Moralim çok bozuk bir bakar mısnız kızlar ??

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Kızlar banada fal tarot yıldız name farketmez b akablcek olan varmi cidden moralim bozuk yardımınıza ihtiyacım var ((((

fal bakmasını bilmiyorum ama sorununu açıkca yazarsan sorunun hakkındaki düşüncelerimi söyleyebilirim ve sorun karşısında ne yapman gerektiğinden bahsedebilirim

fal bakmasını bilmiyorum ama sorununu açıkca yazarsan sorunun hakkındaki düşüncelerimi söyleyebilirim ve sorun karşısında ne yapman gerektiğinden bahsedebilirim
Saolasın eşimlearam bozuk . Birde bir sıkıntı var içimde cıkmıyo uyuyamıyorum bile anlamadım .s

eşinle ne sorunun varsa konuşarak çözümlemeye çalışabilirsin.

erkeklere annesi gibi davranırsan her istediğini yaptırırsın. birde dır dır yapmak yerine davranışla kendini anlat.

eşinle ne sorunun varsa konuşarak çözümlemeye çalışabilirsin.

erkeklere annesi gibi davranırsan her istediğini yaptırırsın. birde dır dır yapmak yerine davranışla kendini anlat.

Evet guzel konuya deginmissin bu erkekler varya yatakta fahise ama yatagin disinda anne gibi kadin ariyolar :-D Aynen oyle valla sevkatli olunca erkeklere yaptirilmiycak sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…