moralim çok bozuk ne olur yardım edin

teşekkür ederim hepinize.bende 3 doktra gittim.bu en son gttiğim böyle söyledi.diğerleri sağlıklı olduğunu ama harket etmemesininde bir nedeni vardır dedi.bilmiyorum artık.ben kendimi iyi hissetmeye çalışıyorum.takmamaya.umarım bende en klısa zamanda sizin gibi hissederim.
yakın zamanda bir arkadaşımın çocuğu doğduktan sonra eli ayağı tutmadığı anlaşıldı.bunu doğuncaya kadAR doktorlar farketmemiş.şimdi böyle bir hikayede görünce korkum ondan yoksa ben bebeğimden eminim.
allahım hepimize sağlıklı evlatlar versin.şimdi mesajlarınızla kendime geldim.,üzülmek yok...

Evet üniversite hastaneleri çözmeden bırakmazlar.Allah yardımcın olsun inşallah hiçbirşeyi yoktur bebişinin

canım merak etme bebeğin çok iyi olacak ve hareketleri yavaş yavaş
hızlanacak inşallah öyle birşey yoktur sende strese girme lütfen

Arkadaşım bence doktorun saçmalamış...
Sana tatlı brişeyler yedirmesi gerekiyordu, benimkide uyuyor bazen ultrasondayken hiç kıpırdamıyor.Bir dahaki kontrolune gimeden 45 dk evvel bol çilekli kocaman bir pasta ye, bak o zaman bebeğin oynayacaktır.

evet ya bence de bizde bugün gittik hiç oynamadı bile uyudu kaldı öyle

Canım inşallah kötü bi durum yoktur , bebeğin sağlıklıdır. Ben de senin için dua ediyorum. İçini ferah tutmaya çalış, inşallah bebeğin en kısa zamanda hareketlenir. Kendine iyi bak.

ya kızlar dünden bugüne moralım çok bozuk.dün doktora kontrole gittim.bebeğimin haraketleri hiç yoktu.22 hafta 2 günlük olduk.neyse ultrasonda bebek çok küçük haraketler ediyor.doktor dedi evet az aharaket ediyor.küçük haraketler.mesela kolunu kaldırmıyor,bacağını kaldırmıyor dedi.kaslarında sorun olabilir ama bunu şimdi anlayamayız doğunca anlaşılır dedi.onun dışında gelişimi normal diyor.489 gr olmuş.bu kiloda nasıl olurda büyük haraketler yapmaz aklımı yiycem.bekle bekle bilmiyorum.eşimi gördükçe ağlıyorum.yazık oda neyapacağını bilmiyor.
başınıza gelen varmı böyle bir durum?yardım edin ne olur.

canım endişelenme umarım bişey yoktur bebişlerimiz öyle herzaman kıpır kıpır olmuyor ki zaten daha kasları yeni yeni gelişiyor bundan sonraki haftalar daha iyi anlaşılır canım üzülme.

Canım en kısa zamanda bebeğinin kasları güçlenir ve içinde tepinmeye başlar inşallah! Umarım geçici bir şeydir. Dualarımız seninle...

merhaba arkadaşlar :)
yüzüm gülüyor artık.çünkü hissediyorum artık bebeğimi.sanki tekmeliyor.19 hafta da ilk hissetmiştim ondan sonra olmamıştı.23 haftadayım ve o hissettiğim bişey değilmiş.sanki vuruyor bile.cok multuyum.o zor günümde yanımda olan bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. :teytey:

canım hadi gözün aydın..allah her daim hissetmeni nasip etsin..kucağına alıp kokusunu duymanı da ...

gözünaydın canım
inan senin adına çok sevindim
bebişlerimizin iyi haberlerini almak çok önemli
bundan sonra stres yapıp üzme kendini bak her şey yoluna girdi
şimdi bebeğini mutlu etme zamanı
Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah

canım bu dr lara kalırsak daha çokkk acı çekeriz benim kuzenime 2 ayrı dr ultrasonda kalbi 2 tane dedi kız kafayı yedi doğana kadar ama bebeğin kalbi tek gayet sağlıklı geç hareket etmiş olabilir bazı yerlerde 26 haftaya kadar hissedilmezse anormal olduğu yazıyor sakin ol bak ultrasonda sağlıklı çıkıyorumuş bence bebeğinin birşeysi yok

ya doktor seçimi çok önemli annenin psikolojisinden anlayan bir doktor olmalı ben o konuda doktorumdan çok memnundum mesela 4 . ayda bazı organlarını görememiş ultrasonda gelişim geriliği olabileceğini düşünmüş ama bana söylemedi 5. ayda gittiğimde bunları anlattı ve şu an herşeyin normal olduğunu söyledi.
yani bunu bana 1 ay önce söylemiş olsaydı 1 ay boşu boşuna kahredecektim kendimi. doktorum kadındı bu yzden kadın doktor tavsiye ederim erkek nede olsa hamile kalmamış çocuk doğurmamış annelik duygusundan hamile psikolojisinden ne anlar :(
bu arada bende kasım annesiyim ama 2006 kasım :)) kasımda anne olmak çok avantajlı yaza kadar bebişiniz büyüyor ve tatile gidebiliyorsunuz. ayrıca zaten dışarısı soğuk olduğu için dışarı çıkmak istemiyor insanın canı yazın anne olup evde kafayı bozan arkadaşlarım varda :))

inşalla hayırlısıyla bebişinizi alırsınız kucağınıza...

Back
X