moralim cok bozuk.umutsuz hissediyorum kendimi.

aman diyim sakın üzülmeyin üstüne gitmeyin demesi kolay sen hamilesin demeyin vaktğiniz varsa açın eski konularımı okuyun delirme noktasına gelmiştim artık dayanamıyordum..

sonra eşimle tatile gittik ben nasılsa kısırım çocuğum olmuyor umrumda değil hiç bişey diye hergün içtim sigarada alkolde içtim çiğ çiğ balıklar yedim seviştik hemen kalktım duş aldım doktorun söylediği hiç bişeye uymadım ve bir baktım hamile kalmışım orada...

yeter be lanet olsun dediğin an geliyor çok kişi söyledi ama dinlemedim ama inanın bana bu böyle kafandan attığın an geliyor bebişin..

Allah kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah üzülmeyin en güzel zamanı bekliyor o bebek :KK46::nazar:

Evlenmeden bir ay önce başladık biz tedaviye. 20 aydır uğraşıyoruz. Bir sürü şey yaşadık. Bir şeyi öğrendim kimse çekmediği derdi anlamıyor. En yakının olsa bile. Nerdeyse doktoru görmediğim bir ay bile olmadı. Sonuç hep olumsuz oldu. Ama hala gücüm var. Bazen durup düşünüyorum bunları ben mi yaşiyorum diye. Ama gerçekten başina gelince mecburen katlaniyorsun. Eğet istiyorsan bir an önce tedavine başla. Bu yol uzun ve meşakkatli olabiliyor.

Bana da eşim birkaç kez "sana öyle geliyordur, o mutluluğunu seninle paylaşıyordur"dedi ama ben de mutluluğunu paylaşacağı insanın ben olmadığımı ısrarla yeniledim. Zaman geçtikçe ve 9 ay boyunca bana göbeğini göstermesiyle, hamilelikten başka hiçbir muhabbet etmemesiyle art niyetini eşim de anladı. Çektim seti araya rahatım.

Eninde sonunda anlamış eşin ama yanında olmuş ne güzel. benim eşim yine anlamaz. Sanki çocuk insanoğlunun elinde olan birşey. Ilahi adalete bırakıyorum. Ben de engelledim ama aile içinden biri. mecbur göreceğim .

aman diyim sakın üzülmeyin üstüne gitmeyin demesi kolay sen hamilesin demeyin vaktğiniz varsa açın eski konularımı okuyun delirme noktasına gelmiştim artık dayanamıyordum..

sonra eşimle tatile gittik ben nasılsa kısırım çocuğum olmuyor umrumda değil hiç bişey diye hergün içtim sigarada alkolde içtim çiğ çiğ balıklar yedim seviştik hemen kalktım duş aldım doktorun söylediği hiç bişeye uymadım ve bir baktım hamile kalmışım orada...

yeter be lanet olsun dediğin an geliyor çok kişi söyledi ama dinlemedim ama inanın bana bu böyle kafandan attığın an geliyor bebişin..

Allah kısa zamanda kucağınızı doldursun inşallah üzülmeyin en güzel zamanı bekliyor o bebek :KK46::nazar:
valla cok stres yaptm cok uzuluyorum tek sorunum lh nin fsh den yuksek olmasi.doktor pko riskin var diynce dayanamadm ve tedaviyede baslamiyo 3 4 ay daha dene dedi adet duzensizligin yok xunku dedi. ya cevremdede boyle bisiye hic rastlamadm cok korkuyorum. senin adina sevndm Allah tam umutsuzlandingn anda yardimina kosmus ne guzel.insallah bende yasarim o duyguyu.

Canım böyle düşünme bizde 2 yıllık evliyiz 2 yılda hiç hamile kalmadım bende de pko var annemde de varmış..Ama 1 buçuk sene sonra bana hamile kalmış...Şimdi herşeyin çaresi var.Ben daha yeni tedaviye başladım bak ancak..Düşünüyorum da iyiki de olmamış şimdiye kadar evliliğimi zor rayına oturtabildim daha.Eşimi adam etmeden bende olgunlaşmadan olmamış iyi ki dedim.Ve ne zaman çevre baskısı görsem hadi olsun artık biz yegen istiyoruz yok biz bebek görmek istiyoruz deselerde ben ne yaptım eşimin üstüne gittim evimde huzursuzlugum başladı çevrenin çenesi yüzünden ben eşimden olacaktım..Ve aile olamadan tamamen yıkılacaktı yuvamız.Anladım ki çocuk olsa da millet 2 sevecek diye çocuk yapılmazmış Allahım bana bir fırsat verdi ve devam etmedigim müşavirlik sınavıma devam ediyorum şimdi.Beni çocuk kurtarmaz ailemi çocuk kurtarmaz..Ama mutlulugumuza mutluluk katar eglence katar..Bunun da zamanı oldugunu çok iyi biliyorum 1 ay sonra olmasında 1 yıl sonra olsun geç olsun ama sağlam bir yuvaya gelsin...Ne zaman çevre etkisinden sıyrıldım 2 kişi de eşimle gayet mutlu hatta daha mutlu oldugumu anladım..Kulagını tıka ve eşinin kıymetini bil.Bu arada eşinde problem olabilir doktora gittiniz mi ben pkoydum ama problem eşimden dolayıymış..
esim icn gitmedk onumuzrekinay gidecek.aynen herseyn hayirlisi ama artk bi bebegmz olmasini istiyoruz evliligimiz yolinda cok skur esimde cok.hevesli.annemler arkadaslarm hep sorup duruuo moralim.bozukuyo kske ha diuince olsa

İlk olarak çevrenizi düşünmeyin çünkü hiç sağlıklı olmaz bu sizin için... Hemen karalara bağlamayın belki bu sizi denemek için gönderilen bi sınav? Sakin olun dua edin eşinizle bir daha deneyin.. Eminim bir gün çocuğunuz olacaktır. Lütfen sakin olun ağlamayın. Ağlamak hiç bir çözüm açmıyor aksine sizi daha çok yoruyor... İnşallah ileride sağlıklı bir çocuğunuz olur

valla cok stres yaptm cok uzuluyorum tek sorunum lh nin fsh den yuksek olmasi.doktor pko riskin var diynce dayanamadm ve tedaviyede baslamiyo 3 4 ay daha dene dedi adet duzensizligin yok xunku dedi. ya cevremdede boyle bisiye hic rastlamadm cok korkuyorum. senin adina sevndm Allah tam umutsuzlandingn anda yardimina kosmus ne guzel.insallah bende yasarim o duyguyu.

üzülme canım yaşayacaksın inan bana ümitsizliğe kapılma seni çok iyi anlıyorum..
hormon testlerinde illaki ufak tefek şeyler çıkıyor sen beslenmeni iyi yap doktor tavsiyelerine uy ve bebek için beraber olma eşinle.

deneyip deneyip her ay adet olunca ağlayan çeken bilir Allah tez vakitte sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sana..

esim icn gitmedk onumuzrekinay gidecek.aynen herseyn hayirlisi ama artk bi bebegmz olmasini istiyoruz evliligimiz yolinda cok skur esimde cok.hevesli.annemler arkadaslarm hep sorup duruuo moralim.bozukuyo kske ha diuince olsa
Canım önce bi eşin için gidin.Bizim de 1.5 yılımız boşa gitti eşim bende bişey yoktur sen pkosun dedi..Bi baktık çift taraflı varikosel çıktı ameliyat olmazsan hiç çocugun olmaz dedi doktor.Evliliğin 18. ayında ameliyat oldu...Adam akıllı tedavi de olamıyoruz eşim göreve nöbete gidiyor çünkü hep..Doktora gitsin eşin hayırlısıyla hepsi olur merak etme..

Dert ettiğin şeye bak...kafana daha çok takarsan ters etki yapar bu sitede çok okursun bebek sahibi olmak isteyen kadinlarin çoğu kafalarindan bebek düşüncesini cikardiklari an bebek sahibi oluyor,hem henüz kesinliği bile yok pko oldugunun...kotu düşünerek kendine eziyet etme evliliğinin çocuksuz günlerin tadini cikar.benimde ilk iki sene korunmaması rağmen çocuğum olmadi sonrada üst üste dört bebisim oldu.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Çocuklarla nasıl bas edilir
Yada
Çocuk yetiştirmenin sırları diye başlık acarsaniz takipteyim ilerde lazim olabilir:süslü::KK58:

Bence korunmadan ilişkinize devam edin ama bunu hiç umursamayin.. oldu olmadı bakmayın. .cekirdek ailenizin keyfini cikarin. Ne zaman gercekten onemsemezseniz o zamangelecektir.

sadece önce esinizde kontrolden gecse iyi olur soru işareti olmaz

Allah nasip ederse olur, etmezse hakkımızda elbet bir hayır vardır, demeyi ògrenmek lazım.Dahada ısrarla soruyor ise inancından şüpheye düşerim.Yaratmak Allah 'a mahsustur, büyük konuşup haddi aşmamak lazım...

Allah hepinizden razi olsun arkadaslar biraz olsun rahatladim.insallah hersey hayirlisiyla dogru zamanda olur...

Arkadaş çevremde ilk çocuk sahibi olan benim ama göz suzmek aklıma gelmedi.. ne biçim arkadaş onlar.. onlara ne oluyor.. atın onları hayatinizdan yoksa bebeginiz olunca ayyy emmiyomu ay benimki 3 sene emdi diyenler yine onlar olacak..
Toplayın kendinizi herkesi boşverin.. sagliginiza odaklanin.. tez vakitte bebeginize de gelecek.. olumlu düşünün lütfen..

Allah nasip ederse olur, etmezse hakkımızda elbet bir hayır vardır, demeyi ògrenmek lazım.Dahada ısrarla soruyor ise inancından şüpheye düşerim.Yaratmak Allah 'a mahsustur, büyük konuşup haddi aşmamak lazım...

bunu bazi insanlara anlatmak çok zor çok yakınımın söylediği hala kulaklarımda asla unutmayacagim...
ay ISSIZZ sende bir beceremedin hamile kalmayı.. dedi
o ara kendisi hamileydi. .
sen becerdinya ne mutlu sana herkese yeter dedim. . içimden dedimki allahım sana havale ediyorum canım çok yanıyor..
insanların tepkisinden sonra sürekli ağlıyordumm o gün eve geldim ağladım milletin içinde benle dalga geçti...
yemin ederim 1 aya kalmadı bebeğini kaybetti. . aldılar bebeği.. ben çok üzüldüm ama aklıma da geldi yalan söylemem bana kurduğu cümleye keşke dikkat etseydi dedim içimden. . zor günlerinde yine ben yanında oldum. ..
insanlar böyle yapacak bişey yok..
Hepimizin sınavı başka inşallah bizimde bigün yüzümüz güleçek. ..

Back
X