Merhaba arkdslr.moralim bozuk kac gundur.esime bozuldum.gecen gece eve gec gelecekmis bana soylememis bi de bakiyorum kv de kb der bitti evin ortasinda iste x eve gec gelecekmis beni aradi gel bizde kal diye.neyse yarin yine ayni sey bu defa patladim esime niye boyle yapiyorsun diyorum tamm bi daha sana da haber veririm diyo laf mi bu simdi ya?kac gundu annem hasta gitmek istiyorum bey efendinin zamani yok.eski konularimda anlatmisdim her gittigimde arayip kv deme soyluyordum o da her defasinda bi laf sokuyordu istemezse engeliyordu artik aramama karari aldim en azindan her defasinda ama esimin bana zamani yok .Yine isi cok altan al diyorum olmuyor.sabah cikiyor gece geliyr.oglen yemegi cok zaman annesinde yiyor(zaten yilda 3-4ay kv den ayriyiz)dun cocugu yatiriyorum ablamla konusyrm tlfda kv de gelmis oturmus dinlemis ve gitmis ozel bi sey konusmuyorduk ama yine siniri bozlyo insnin.her kesde bi anahtar istedigi gibi girip cikiyor.dun kv de kizina gitti,aksam ariyor ben de evde bunaldim esime soyledim bi yarim saat cikip hava aliyim dedim eve dondum ev cep kac kere aramis tekrar aradim "Nerdesin" sana ne beni ordan da gozluyor.artik haklimiyim haksizmiyim bilmiyrm.hep sabr ediyim sukur dedim of artik yoruldum .sizinle paylasmak istedim disardan yoruma ihtiyacim var.gercekden abartiyormuyum her evlilkmi boyle ?uzun oldu kusura bakmayin