• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moralim bozuk kızlar:(

Çokkk sağol canım..Yazdıklarından anlıyorumki senin yasamınla benzer yanlarımz var bu konuda. Bende sinirden cok agladım 7ay boyunca. Nişanlım cok iyi hiçbir lafım yok ona ama malesef mecbur kaldıgı durumlar oluyor. bende anlayıslı olmaya calısıyorum..Rabbim yuvanı bir ömür mutlu etsin canım

amin canım çok sağol :69: inşallah herşeyini halledersin gönlünce... zaman konusunda para trink çalışınca 10 günde 3 odayı yapacak adam gördüm mobilyalarımı alırken :1: yetişir yani herşeyin

Çokkk sağol canım..Yazdıklarından anlıyorumki senin yasamınla benzer yanlarımz var bu konuda. Bende sinirden cok agladım 7ay boyunca. Nişanlım cok iyi hiçbir lafım yok ona ama malesef mecbur kaldıgı durumlar oluyor. bende anlayıslı olmaya calısıyorum..Rabbim yuvanı bir ömür mutlu etsin canım

amin canım çok sağol :69: inşallah herşeyini halledersin gönlünce... zaman konusunda para trink çalışınca 10 günde 3 odayı yapacak adam gördüm mobilyalarımı alırken :1: yetişir yani herşeyin

inşallah canımm cok sağol gercekten.. hayırlı geceler

canım benim hiç takma kafana benim son provam kına günüm yapıldı. kilo alıp verme olur diye.. kendi hiç sıkıntıya sokma herşey olacagına varır.

hiç stres yapma canım Allah rast getirir biranda çıktın mı hepsi oluyor sende şaşırıyorsun zaten düğün önü bir stresimiz oluyor bide bunlara takılma hiç bende önce cok stres yapıyordum baktım herkes rahat her işimizde istedigimiz gibi oluyor zaten çok sukur kendimi kasmaktan vazgectim :)) fotografcıya kuaföre bizde bakmadık bu ay sonu dugunumuz inşaallah benimki kaçmıyorlar yaa dedi dogru kacmıyorlar bekliyoruz bakalım :)) bir sekilde oluyor hersey ben yasadım bunları rahat olunca hersey daha kolay oluyor inan mutluluklar şimdiden.

canım hiç canını sıkma,herşey vakti gelince hallolur.bak benim bir tanıdığım ,düğüne 20 gün kala ev aldılar.baştan aşağı evi tadilat yaptırdılar.eşyaları aldılar ve rahat rahat yerleştirdiler:34:

düğünüme 2ay kaldı ve benim hiçbirşeyim hallolmadı.. daha ne gelinlik ne kuaför ne fotografcı ayarlandı.. Birkaç gelinlik magazasına gittim mayısın 20sinde gelin diyenler oldu ama ben korkuyorum aceleye gelecek yetişmeyecek diye. Sürekli günboyu bunu düşünüyorum. Nişanlımda acele etme diyor cunku 1 2 magaza calısanından duydu 20sinde gelin lafını ona güveniyor. Benmi cok acele ediyorum yoksa gercekten geçmi kalıyorum.. Zaten stresliyim az kaldı diye. Birde bunları düşünüyorumm:(( daha ceyiz sericezz sonraa tasınacagım ewi temızle yerleştir bilmiyorum kaldımm öyle düşünmekten basım agrıdı sizle paylaşayım dedimm..

Aman ne olacak ya ben 2 saatte gidip gelinliğimi aldım hazır aldım diktirmedim 1 gun oncesi nakliye ayarlandi o gun evi temizlettik ertesi sabah taşındık yerleştirdik 2 gun sürdü sonra eksikleri de 2 günde hallettik perdeleri 1 hafta icinde diktirmistik taşınmadan elimizdeydi anlıcan para olsun gisı kolay;)

gelinlik eger hazır alınacak ıse sorun etme yetısır rahat rahat ama ,
dıktırceksen 20 mayıs cok gec bır tarıh olabılır.
baska bır modaevıyle anlassan olmaz mı ?
cunku bazı modaevlerı ozellıkle son gunlere bırakıyor kı ,gelın mırın kırın etmesın
mecbur kabul etsın olanı dıye .boyle modaevlerı kendılerıne guvenmmez .
son dakıkaya bırakır ,guzel olmus cırkın olmus artık gelın ıcın onemlı olmaz .
bence baska bır modaevıyle anlasın

Gelinlik diktirme için "biraz geç kalmışsın" diyen arkadaşlara katılmıyorum.

Bir kaç ay önce evlendim. Kararsızlıgım yüzünden 50 den fazla gelinlikçi dolaştım, çoğu 1 ay içerisinde, bir kaç prova ile gelinlik dikebiliyordu. Zaten mantıklı olan da bu. 6 ay önceden diktiricen hazır olucak, düğün stressinden kilo alıp yada vericeksin, hafif bir oynama bile potluk yapıcak. Hem belki de diktirene kadar hazır beğeneceksin. Belli mi olur.

gelinlik falan kolay valla.model karar ver 1 hafta süresi var.bende nikaha 2 gün kala almıştım (daha önce dikildi ancak o zaman stresten ya zayıflıosun ya şişiosun) önce sakın diktirmeyin en erken 1 hafta kala olsun.ben nikahta şiştim düğünde söndüm:))) ikisindede sorun oluo.ev eşyası vsss hepsi paraya bakıo.valle ev yerleştirmeye gelince ben düğünden eve geldiğimde evde eşyalar kollerdeydi:)) başka şeyre gelin geldim.ama şimdi herşey normal herşey halloldu.strese sokma kendini.

düğünüme 2ay kaldı ve benim hiçbirşeyim hallolmadı.. daha ne gelinlik ne kuaför ne fotografcı ayarlandı.. Birkaç gelinlik magazasına gittim mayısın 20sinde gelin diyenler oldu ama ben korkuyorum aceleye gelecek yetişmeyecek diye. Sürekli günboyu bunu düşünüyorum. Nişanlımda acele etme diyor cunku 1 2 magaza calısanından duydu 20sinde gelin lafını ona güveniyor. Benmi cok acele ediyorum yoksa gercekten geçmi kalıyorum.. Zaten stresliyim az kaldı diye. Birde bunları düşünüyorumm:(( daha ceyiz sericezz sonraa tasınacagım ewi temızle yerleştir bilmiyorum kaldımm öyle düşünmekten basım agrıdı sizle paylaşayım dedimm..

Canım dert etme biz herseyi son 1 ayda halletmiştim, bir yerden başlayınca gerisi çorap söküğü gibi geliyor, stres yapma

hımm hakkaten zor çok az zamanın kaldı benim düğünüm ekimde ben şimdiden bakıyorum herşey içime sinsin diye bence acele etmelisin zaman aleyhinde işliyo :((((

bu olayı büyüttm sanrm braz. nişanlımlada tartıstım. bakalım hayırlsıı yorum yazan elleriniz dert görmesin

tatlım sana hem bunları yaşamış biri olarak hemde meslek gereği çok canını sıkmamanı söyliyebilirim ben organizasyon işinde olduğum için epey bi düğün yaptık bi kere herşeyden önce gelinliğin en önemlisi önceliğin o olsun bide bilmiyorum tabi hazır mı yoksa diktiriliyomusun ama eyer dikim yapılacaksa benden sana tavsiye tüm şirinliğini üstüne takıp gelinliğiin yapılacağı yere harika bi pasta alıp gidiyosun oradaki nisanlarla ne kadar düzgün ilişkiler kurarsan akıllarında kalırsın ve gelinliğin büyük ihtimalle sorunsuız olur ama asla onların dediği güne kadar bekleyp o gün gitme tutki bir aksilik oldu önceden müdahele etme şansın olsun ve unutma oraya her giittiğinde prova almak senini hakkın gerekirse birazcık bahşiş bırak ve bak gör işler nasılda tıkır tıkır işler fotoğraf konusuna glincede sen önce internetten bi araştır bakalım fotoğrafçıları mesela bu gece araştır yarında tek tek hepsini ara sonra fiyatı kafana yatan yerlerle git görüş illa yanında nişanlın olucak diye bişiy yok sen git ve hallet bence çok ağırdan alma ama planlı ol dediğim gibi önce gelinlik ve o arada fotoğrafçı seçimi daha sonra zaten fotoğrafçıyla beraber mekan seçimi yapıcaksınız bu arada da geceleri nete oturduğunda kına gecesi ve düğün dans şarkılarına karar ver araştır geceleri bu işleri bir yakınına görev ver senin için pembe kurdela alsın bol miktarda ve nazar boncuğu bu kurdelay ve nazar boncuklarıyla vakit buldukça hergün biraz biraz çeyizini süslersin ve daha şık bi hale getirirsin ayrıcada vakit bulduğunda dışarı cıktığında bi eminönüne gidip oradaki toptancılardan birer bileklik yada şık birer küçük anı alıp bunları kına gecende üzerlerine gene toptancılarda koca bi kutusu bir liraya satılan uğur böcekleri var bu aldığın hediyeleri uğur böcekleriyle süsleyip kına gecene gelen bekarlara uğur versin diye dağıtabilirsin bu tip şeylerin maliyeti düşüktür ama akılda kalır şıklık olur şimdilik bu kadar aklıma gelen ama mutlaka planlı ol mutlaka elinde bi not defterin olsun yanından ayırma ve aklına gelen her şeyi ama her şeyi yaz öptüm seni şimdiden hayırlı olsun

tatlım sana hem bunları yaşamış biri olarak hemde meslek gereği çok canını sıkmamanı söyliyebilirim ben organizasyon işinde olduğum için epey bi düğün yaptık bi kere herşeyden önce gelinliğin en önemlisi önceliğin o olsun bide bilmiyorum tabi hazır mı yoksa diktiriliyomusun ama eyer dikim yapılacaksa benden sana tavsiye tüm şirinliğini üstüne takıp gelinliğiin yapılacağı yere harika bi pasta alıp gidiyosun oradaki nisanlarla ne kadar düzgün ilişkiler kurarsan akıllarında kalırsın ve gelinliğin büyük ihtimalle sorunsuız olur ama asla onların dediği güne kadar bekleyp o gün gitme tutki bir aksilik oldu önceden müdahele etme şansın olsun ve unutma oraya her giittiğinde prova almak senini hakkın gerekirse birazcık bahşiş bırak ve bak gör işler nasılda tıkır tıkır işler fotoğraf konusuna glincede sen önce internetten bi araştır bakalım fotoğrafçıları mesela bu gece araştır yarında tek tek hepsini ara sonra fiyatı kafana yatan yerlerle git görüş illa yanında nişanlın olucak diye bişiy yok sen git ve hallet bence çok ağırdan alma ama planlı ol dediğim gibi önce gelinlik ve o arada fotoğrafçı seçimi daha sonra zaten fotoğrafçıyla beraber mekan seçimi yapıcaksınız bu arada da geceleri nete oturduğunda kına gecesi ve düğün dans şarkılarına karar ver araştır geceleri bu işleri bir yakınına görev ver senin için pembe kurdela alsın bol miktarda ve nazar boncuğu bu kurdelay ve nazar boncuklarıyla vakit buldukça hergün biraz biraz çeyizini süslersin ve daha şık bi hale getirirsin ayrıcada vakit bulduğunda dışarı cıktığında bi eminönüne gidip oradaki toptancılardan birer bileklik yada şık birer küçük anı alıp bunları kına gecende üzerlerine gene toptancılarda koca bi kutusu bir liraya satılan uğur böcekleri var bu aldığın hediyeleri uğur böcekleriyle süsleyip kına gecene gelen bekarlara uğur versin diye dağıtabilirsin bu tip şeylerin maliyeti düşüktür ama akılda kalır şıklık olur şimdilik bu kadar aklıma gelen ama mutlaka planlı ol mutlaka elinde bi not defterin olsun yanından ayırma ve aklına gelen her şeyi ama her şeyi yaz öptüm seni şimdiden hayırlı olsun

nekadar akıcı güzel yazmısssın cnm eline saglık. psikolojim cok bozuldu son ıkı ay streslıyım ve nısanlım alıngan biri. bana destek olacagına herseye alınıyor onada ozugum biraz tat tuz kalmıyor

Bir ayda 6 provayla gelinliğim yapıldı..Çok özel bir gelinlik olmasına rağmen 1 ayda tamamlandı..Düğünden 2 gün önce teslim aldım.

Bununda sebebi kilo alıp verme olabilir diye son günler arka kısmı kapatıldı.

Bir tek gelin tacımı üç ay önce yaptırmaya vermiştim, yapımı uzun sürdüğü için.

Ev konusunda bir buçuk iki ay önce hazır olmanız gerekiyor. Çünkü evi bul, temizle, yerleştir oldukça zaman alıyor ve yoruyor insanı.

Düğün salonu aylar önce tutulması lazım ki nikah tarihiyle denk olsun, dolu olmasın diye.

Fotoğrafçı özellikle istediğiniz biri değilse bu konudada çok aceleye gerek yok.

Tam telaşlı zamanlarınız. Bu yüzden bu haldesiniz. :)

İnşaallah herşey kolaylıkla halolur ve çok mutlu olursunuz.:nazar:

Bir ayda 6 provayla gelinliğim yapıldı..Çok özel bir gelinlik olmasına rağmen 1 ayda tamamlandı..Düğünden 2 gün önce teslim aldım.

Bununda sebebi kilo alıp verme olabilir diye son günler arka kısmı kapatıldı.

Bir tek gelin tacımı üç ay önce yaptırmaya vermiştim, yapımı uzun sürdüğü için.

Ev konusunda bir buçuk iki ay önce hazır olmanız gerekiyor. Çünkü evi bul, temizle, yerleştir oldukça zaman alıyor ve yoruyor insanı.

Düğün salonu aylar önce tutulması lazım ki nikah tarihiyle denk olsun, dolu olmasın diye.

Fotoğrafçı özellikle istediğiniz biri değilse bu konudada çok aceleye gerek yok.

Tam telaşlı zamanlarınız. Bu yüzden bu haldesiniz. :)

İnşaallah herşey kolaylıkla halolur ve çok mutlu olursunuz.:nazar:

sağol canım sanada bir ömür mutluluklar dilerim.. Son iki ay ve sıkışmış kalmış hissediyorum kendimi.. sürekli tartısma halindeyiz nişanlımla. Bana sorun yaratıyorum muamelesi yapıyor oysa yanımda olmasını isterdim. bir süre sonra sıkılıyor. :( ev kendimin hazır o fotografcıda hazır bir kuaförle gelinlik kaldı hayırlısı diyorum artık

Back
X