Moralim cok bozuk hayaller suda yuzuyo

Derinmevzu

Derinmevzu
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
233
85
98
Merhaba bugun belkide kendimi hic bukdr caresiz hissetmedigim vakitler icindeyim daraldigimi hissediyorum artik iki yillik bi bolum okudum dort dersten kalmistim ucu guz donemi biri ise nisanda fakat finalde oyle zorduki hepsi dusuk yani bir dersten geciyorum belki oda kalirim oysa cok calismistim ... ikinci univ basladim cocuk gelisimi onun notlar iyi dusuncem ya kreste yada ozel egtm ogrtmn yapmakti daha nekadr beklicem bilmiyorum bari su kaldigim dersleri verseydim iki yillik dip alirdim cok bunaldim inanin yas dayandi otuza napicam bilmiyorum sanki omrumun sonuna kdr bu dersleri veremem gibi gelyo heleki bu sistemde hic bugun cvp lar aciklanmi baktim hepsi batik yani eski sistemde geciyorum bu sistemde kaldim oturdum agladim biraz napicam bilmiyorum tek hayalim ogretmn olmak devlette olmasada ozelde... hayata cok gec kaldim pismanliklarim var bu hayalkm gerck olsun istiyorum en cokta muhtac cocuklara bisiler ogretebilmk ama olmuyo gbi boguldum kaldim caresizim dayanamiyorum....

Aöf de okuyorsunuz sanirim :) herkez sistem değişikliğinden şikayetçi üzülmeyin 4 ders çok değil geçersiniz kendinize güvenin yeter.
Ayrıca yaşınızı büyütmeyin okadar ben 40 Lara yakın bir çok insan tanıdım daha hayatında hiç çalışmamış bir baltaya sap olamamış. Sizin univ bitti bitecek biraz öz güvenle herseyi halledersin canim okadar karamsar olma :KK200:

Aöf de okuyorsunuz sanirim :) herkez sistem değişikliğinden şikayetçi üzülmeyin 4 ders çok değil geçersiniz kendinize güvenin yeter.
Ayrıca yaşınızı büyütmeyin okadar ben 40 Lara yakın bir çok insan tanıdım daha hayatında hiç çalışmamış bir baltaya sap olamamış. Sizin univ bitti bitecek biraz öz güvenle herseyi halledersin canim okadar karamsar olma :KK200:
Tesekkur ederim evet oyle cok ders degil ama gozumde buyudu ne biliyim moralim sifir

Tesekkur ederim evet oyle cok ders degil ama gozumde buyudu ne biliyim moralim sifir
Bosver canm takma biticek illaki bir şekilde tek ders yerinde 3 ders getirdiler :) yani güz döneminde 2 sini geçsen baharda illaki kalan 1 dersini geçersin sonra gözden kalan dersinde 3 ders sınavında verirsin :) ben basarabilecegine inanıyorum

Benimde bahardan 7 dersim var :KK53:

25 yaşındayım ve evliyim.3 yaşında kızımla kpss ye hazırlanıyorum.
evet genç olabilirim ama evli ve anne olmam sebebiyle çevremin benden beklediği rahatlığı hiç göstermedim zira hayallerim var ve peşini bırakmaya niyetim yok.Ha nasip olur olmaz o ayrı.
ama ''ben elimden geleni yaptım'' demeliyim.

pes etme..

Bosver canm takma biticek illaki bir şekilde tek ders yerinde 3 ders getirdiler :) yani güz döneminde 2 sini geçsen baharda illaki kalan 1 dersini geçersin sonra gözden kalan dersinde 3 ders sınavında verirsin :) ben basarabilecegine inanıyorum

Benimde bahardan 7 dersim var :KK53:
Sizdemi aof desniz ya simdiye kadar cok guzel ve eglenceliydi takii 4 yanlis 1 dogruyu goturene kdr ne biliyim ya aceba can egrisi nasi olur bilmiyorum mesela dersin birinden 43 almistim buda 20 gecebilirmiyimki ya can egris de olunca bilmiyorumki destegin icin cok saol allah seninde gonlune gore versin

25 yaşındayım ve evliyim.3 yaşında kızımla kpss ye hazırlanıyorum.
evet genç olabilirim ama evli ve anne olmam sebebiyle çevremin benden beklediği rahatlığı hiç göstermedim zira hayallerim var ve peşini bırakmaya niyetim yok.Ha nasip olur olmaz o ayrı.
ama ''ben elimden geleni yaptım'' demeliyim.

pes etme..
Ben her zaman emek verenlerin karsiligini alabileceklerine inanirim hep insallah sizinde istediginz gibi olur

Hangi bölüm?
Bende ikinci üniversite olarak başladım örgün okumak daha kolaymis kitaplar falan bayagi sıkıntı. Ama daha sonuçlar belli değil bu kadar umutsuz olmayın. Vardır bir yerde nasibiniz. Ben öğretmenlik mezunuyum atama yok, is yok emeğimëmi yanayım yıllarımami ama nasip işte allah can Sağlığı versin hepsi hallolur

Hangi bölüm?
Bende ikinci üniversite olarak başladım örgün okumak daha kolaymis kitaplar falan bayagi sıkıntı. Ama daha sonuçlar belli değil bu kadar umutsuz olmayın. Vardır bir yerde nasibiniz. Ben öğretmenlik mezunuyum atama yok, is yok emeğimëmi yanayım yıllarımami ama nasip işte allah can Sağlığı versin hepsi hallolur
Sosyal bolumum . Ikincisi de cocuk gel. Bilmiyorum artk derler ki disardan okumasi kolay hicde degil sizin bolum ne hangi bol mezun oldnz

Moral bozukluğunu bende yaşadım. Evli olunca hiç kolay değilmiş, anlamış oldum. Benim ikinci üniversitem bu, hiç böyle zorlanmamıştım. İlk üniversitede okula giderken bile ders çalışırdım. Şimdi, sınavdan sonra kuzu kuzu boynu bükük evime yol alıyorum...

Ama baktım üzülüyorum olmuyor, inat ettim. Millet çatır çatır geçiyor, bende ikinci dönem alabildiğim dersleri baştan sıkı tutarım dedim, ve öyle kendimi motive ettim. Yoksa devamı da kötü gelecekti. Sıkma canını, herkes yapıyor. Bizde yaparız :)))

ZOR AMA İMKANSIZ DEĞİL...
Güven kendine, hiçbirşey için geç değildir...

Sizdemi aof desniz ya simdiye kadar cok guzel ve eglenceliydi takii 4 yanlis 1 dogruyu goturene kdr ne biliyim ya aceba can egrisi nasi olur bilmiyorum mesela dersin birinden 43 almistim buda 20 gecebilirmiyimki ya can egris de olunca bilmiyorumki destegin icin cok saol allah seninde gonlune gore versin
Evet canm bende aöf deyim :)
Ya can eğrisi bende bu 4 y 1 doğruyu götürmesini inşallah ise yarayacak biraz diye dusunuyorum da hayırlısı ya biz sonundayiz yeni başlayanlar napsin:)

Evet canm bende aöf deyim :)
Ya can eğrisi bende bu 4 y 1 doğruyu götürmesini inşallah ise yarayacak biraz diye dusunuyorum da hayırlısı ya biz sonundayiz yeni başlayanlar napsin:)
Ya tabiki biz sonundayiz ama dunde bi degisiklik yapildi acik uclu sorular filan ben ice dibe dustum vallahi kac gundur hastayim yataktan cikasim gelmiyoo acik uclu sorulardiyo bu lisans icinmi gecerli yoksa onlisans icindemi bir bilgin varmi

Moral bozukluğunu bende yaşadım. Evli olunca hiç kolay değilmiş, anlamış oldum. Benim ikinci üniversitem bu, hiç böyle zorlanmamıştım. İlk üniversitede okula giderken bile ders çalışırdım. Şimdi, sınavdan sonra kuzu kuzu boynu bükük evime yol alıyorum...

Ama baktım üzülüyorum olmuyor, inat ettim. Millet çatır çatır geçiyor, bende ikinci dönem alabildiğim dersleri baştan sıkı tutarım dedim, ve öyle kendimi motive ettim. Yoksa devamı da kötü gelecekti. Sıkma canını, herkes yapıyor. Bizde yaparız :)))
Onceden takir takir geciyodum simdi boyle oldu dipteyim napicam bilmiyom ama destegin icin saol

• Beğen
Reactions: Yeu
Henüz sonuçlar bile açıklanmamış. Şimdiden karamsar olmayın. AÖF çok zor artık. En kötü ihtimalle seneye bitirirsiniz, dünyanın sonu değil bu kadar takılmayin. Bir kresle görüşüp mezun olana dek calisabilirsiniz belki. Yasiniz büyük değil ki henüz. Benim annemi biz babamla birlikte össye götürdük yıllarca. Neredeyse ben össye girecek yasa gelmistim,annem her yıl össye giriyordu. Evde de test çözüyordu kendince . Artık dalgaya vuruyordu babam, bizim büyük bu senede kazanamadı diye annem de gülüyordu :KK53: Neleri var düşünün yani, hayatın sonu değil rahatlayin biraz :KK51:

Back
X