moralim cok bozuk.. dr.um bebegımın suyunun az oldunu soyledı..:((

kelebekalbim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2013
136
42
48
slm arkadaslar ben 17 haftalık hamileyım 12.haftamızda ıkılı testımızde 2.6 olarak cıktı bebegımın ense kalınlıgı kan degerlerı ıse cok cok yuksek rakamlar degıldı ama dr.umuz guzel dedı uclu testı onerdı yıne de.dun dr.a gıttık uclu cın kan verdık ultrasonda dr.um suyla aran nasıl dedı ıyı dedım ne bılım cok olmasada ben gunde 5-6 bardak su ıcerım..dr.um ben suyunu bıraz az gordum gunde 3-4lıtre su tuketmenı ıstıyorum dedı..gelısımı haftasıyla uyumlu boyu 14cm kılosu 134gr.mıs haftasına uyumlu dedı..hareketlerıde ıyıydı..ben sordum su ıcınce duzelırmı dıye tabı dedı ama ben bıraz once ınternetten bazı yazılar okudum gelısım gerılı ,cesıtlı anormalıler felan oluyomus:14::14::14::14:
testın sonucu haftaya cıkıcak ben o gune kadar suyumu ıcıcem ama cogu faydasının olmadıgı kanaatınde ne yapcam ben sımdı bı akıl verın bana nolur:14::14::14:

Canm arkadasım öncelikle yawrunu sag salim kucagına almayı nasip etsin rabbim
İlk hamileliğin heralde panik yapma canm bnm su içmeyle geçmesede serum falan takıyolar bi şekilde hallonuyo o kesinlikle panik yapılcak bişi yok rahatla canm
Üstelik doktrun sana önmli bişi yok demiş sen niye nete gore dawranıtosunn
İlk önce rabbine dua et geriside doktoruna bırak
Allahın iZniyle bişi olmucak ii düşün ii olsunn
Suan hamileleigin en güzel ewresindesin kendini sıkma sıkıntıya sokupta cocuguda kasma derimm canmmm
Hadi geçmiş olsunnn

cok tesekkur ederım cnm ıcımı rahatlattın:38::38: merak ıste netten okuduma pek ıtımat etmem normalde ama soz konusu bebegım olunca boyle oluyorum annelık boyle bıseymıs dıyorum kendı kendıme kac gundur dıken ustundeyım hep dua edıyorum ınsallah saglıkla gelır yavrum yarın kontrolum var ınsallah duzelmıstır su sorunumuz:31::31:

Back
X