 33. Haftada suyum azalmaya basladi doktor bol su ic tekrar gel dedi. Suan 37. Haftam bitti o kadar su icmeme rağmen suyum azalmaya başladı ve riskli duruma geldik cuma günü sezeryan olucam büyük ihtimalle

Herhangi bi belirtin var miydi yoksa doktor baktiginda mi gördü?

Ultrasoncum bakınca gördü sonra doktorum farketti ve 36 haftalikkrn doktorum riske girmek istemedi bende doktor değiştirdim hem doktor hem de ultrasoncu suyu az ama idare edilir dedi 10 günde oyle kazandım ama artik tehlikeli boyuta girmek uzere olduğu icin alınacak

Ultrasoncum bakınca gördü sonra doktorum farketti ve 36 haftalikkrn doktorum riske girmek istemedi bende doktor değiştirdim hem doktor hem de ultrasoncu suyu az ama idare edilir dedi 10 günde oyle kazandım ama artik tehlikeli boyuta girmek uzere olduğu icin alınacak

Allah yardimcin olsun.Insallah sag salim alirsin kucagina..

Back
X