• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

moralim bozuk :(

pelinbb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
579
-3
0
İstanbul
3 hafta sonra LYS ye giricem ama benim birden bire bütün çalışma isteğim falan gitti kendimi artık ev kızı gibi hissediyorum çünkü uzun zamandır okulda yok isteğim yerine gelmezse bütün emeklerimde boşa gidicek zaten üstelik kazanıcağımda kesin değil kazanamazsam bi sene daha evde napıcam onu düşünüyorum deliririm heralde çıkıp gezmekte istemiyo canım hiç nedense. Gerçekten bıktım artık kimseyi görmekte istemiyo canım yaz içinde beni motive edicek bi planım yok canım çoooook sıkkın içimi dökmek istedim :(

valla pelin, benim yasim 24 ,
bende aksam okuluna gidiyorum
burda okulun bitmesine 1 ay var,
ve ben 1 hafta boyunca okula gidemedim, hastaydim..
o kadar biktimki artik, iyice bir isteksizlik..
ben senin yerinde olsam part time is arardim..
evde durmazdim sadece..

gerci ben böyle konusuyorumda,:27:
LYS ye gidenler kac yasinda bilmiyorum
yasin kac bilmiyorum..
orada yasamadigim icin

Simdi pencereni acip güzel bir nefes al. Sinavi ne kadar ve neden kazanmak istiyorsun onu düsün. Planlarini yap hangi konularda eksiklerin var onlari toparla. 3 hafta az zaman degil . Her sabah uyandiginda ilk fikrin ders calismak olsun. Ben yapicam ve kazanicam diye uyan güne. Bu seni motive edecektir.

3 hafta sonra LYS ye giricem ama benim birden bire bütün çalışma isteğim falan gitti kendimi artık ev kızı gibi hissediyorum çünkü uzun zamandır okulda yok isteğim yerine gelmezse bütün emeklerimde boşa gidicek zaten üstelik kazanıcağımda kesin değil kazanamazsam bi sene daha evde napıcam onu düşünüyorum deliririm heralde çıkıp gezmekte istemiyo canım hiç nedense. Gerçekten bıktım artık kimseyi görmekte istemiyo canım yaz içinde beni motive edicek bi planım yok canım çoooook sıkkın içimi dökmek istedim :(

seneye aynı şeyleri yaşamak istemiyorsan silkelen ve kendine gel
son zamanların bi topla moralini iyiliğin için, geleceğin için :34:

Simdi pencereni acip güzel bir nefes al. Sinavi ne kadar ve neden kazanmak istiyorsun onu düsün. Planlarini yap hangi konularda eksiklerin var onlari toparla. 3 hafta az zaman degil . Her sabah uyandiginda ilk fikrin ders calismak olsun. Ben yapicam ve kazanicam diye uyan güne. Bu seni motive edecektir.

İşte onu yapamıyorum çünkü ygs de süper geçicek diye girdim ama sonuç korkunç oldu derse başladığımda yine aynı şey olucak diye geçiyo içimden

Back
X