Moralim bozuk

Yorumunuz nedir

• Durustluk

OY: 14 82,4%
  • Dogruluk

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17
Muhtemelen kokunuzu almadığınız için bu kadar alındınız ama müdürünüz kolay kolay emin olun sizi karşısına alıp konuşmaz. Geçen hafta eşim de bi personelini artık dayanamayarak uyardı. Onun öncesinde nasıl konuşayım ne yapayım diye 1 hafta kıvrandı evde. Kapalı ortam kış günü cam da açılmıyor kolay kolay inanın çok zor. Sizin durumunuza üzüldüm arakadaşlar gereken şeyleri yazmışlar teker teker onları dikkate alın ek olarak sarımsak soğan ve fazla baharatlu yiyorsanız teninize sinen size kokmayan bi ten kokunuz olabilir.

Bazı insanların teni ya da giydiği kıyafetler ter yapabilir. Giydiklerinizi gözden geçirin polyester naylon gibi ürünler terletir ve kokutur. Neden durup dururken bunu söylesinler?

sızı rencıde edecek sekılde uyarmamıs gayet dogru uyarmıs demek kı farkında degılsınız cok ter kokuyorsunuz demek kı
ter kokusu agız kokusu katlanılacak gıbı bırsey degıl
kıyafetlerın kumasından da koku agırlasabılır daha dıkkat edersınız

Bende o an utanarak ve cekinerek daha dikkatli olurum dedim ama cok uzucuydu tabi birde soyle durum 27 yasinda bayan olarak normalde oyle bu yasima kabarcik olup hic bir zaman terlemedim hic su olmadi yani cok terleyen birisi degilim cok sasirtici ve uzucu bir durum benim icin
Kokunun cok terlemekle alakasi yok , bende eger duzenli roll on kullanmazsam terlemesem bile koltuk altim kokuyor
Mesela gecen hafta tasindik , ben roll onumu bi yerlere tikistirmisim bulamadim acikcasi umursamadim da bi gun surmesem ne olacak dedim zaten kosturuyorum
Hava eksi 1 derece yani terlemem mumkun degil , ama o kosturma sonrasi aksam bi oturdum korkunc bir koku geliyor , kocama dedim ben mi kokuyorum diye evet dedi dumur oldum hemen dusa girip roll onu buldum surdum

Yani sirilsiklam terlemenize gerek yok koku icin , duzenli roll on kullanin , naylonumsu kiyafetlerden uzak durun , ayni kiyafeti iki gun ust uste giymeyin

Isyerine de bozulmayin , gayet kibarca uyarmislar , ter kokan biriyle calismak gercekten cok rahatsiz edici , insanin midesi kaldirmiyor

Iyi aksamlar arkadaslar 2 ay once kurumsal bir is yerinde idari kisimda ise basladim 3. Aya girdim müdur üm beni odaya cekerek bir konuda uyari yapti kendim titiz ve temizligime dikkat eden utumu yapan makyajimi yapan evli bir bayanim ve mudur bana kisisel temizlige dikkat edelim ter kokusu vs. Birkac kisiden duyum aldim acikcasi bende sahidim dedi bende duydum dedi ve cok uzuldum dikkat eden birisiyim ve bir bayan olarak bana bu sekilde d3nilmesi cok üzdü beni isimi severken alismaya calisirken boyle bisey denilmesi işten soguttu sizce ne yapmaliyim yorumlarniza ihtiyacim var
Arkandan konusmalarindansa soylemeleri daha iyi olmus .bazen insanin teni kokuyor teri degil.ama dikkat edince cozulemeyecek sey yok.bizim is yerinde vardi ve kiz cok temizdi namaz kilan bi insan cokta iyiydi ama degisik bi koku vardi ve surekli arkasindan konusulurdu .ben okadar cok severdim ki bana batmazdi ama herkes rahatsz olur o cikinca parfum sikilir falan.hatta patronun ufak kizi bikeresinde yuzune soylemsti 4 5 yaslarinda cocuk .ama bizden kimse yuzune diyemedi.bence alinma moralini de bozma.bazen insan kendsne kokmaz.mesela ben sgara icsem bana kokmuyor ama biri icip yanima gelse cok rahatsz oluyorum kokusundan. eminim icince benimde ustum sigara kokuyodur bu bi ornek

üzmeyin kendinizi ama iş değiştirme fırsatınız varsa değiştirin çünkü şu an ister istemez sürekli kokuyormuşsunuz gibi gelecek size belki obsesyon haline getireceksiniz.
herkese göre basit bişeydir belki ama ben de çok hassasım ben olsam sizin gibi çok üzülürdüm.
çok yakınımda birisi ne yazık ki yıllardır çok fazla ter kokuyor kırmamak için söyleyemiyorum, ve çok sık görüyoruz birbirimizi, kimse katlanmak zorunda değil ter kokusuna ama bence birini kırmamak için tolere edilebilir diye düşünüyorum. ben uyaramazdım şahsen.
Konu sahibi de bu kadar zamandır kimse söylemedi diyor, belkide onun çevresindekilerde sizin gibi düşünüyordu. Karşınızdaki insanın iyiliği için uygun bir dille söylemelisiniz. Sonrasında dışardan birileri söyleyince böyle şok oluyorlar .

Back
X