Moralim çok bozuk çook

Hepınıze gunaydın öncelikle
Sabah doktora gittim o da aynı şekilde polikistik over gorunumun var dedı.
Ama hiç böyle aşırı duzensiz adet olmadım.
Umutlarım kırıldı 7 kilo vermıstım regllerım düzene girmişti.
Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.

İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.

Dua etmenize ve iyi dileklerinize ihtiyacım var.

Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor

Ya sizce soğul lipoliz mi yaptırsam yoksa bir şekilde spora devam mı etsem
Bölgesel vermeye ihtıyacım var biraz

Ya benım normal degerı 29 olması gerekırken prolaktının 30 çıkmıs doktor onemsemedi lütfen bakınnn
Bi akrabam polistikover di sizin gibi ilaclarini kullandi simdi oglu var 1 yasinda.cok kiloluydu.is beyinde bitiyor

Şimdi ileriyi düşünüp mutsuz oluyorum çocuk sahibi olma donemımdeki uzun yolculuğu,hayal kırıklıklarını düşünüp.
Bu sorunla baş edip yılmadan usanmadan çabalayıp anne olan kadınları bit kez daha alkışlıyorum.

İleride evlenmem sanırım bile diyorum neden benim yüzümden birisi çocuk sahıbı olmakta zorlansın ki.

Sizlere bir şey daha danışmak istiyorum kilo verdım ama daha çok vermem gerekıyor okul donemınde spor yapmam oldukca zor

Ya benım normal degerı 29 olması gerekırken prolaktının 30 çıkmıs doktor onemsemedi lütfen bakınnn
Öncelikle geçmiş olsun. Bir ped var bende kullandım başka bir sorun için bir paket bitmeden geçti rahimde miyom kist ne varsa onlarıda temizliyormuş markasını özelden istersen yazabilirim. Benimde vardı bekarken kist hiç sorun yaşamadım iki çocuğum var adet oluyorsan sorun yoktur büyük ihtimal.

Öncelikle geçmiş olsun. Bir ped var bende kullandım başka bir sorun için bir paket bitmeden geçti rahimde miyom kist ne varsa onlarıda temizliyormuş markasını özelden istersen yazabilirim. Benimde vardı bekarken kist hiç sorun yaşamadım iki çocuğum var adet oluyorsan sorun yoktur büyük ihtimal.
Ped derken

Pko hamile kalmaya engel değil bendede önemsenecek derecede düzensizlik yoktu ama ultrasonda kistik yapı belirgindi çok kilolu olmama rağmen dr banada kilo ver dedi diyetisyene gittim inüsilün direncim varmış şeker ilacına başladık gram oynamadı sonrasında d vitaminim çok düşükmüş kilo vermemi engelliyormuş sonuç itibari ile kilo falanda veremedim bu arada ilaç tedavisi görüyordum işe yaramayınca menegon iğne olmaya başladım ve o ay hamile kaldım kafanızda büyütmeyin pozitif düşünün...

20 yaşında meme den ameliyat oldum tehlikeli denebilecek türden kistlerim vardı .+propaktin yuksekligim ve hipofiz bezinde kist ....İlaç tedavisi de gördüm prolaktinim düşsün diye 2 ayda 12 kg aldım vs o an düşse bile çıkıyordu tekrar ama benim mesela cihaza göre üst sınır 40 civariyken 180 kusurdu 240 i bile gördük .

Birkaç doktorda devam etti tedavim ve dedikleri Allah'ın işine karisilmaz ama bu şekilde çocuğun olması zor .Çünkü tedaviye cevap vermiyorum yani dusuyo ama sınıra yaklaamiyo bile.

O zaman eşimle sevgikiydik 24 yaşındaydım sizin gibi düşündüğüm için ayrıldım .Tabi sebebi öğrenmiş barıştık bana demedigini bırakmadı benim başıma gelse denek ki sen terkedecektin vs vs ...

1 yıllık evliyken kontrol için Dr a gittiğimde yine prolaktinim yüksekti bu kez 80-90 civarıydı ve doktor denememizi ama umutlanmadan beklememi olmazsa asilamaya baslayacagimizi söyledi .

Neyse çok uzattım kusura bakmayın .Şuan 32 yaşındayım ekimde 4 yaşına girecek bir oğlum var :) bu konuşmadan hemen hemen 1 yıl sonra oglum doğmuştu

Yani o kadar karamsar olmayın hiç sağlık sorunu olmadan da hamile kalamayan kişiler olabiliyor Nasip bu ...

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Bugun 12. Gunum gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmalidi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi buyutucu bitki ve kurler konusunda yardimlarinizi istiyorum. Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler

Merhabalar,
3 yillik evliyim ve 3 yildir cocugumu olmuyor. Ilacli rahim filmi cekildi ve sag tupumde tikaniklik vardi az sivi gecisi oldu. Ayrica polikistikover oldugumu ogrendim aslinda her ay adet oluyorum ama 38. Gunleri buluyo. Doktorum klomen tedavisine basladi. Ilk ay yumurtam olusmadi bu ay gunde 3 defa 5 gun olarak verdi ve adetimin 12. Gununde kontrole cagirdi. Bugun 12. Gunum gittim ve sol tarfimda 10,5mm bir yumurta olusmus. Ama doktorum kucuk dedi normalde 12. Gunde en az 15-16mm olmalidi dedi. Fakat senin adet gunlerin ucun 38. Gunlerde o yuzden gec gelisebilir takip edecegiz dedi. 4 gun sonra tekrar cagirdi. Ama ben boyle kalirsa buyumezse diye endishe ediyorum o yuzden yumurtayi buyutucu bitki ve kurler konusunda yardimlarinizi istiyorum. Benimle ayni durumu yasayan var mi ? Incir kuru demeyin cunku polikistikover icin tehlikeliymis incir yumurtayi cogaltiyor ve polikistik zaten cok yumurtadan kanaklaniyor. Simdiden tesekkurler
Bal tarçın çörek otu karışımı ve bal polen karışımı faydalı diye biliyorum

Bal tarçın çörek otu karışımı ve bal polen karışımı faydalı diye biliyorum
CANIm hafta sonu eminonunde gozunun onunde soguk sıkım çörek otu yagı yapıyorlar ondan aldım doldurttum. 2 gun aç karnına ondan içtim bugunde doktora gittim 18. Gunum catlatma ignesi yapildi simdi beklemedeyim

CANIm hafta sonu eminonunde gozunun onunde soguk sıkım çörek otu yagı yapıyorlar ondan aldım doldurttum. 2 gun aç karnına ondan içtim bugunde doktora gittim 18. Gunum catlatma ignesi yapildi simdi beklemedeyim
Açıkçası yağ olarak değil ama direkt çörekotu bal tarçın karışımını bende tükettim gerçi hamile kaldığım ay kullanmamıştımda sadece klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım hakkınızda hayırlısı olsun hamilenin duası kabul olurmuş rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerle sevinmenizi nasip etsin inşallah🙏

Geçmiş olsun öncelikle hiç canınızı sıkıp en kötüsünü düsünmeyin arkadaşımınsa var di bebeği oldu stres yapmayın yeter.

Ben ilk kadın Doğuma 18 yaşında gittim 28 yaşındayım o zamandan beri pko var. Pko geçici birşey değil. Kilo almak çok kolay vermek aşırı zor🙁🙁 24 yaşında gittiğim doktor hemen evlen hemen çocuk yap sakın korunma dedi. 2 yıl oldu evliyim okul iş hayatım çok karmaşık ve yoğun çocuk henüz cesaret edemedik en azından evlendiğim kiloya dönüp sonra denemek istiyorum. Hakta hayırlısı muhakkak bir zamanı vardır diyorum. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Rabbim kimseyi bu kapıda sınamasın.🤲🏻🤲🏻 Kilomu verip sahalara çıkacağım ahahah🤣🤣

Ben ilk kadın Doğuma 18 yaşında gittim 28 yaşındayım o zamandan beri pko var. Pko geçici birşey değil. Kilo almak çok kolay vermek aşırı zor🙁🙁 24 yaşında gittiğim doktor hemen evlen hemen çocuk yap sakın korunma dedi. 2 yıl oldu evliyim okul iş hayatım çok karmaşık ve yoğun çocuk henüz cesaret edemedik en azından evlendiğim kiloya dönüp sonra denemek istiyorum. Hakta hayırlısı muhakkak bir zamanı vardır diyorum. Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar versin. Rabbim kimseyi bu kapıda sınamasın.🤲🏻🤲🏻 Kilomu verip sahalara çıkacağım ahahah🤣🤣
Benım regllerım duzene girdi tam şükür. Ya 27 ya 28 gunde bir oluyorum.çok sagolun

Back
X