Moralim bozuk

Yorumunuz nedir

• Durustluk

OY: 14 82,4%
  • Dogruluk

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17
Benzer bir durum bizim iş yerinde de oldu kız şaşırdım daha önce kimse bana böyle birşey dememişti evliyim ben falan dedi ağladı ama maalesef beraber çalışanlar için zor bir durum ve başka insanların şimdiye kadar uyarmamış olması da ilginç geldi bize.
Netice de sizi kıramadan nazikçe söylenmiş ben olsam arkadaşımın yaptığı gibi yapar kendime çeki düzen verip sevdiğim işe devam ederdim.

Aaaa ne kadar ayıp bir kadın bu şekilde uyarilirmi. Kış mevsiminde ne ter kokusundan bahsediyor kınıyorum doğrusu.
Niye ayıp oluyor ki bazı insanlar maalesef böyle beraber çalışırken çok zor oluyor uyarılma biçimi de gayet uygun olmuş bayanın anlattığına göre

Aaaa ne kadar ayıp bir kadın bu şekilde uyarilirmi. Kış mevsiminde ne ter kokusundan bahsediyor kınıyorum doğrusu.

Ayıp değil ki, kadın erkek rahatsız edici bir duruma sebebiyet veren insanlar uyarılır. Konu sahibi belli ki farkında değil durumun, farkına varması sağlanmış.

Kışın da insanlar ter kokar. Hatta duşa üşendikleri için daha çok kokarlar bence. Ben dikkat etmezsem kokarım mesela. O yüzden her gün duş alır, deodorant ve roll on kullanırım. Özellikle ikisini birden kullanırım çünkü teki yetmiyor.

Işyerimiz de bir çalışanımızı uyarmak zorunda kaldık, deodorant alıp hediye ettim. Evi yakındı yaz dönemi arada eve bile yolladım üzerini değiştirip geldi. Inanın çok zordu aynı ortamda çalışmak bu konuda kimse yalan söylemez yada sizi kırmak için kasıtlı davranmaz.
Demek ki gerçekten rahatsız edici bir durum var.

Niye ayıp oluyor ki bazı insanlar maalesef böyle beraber çalışırken çok zor oluyor uyarılma biçimi de gayet uygun olmuş bayanın anlattığına göre
Yani bilemiyorum ben heralde insanlari kiramadigimdan boyke dusundum aynı olayla b3nde karşıya kalsam sanırım doğru olan bu gibi geldi. Ama konu sahibi dikkat ediyorum diyor ondan dedim

Iyi aksamlar arkadaslar 2 ay once kurumsal bir is yerinde idari kisimda ise basladim 3. Aya girdim müdur üm beni odaya cekerek bir konuda uyari yapti kendim titiz ve temizligime dikkat eden utumu yapan makyajimi yapan evli bir bayanim ve mudur bana kisisel temizlige dikkat edelim ter kokusu vs. Birkac kisiden duyum aldim acikcasi bende sahidim dedi bende duydum dedi ve cok uzuldum dikkat eden birisiyim ve bir bayan olarak bana bu sekilde d3nilmesi cok üzdü beni isimi severken alismaya calisirken boyle bisey denilmesi işten soguttu sizce ne yapmaliyim yorumlarniza ihtiyacim var
Bana kızmayın olurmu bizim odadada var ve artik dayanılmaz halde. Yanında oturan arkadaşımın gözleri yaşarıyor kendini tutmaktan. Sizi bilmem ama duydum demis daha dikkat edersiniz artik. Sigarada içiyorum hergun dus alıyorum kimseyi boğmayım diye. Ve terim kokuyor. Dikkat edecez daha çok napalim artik.

Kendi teriniz size kokmuyor olabilir. Kış ayındayız daha yaz için önlem alın diye söylemiş olabilir

Bana kızmayın olurmu bizim odadada var ve artik dayanılmaz halde. Yanında oturan arkadaşımın gözleri yaşarıyor kendini tutmaktan. Sizi bilmem ama duydum demis daha dikkat edersiniz artik. Sigarada içiyorum hergun dus alıyorum kimseyi boğmayım diye. Ve terim kokuyor. Dikkat edecez daha çok napalim artik.
Dikkat ediyorum milletin kokusunu duyardim ilk defa boyle bir durumla karsilatim titiz ve duzenlilige onem veren bir bayan olarak cok üzdü

Hayir
Evliymissiniz. Merak ettim, eşiniz hiç rahatsız olmadi mı?
Hayir esimden duymadim ilk defa karsilastigim bir olay sadece sigara kullaniyorum bu durum etkilemis olabilir belki normalde her gun dis fircalayan birisiyim dusumu yazin hergun bazen yazin gunde 2 kez aldigimda oluyorsimdilerde 2 gunde yada hergun dus alan birisiyim

Yani bilemiyorum ben heralde insanlari kiramadigimdan boyke dusundum aynı olayla b3nde karşıya kalsam sanırım doğru olan bu gibi geldi. Ama konu sahibi dikkat ediyorum diyor ondan dedim
Bizim arkadaşta öyleydi görsen manken gibi kız ama ciddi sıkıntı yaşadık söyleyip söylememek arasında gidildi gelindi sonuçta hizmet sektörüydük ve göz önünde biriydi. Bazı insanların daha fazla dikkat etmesi gerekiyor bu çevresindeki herkesi ilgilendiren bir konu uyarılmak bu durumda kırıcı değil

Bu durumu yaşayan bir çok kişi kendi kokusunu duyamayabiliyor. Eğer gerçekten kokudan rahatsız olmasalar sizi uyarmazlardı diye düşündüm. Tabi sizin için üzücü olmuştur ama biraz daha dikkat edin. Üniversitede bir arkadaşım vardı yıkanma sıklığımız aynı olsa da kendine has bir ten ve ter kokusu vardı ve ne yapsa geçmezdi. Ama normalde konuşurken ben şöyle titizim böyle temizim derdi. Arkadaşları olarak şaşırırdık bu şekilde konuşunca, bi yandan da üzülürdük. Eczaneden terleme ile ilgili daha etkili ürünler alabilirsiniz.

Bizim arkadaşta öyleydi görsen manken gibi kız ama ciddi sıkıntı yaşadık söyleyip söylememek arasında gidildi gelindi sonuçta hizmet sektörüydük ve göz önünde biriydi. Bazı insanların daha fazla dikkat etmesi gerekiyor bu çevresindeki herkesi ilgilendiren bir konu uyarılmak bu durumda kırıcı değil
Evet haklısınız kimse uyarmasa onun acısından daha kötü sürekli rezil olmaktansa 1 kere utanıp farkına varmak daha iyi sanırım

Hayir

Hayir esimden duymadim ilk defa karsilastigim bir olay sadece sigara kullaniyorum bu durum etkilemis olabilir belki normalde her gun dis fircalayan birisiyim dusumu yazin hergun bazen yazin gunde 2 kez aldigimda oluyorsimdilerde 2 gunde yada hergun dus alan birisiyim

Üzerinizden çıkardığınız şeyleri yıkamadan tekrar giyindiğiniz oluyor mu? Giydiğiniz kıyafetlerin eski olması, naylon içermesi de etkili olur.
Çamaşırlarınızı nasıl yıkıyorsunuz? Makineye çok çamaşır tıkılınca ter kokusu çıkmıyor genelde.
Duş aldıktan hemen sonra terlemeye fırsat kalmadan rollon kullanıyor musunuz?
Duşunuzu sabah değil de akşam iş dönüşü alıyorsanız gece terliyor olabilirsiniz. Duş zamanını değiştirin, sabaha alın.

Back
X