moralim bozuk

yusufum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2008
43
-3
86
Kars
arkadaşlar doğrusu2.çocuğum olmuyordiye bir başlık bulamadım ama ben sadece içimden geçenleri yazmak istedimi çünkü moralim çok bozuk 3yaşında bir oğlum var ALLAHIM ona sağlık versin.tekrar çocuk düşünüyorum ama olmuyor arkadaşlar ya bugün hasta oldum ve moralim gerçekten bozuldu hemen olmaz diye kendimi hazırlamayada çalıştım ama nafile insan elinde olmadan umut besliyor tecrübeli olanarkadaşlar korunmayı bıraktıktan ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu hap falan içmedim ben paylaşırsanız sevinirimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

dr a gdip hormon testlerinizi yaptırın..belkide bir hormonunuzub değeri yükselmiştir.. bir çocuğunuz olduğuna göre demekki hamile kalabiliyorsunuz..

arkadaşım 1 çocuğunuz varmış zaten bu kadar acele etmeyin hiç çocuğu olmayanlar yıllardır bekleyenler topa tutar sizi beste2006 nın söylediği gibi çocuğunuz var demekki hamile kalabiliyormuşsunuz.

benimde arkadaşım 2.yi zor yaptı troid çıktı sonunda illa bir hastalık vardır demiyorum ama elbet bir sebebi vardır mutlaka bir kadın doğum uzmanına gitmelisin o seni yönlendirir zaten...

3 ay oldu aslında ama oğlumda hemen olmamıştı oyüzden korkum arkdaşlar tabiki halimize şükürler olsun umarım birgün tüm olmayan arkadaşlarımında evi şenlenir bilmiyorum hayırlısı artık

annem abimi dogurduktan bir süre snr tekrar cocuk sahibi olmak istemişler ama olmamış..Dr a gitmişler Dr da aynen arkadaşların dediklerini demiş daha önce hamile kaldın esinde problem olabilir demişler..ki nitekim problem babamdaymis tedavi gormuş veeeeeeee karşınızda bendeniz :)))))))
üzme canını bı cocuğun olmuş belkide problem esinde??

senelerce uğraşıp evlat sahibi olamayan insanları düşünerek haline şükret bence.allah sana bi evlat vermiş zaten..acele edip 2.çocuk için strese girecek bi durum yok ortada..hem bebeğin daha 3 yaşında..boşa kafanı yorma herşeyi zamana bırak bence.

teşekkürler arkadaşlar ben şu amaçla açtım konuyu aslında acaba korunmayı bırakan arkadaşlar varmı2.çocuk için ne kadar zaman sonra oluyo hemen olmuyo galiba deneyimleriniz varsa paylaşın lütfen çok sevinirim

canım ben korunmayı bırakalı 2 ay olmuştu hamile kaldım ama herkeste farklıolabilir mesela öncesinde sen korunuyorsa bu zaman uzayabiliyor eşin korunuyosa daha erken hamile kalıyorsun sen stras yapma nasıl olsa olur daha öncesindede çocuğun olduğuna göre relax ol....

Canım stres yapmana gerek yok bence.Önce bir doktora git bakalım testlerini yaptır

benimde senin gibi bir arkadaşım vardı o da 1 sene boyunca tedavisini oldu 2. bebeğini dünyaya getirdi.

Sonuçta 1 tane doğurmuşsun 2. side mutlaka olur üzülme bence haline şükret.

ben korunmayı bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalmıştım

bitanem takma kafanı Allahın izniyle 1 tane daha olur bide bence insan kafasına birşeyi takınca o taktığı şey olmuyor rahat ol kısmetse olur bak şükürler olsun ki birtane yavrun var rabbim ona uzun ömürler versin inşallah rabbim isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın en azından sen ben o duyguyu biliyoruz rabbim yavrularımıza(cümlesinin yavrularına)uzun ömürler sağlıklı mutlu yaşamlar nasip etsin

beren teşekkür ederim canım desteğin için dün doktora gittim bişey yok zamanla olur dedi RABBİM hayırlı zamanı bilir nasıl olsabeklemiycem bekleyince olmuyor nasipppp

gerekli testleri yaptırdın ve bir sorun görünmüyorsa olur canım

bende ilk çocuktan sonra yaş aralığını 2 yaş olarak düşünmüştüm ama 6 yıl sonra oldu korunmadığım halde sorun rahimde idi tedavi olunca birde morali yüksek tutunca şükür rabbime oldu

kontrollerini yaptır olacaktır sakın umutsuzlukla yaklaşma

rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah

arkdaşlar sağolun bakalım artık gerçekten beklemiycek insan beklenen olmuyor 2 hafta sonra falan bidaha gitcem doktora bakalım ne diycek nasibimizde ne varsa onu görecez

canım bu çocuk olayı için anne adayının en büyük desteği moralini yüksek tutmasıdır.. ve bunun için sabırlı olması gerekir. sende sabırlı ol. acele etme..hayırlısı ne zamansa o zaman olsun .inş. kısa zamanda bebişin göbüşünde olur mucuk

Back
X