Canım benim eşimde de bende de bir problem yokken bile 1 senenin üstüne hamile kaldım 4 senelik evliyim 3 sene kondomla korunduk diye uzadı. Sana tavsiyem kafanı bir şeylerle oyalaman ve bol bol yürüyüş yap ben çook faydasını gördüm ve eşinde sende propolis kullanın sıvı olanını. Kesinlikle stresten uzak ol kendini üzme, en büyük etken devamlı çocuk düşünmek akışına bırak her şey çok daha güzel olurGünaydın kızlar detim 10 gün geçikmişti ilk defa o kadar çok heveslendim ki testlerde negatif çıksada ama bugun adet oldum yıkıldım moralim çok bozuldu aslında yeni daha 5 aydır deniyoruz ama çok takıyorum üzülüyorum ya düşümdükçe burnumun direği sızlıyo resmen çocuklu birilerinin yanında durmak istemiyorum görümcem yenı doğum yaptı eltim hamile yakın arkadaşım dogum yapıcak bu hafta ne biliyim neden benim olmuyor diye çok üzülüyorum çocuga karar verdikleri aydan hhamile kalıyolar o akdar çok istiyorum ki başlarda istemiyodum ama şuan içimde doldu taştı kimseye anlatamy-ıyorum derdimi insanlar hemen yargılıyor bbu ay ovülasyon testi aldım ona başlayacagım inşşalh
Canım benim eşimde de bende de bir problem yokken bile 1 senenin üstüne hamile kaldım 4 senelik evliyim 3 sene kondomla korunduk diye uzadı. Sana tavsiyem kafanı bir şeylerle oyalaman ve bol bol yürüyüş yap ben çook faydasını gördüm ve eşinde sende propolis kullanın sıvı olanını. Kesinlikle stresten uzak ol kendini üzme, en büyük etken devamlı çocuk düşünmek akışına bırak her şey çok daha güzel olur
bu propolis dediğin nedir canım ne işe yarıyor bana aldıgın ürünün linkini atar mısınCanım benim eşimde de bende de bir problem yokken bile 1 senenin üstüne hamile kaldım 4 senelik evliyim 3 sene kondomla korunduk diye uzadı. Sana tavsiyem kafanı bir şeylerle oyalaman ve bol bol yürüyüş yap ben çook faydasını gördüm ve eşinde sende propolis kullanın sıvı olanını. Kesinlikle stresten uzak ol kendini üzme, en büyük etken devamlı çocuk düşünmek akışına bırak her şey çok daha güzel olur
Link sıkıntı olabilir o yüzden ben resim paylaşıyorum trendyoldan ya da eczaneden temin edebilirsin bende bu ürünün 3lü setini almıştım kesinlikle tavsiye ederim artık onun etkisimiydi bilmiyorum folikasit+propolis +yürüyüş yaptıktan sonra ben hamile kaldım umarım size de bir faydası dokunur. Propolisi eşinizde kullanıcak unutmayınbu propolis dediğin nedir canım ne işe yarıyor bana aldıgın ürünün linkini atar mısın
Araştırmalara göre, Arı Sütü ve Polenle gebelik şansı yüzde 330 dolaylarında artar. Arı Sütü ve Polen kullanımı hamile kalma, gebe bırakma yönünden kısırlık problemi yaşayan aile bireylerine tavsiye edilen etkin ürünlerdir.Link sıkıntı olabilir o yüzden ben resim paylaşıyorum trendyoldan ya da eczaneden temin edebilirsin bende bu ürünün 3lü setini almıştım kesinlikle tavsiye ederim artık onun etkisimiydi bilmiyorum folikasit+propolis +yürüyüş yaptıktan sonra ben hamile kaldım umarım size de bir faydası dokunur. Propolisi eşinizde kullanıcak unutmayınve devamlı pozitif düşünün bende de başlangıcı ver kontrol altına almanız gerek evinize bir kuş, balık, su kaplumbağası hangisine bakabilecekseniz ondan alın evin enerjisini ve sizin enerjinize çok iyi gelicektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?