• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moralim bozuk kızlar:(

blezya

bir umuttur yasamak
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
340
0
46
Ankara
düğünüme 2ay kaldı ve benim hiçbirşeyim hallolmadı.. daha ne gelinlik ne kuaför ne fotografcı ayarlandı.. Birkaç gelinlik magazasına gittim mayısın 20sinde gelin diyenler oldu ama ben korkuyorum aceleye gelecek yetişmeyecek diye. Sürekli günboyu bunu düşünüyorum. Nişanlımda acele etme diyor cunku 1 2 magaza calısanından duydu 20sinde gelin lafını ona güveniyor. Benmi cok acele ediyorum yoksa gercekten geçmi kalıyorum.. Zaten stresliyim az kaldı diye. Birde bunları düşünüyorumm:(( daha ceyiz sericezz sonraa tasınacagım ewi temızle yerleştir bilmiyorum kaldımm öyle düşünmekten basım agrıdı sizle paylaşayım dedimm..

canım benım hıc sıkma canını bız eşimle bır anda karar verdık evlenmeye ve 21 gun ıcınde evlendık hersey ıstedıgım gıbı oldu gelınlık dugun salonu gelın arabası nıkah sekerlerı aklına gelebılecek hersey o yuzdenen sen fazla stres yapıosun guıbı geldı bana

tatlım ben gelınlıgımı almaya gıttıgımızde bana '' şu aralar eylül ekimde dugunu olanlar gelıyor sen bıraz gec kalmıssın'' dedıler...benım dugunum temmuzda ama 20 hazıranda dıkılmıs olucak gelınlıgım.. ben senı telaslandırmak ıstemem ama sağlam bırsey ıstıyorsan acele et derım...

canım benım hıc sıkma canını bız eşimle bır anda karar verdık evlenmeye ve 21 gun ıcınde evlendık hersey ıstedıgım gıbı oldu gelınlık dugun salonu gelın arabası nıkah sekerlerı aklına gelebılecek hersey o yuzdenen sen fazla stres yapıosun guıbı geldı bana

işte canım bunları cevremden duymadıgım için sanırımm üzülüyorumm. benden sonraki evlenecek olan arkadaslarımın gelinliği coktan dikildi. Busefer aceleye gelip istedigim olmazsa diye korku basıyor beni. ne güzelll az zamanda başarmışsınız helalolsuunn:nazar:

canım hiç sıkma canını herşey hallolour. benim evimin mutfağıyla çocuk odasını yerini değiştirmemiz gerekiyodu ve bunu son 15 günde yaptık eşyalarım çeyiz sermeye 20 gün kala sipariş verildi düğün salonum 1 ay kala kiralandı. eşimin ailesi yumurta deliğe dayanmadan kımıldamayan cinstendi :1: ama benmde ömrümden en az 10 yıl gitti inan. ama evleneli 7 ay oldu keşke hiç tükenmeseymişim diyorum herşey olacağına varıyor

Gelinlik niye Mayıs 20sinde anlamadım :26:
Aslında hepsi birer günde halledilecek şeyler ama halletmeden insanın kafasını meşgul eder sürekli :50:
Benim de 1.5 ay kaldı çok şükür çoğunu hallettim hallettikçe de insan omzundan yük kalkıyor gibi hissediyor.
İnşallah biran önce halledersin sen de :6:

Sikma canini iki ay koca zaman demek. Simdiden siki tut isleri hallolur merak etme.

Hem dugune yakin her gelin adayi moral bozacak birseyler buluyor canim. Cok hassas olunuyor bu donemlerde. Kendi kendine guc ver. Tadini cikar bu gunlerin..

Gelinlik niye Mayıs 20sinde anlamadım :26:
Aslında hepsi birer günde halledilecek şeyler ama halletmeden insanın kafasını meşgul eder sürekli :50:
Benim de 1.5 ay kaldı çok şükür çoğunu hallettim hallettikçe de insan omzundan yük kalkıyor gibi hissediyor.
İnşallah biran önce halledersin sen de :6:

inşallah ya.. stresstn ölcem ama bir arkadas 21 günde halletmiş yanii demekki olunca oluyor dimi ya:((

canım hiç sıkma canını herşey hallolour. benim evimin mutfağıyla çocuk odasını yerini değiştirmemiz gerekiyodu ve bunu son 15 günde yaptık eşyalarım çeyiz sermeye 20 gün kala sipariş verildi düğün salonum 1 ay kala kiralandı. eşimin ailesi yumurta deliğe dayanmadan kımıldamayan cinstendi :1: ama benmde ömrümden en az 10 yıl gitti inan. ama evleneli 7 ay oldu keşke hiç tükenmeseymişim diyorum herşey olacağına varıyor

Efsuncum benimkindende 10yıl gidecek kdrr streslendm. Benimkinin aileside senin anlattıgın tarzdan. ama sürekli bunu düşünmektende yoruldumm ya hallolsa bitse kurtulsamm:(

Eşyalar falan tamamda gelinligide herseyiyle diktirmeyecegim begendigim birkac modelin üstünde oynamayı düşünüyorum

çokta geç kalmış değilsin ama yinede artk hızlandır derim eminm şuan gece gündz bunları düşünrsün o heycanlar çok başkadır ahhh ahh 2yıl öncesi aklıma geldi düğün tarihi bekle bekl gelmezdi ama şu iki yıl nasıl geçti anlamadım mutluklar dilerim...

Sikma canini iki ay koca zaman demek. Simdiden siki tut isleri hallolur merak etme.

Hem dugune yakin her gelin adayi moral bozacak birseyler buluyor canim. Cok hassas olunuyor bu donemlerde. Kendi kendine guc ver. Tadini cikar bu gunlerin..

Sanırım öyle canım. Sürekli bi sıkıntı oluyo bende. kendimi yorulmus hissediyorum. cok hassaslaştım cok

çokta geç kalmış değilsin ama yinede artk hızlandır derim eminm şuan gece gündz bunları düşünrsün o heycanlar çok başkadır ahhh ahh 2yıl öncesi aklıma geldi düğün tarihi bekle bekl gelmezdi ama şu iki yıl nasıl geçti anlamadım mutluklar dilerim...

Sağol canım.. Sanada bir ömür mutluluklar dilerim.. Yarın konuscam ben duramıyorum falan diye. bitsin biran önce

Efsuncum benimkindende 10yıl gidecek kdrr streslendm. Benimkinin aileside senin anlattıgın tarzdan. ama sürekli bunu düşünmektende yoruldumm ya hallolsa bitse kurtulsamm:(
çok zor bi dönem daha yeni geçti bilirim. erkek tarafı bi ağırdan satarcasına tın tın hareket eder annenlere laf anlatamazsın . benm eşimin babası 2 kardeşiyle ortaktı ay canım inan bi perde alıcaz babaya söylüyoz iki amcadan da onay alıp öyle alıyoduk.... ayy sıkıntı sıkıntı... ben nişanlılığımın son dönemlerinde herkes uyurdu balkonda oturur sabaha kadar sigara içerdim , şimdi ne zaman annemlere gitsem ve balkona çıksam o andaymışım gibi olur :8 neyse ama geçti gitti mutluyum hamdolsun .. seninde geçer inşallah.. yardımcı olabilecem her konuda yardım ederim:1:

çok zor bi dönem daha yeni geçti bilirim. erkek tarafı bi ağırdan satarcasına tın tın hareket eder annenlere laf anlatamazsın . benm eşimin babası 2 kardeşiyle ortaktı ay canım inan bi perde alıcaz babaya söylüyoz iki amcadan da onay alıp öyle alıyoduk.... ayy sıkıntı sıkıntı... ben nişanlılığımın son dönemlerinde herkes uyurdu balkonda oturur sabaha kadar sigara içerdim , şimdi ne zaman annemlere gitsem ve balkona çıksam o andaymışım gibi olur :8 neyse ama geçti gitti mutluyum hamdolsun .. seninde geçer inşallah.. yardımcı olabilecem her konuda yardım ederim:1:

Çokkk sağol canım..Yazdıklarından anlıyorumki senin yasamınla benzer yanlarımz var bu konuda. Bende sinirden cok agladım 7ay boyunca. Nişanlım cok iyi hiçbir lafım yok ona ama malesef mecbur kaldıgı durumlar oluyor. bende anlayıslı olmaya calısıyorum..Rabbim yuvanı bir ömür mutlu etsin canım

Back
X