moralim bozuldu

nedenini yazda yorum yapabilelim belki sikintin gecer ne kadar abuk subuk bir neden de olsa ,patates firlatmam süz :1:

Aslında nedenini söyleyeceksiniz de ısrar bekliyorsunuz.

Pek ısrar eden olmamış :1:

yoo onunla alakası yok, zaten konuyu açtıktan sonra pişman oldum keşke açmasaydım dedim hatta silmek istedim ilk mesajı ama uyarı alırdım sonra :1:

:1:bana da öyle geldi,e hadi adet yerini bulsun,kendimi feda ediyorum:1:
aaa ne oldu?hiç bir şey sebepsiz nedensiz değildir,
derdini söylemeyen derman bulamaz.
Paylaş bizimle,rahatlarsın.
kim sıktı canını,hangi kendini bilmez?
Söyle hep beraber hırsımızı alalım,iki stres atalım:1:
Sanırım şimdi anlatır artık:1:

kimse canımı sıkmadı ben kendi canımı sıktım, olmadık birşey yüzünden, buraya yazmama bile gerek yok artık yani :)

Carriecim kim bozdu senin moralini bakim yine hea:27:

ebruş herzamanki gibi kendim yaptım, ama eve geldim kamilin tipini gördüm moralim yerine geldi :1:

Asıl bende bir tuhaflık var bugun carriecim.Böyle konularda dalga geçen, kırıcı nitelikte gayri ciddi yorum yapanlara cvp verme gereksimi duymaya başladım.
Sonra hepsi bir olup bana yükleniyorlar sanane diye.Hayır bir de haklılarda gerçekten. Diyorum ki kendime;sanane kızım tanıyomusun bunları? yok. e bırak konu sahibi kimse o ilgilensin neden sen başına bela alıyorsun ki ama yok bugün bende gerçekten bir sıkıntı var sanırım:27::27:

Carrie canım sıkma canını sende.Geçmiş ile ilgili ise zaten hiç sıkma.Geçmiş geçmişte kaldı unutma keyfinin kaçtığı dakikalara yazık:24::24: git kocişine sar azcık geçer sıkıntın belkim :27:Şahsen ben artık içimden birine cvp vermek geldiğinde arıyorum nişanlımı ona cevap veriyorum.:8:Sonuç zavallım telefonda dinliyor dinliyor aşkım sen banamı kızdın neye kime kızdın anlamadım diyor ama olsun ben rahatlamış oluyorum:ssz:

doğru diyorsun gülçin, geçmiş geçmişte kaldı, zaten daha eve işyerindeyken eşimin girdiği programa girdim biraz ona sataştım, sonra eve geldim yüzünü gördüm geçti hepsi

bide yani çok ama çok saçma bi konu yüzünden, kendime hayret ediyorum şimdi

sebepsız yere morelınız bozulmamıstır .
vardır ıllakı bır sorununuz .
hıc bır neden yoksa da mevsımsel degısımlerın
verdıgı sıkıntıdır .
su sıralar ben de oyleyım .ruhum daralıyor .
afaknlar basıyor.
yaz gelsede rahatlasam:ssz:

evet, vardı ama kafamda büyütmüştüm ve sanırım mevsimsel duygusallığa kapıldım bir an, allahten geçti çok iyiyim şimdi :D

nedenini yazda yorum yapabilelim belki sikintin gecer ne kadar abuk subuk bir neden de olsa ,patates firlatmam süz :1:

sen fırlatırsın valla sağın solun belli olmaz :1:

çok teşekkür ederim bayanlar, çok çok iyiyim :56:

aslında neden yazmak istemiyorum
çünkü bunu kimse yapmamıştır, veya yaptıysa bile inkar eder..patates atar

Son düzenleme:
Back
X