moralim çok bozuk:(

sudecet

Ciaaa sana:)
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
6.282
3.161
168
Kizlar çok kötüyüm..sanırım biraz morale ihtiyacım var:( bundan 3 saat önce apartmandan çıkarken yerdeki kayganlığı fark edemedim ve feci bir şekilde sırt üstü düştüm:( hemde ne düştüm kaldırıma yapmıştım resmen çıkan ses hala kulaklarımda cinliyor:( esim cok telas yapti kalktim iyiyim bir şeyim yok dedim..kol dirseklerim zaten paramparça oldu belim az agriyor:( baska birşey yok şükür..sizden duymak istediğim bebegime bir şey olmamıştır sorun yoktur dimi :( hic hamileyken böyle birşey yasayan oldu mu:(

Kizlar çok kötüyüm..sanırım biraz morale ihtiyacım var:( bundan 3 saat önce apartmandan çıkarken yerdeki kayganlığı fark edemedim ve feci bir şekilde sırt üstü düştüm:( hemde ne düştüm kaldırıma yapmıştım resmen çıkan ses hala kulaklarımda cinliyor:( esim cok telas yapti kalktim iyiyim bir şeyim yok dedim..kol dirseklerim zaten paramparça oldu belim az agriyor:( baska birşey yok şükür..sizden duymak istediğim bebegime bir şey olmamıştır sorun yoktur dimi :( hic hamileyken böyle birşey yasayan oldu mu:(

Yani ciddi bir düşme yaşamışsın.. mutlaka doktoruna görün..

keşke bir acile gidip ultrasona girseydin.. muhtemelen (inşallah) hiç bir şey yoktur ama için rahat ederdi en azından..

Canım ya cok gecmis olsun. Benim
Basıma gelmedi ama hamileyken bi kadın gelmişti doktora 9 aylikken asagi yukarı sizin tarif ettiginiz sekilde düştüğünü söylemişti ama bebekte bi sıkıntı yoktu. Sizde de yoktur insallah. Ama yine de bi acilin kadin doğumuna gitmenizi tavsiye ederim. Bu isler işler ihmale gelmez :(

Çok büyük geçmiş olsun ağrınız, kanamanız yok değil mi? En kısa zamanda hatta imkanınız varsa şimdi bir doktora gidin inşallah bir şey olmamıştır bebeğinize de size de.

Son düzenleme:
keşke bir acile gidip ultrasona girseydin.. muhtemelen (inşallah) hiç bir şey yoktur ama için rahat ederdi en azından..

Ya cok korktum canim :( aglamaktan gözlerim kizardi agrim cok hafif karin kisminda birsey yok ama.yaşadığım korku bana yetiyor:(

Ya cok korktum canim :( aglamaktan gözlerim kizardi agrim cok hafif karin kisminda birsey yok ama.yaşadığım korku bana yetiyor:(

kıyamam ya yazık ağlama, strese girmemen gerek senin. şimdi yakın bir hastaneye gidip gir ultrasona, akşam rahat uyursun.

Arabaniz varsa şimdi acile gitseniz? Sabaha kadar uyuyamicaksiniz zaten muhtemelen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anında hastaneye gitmeniz gerekirdi....
Geçmiş olsun...

Çok büyük geçmiş olsun ağrınız, kanamanız yok değil mi? En kısa zamanda hatta imkanınız varsa şimdi bir doktora gidin inşallah bir şey olmamıştır bebeğinize de size de.
ALLAH BIN KERE razi olsun canim yok cok hafif.popo kismimda kaldi birde kol dirrseklerimde Allah a sukur kanama falan yok

Canım ya cok gecmis olsun. Benim
Basıma gelmedi ama hamileyken bi kadın gelmişti doktora 9 aylikken asagi yukarı sizin tarif ettiginiz sekilde düştüğünü söylemişti ama bebekte bi sıkıntı yoktu. Sizde de yoktur insallah. Ama yine de bi acilin kadin doğumuna gitmenizi tavsiye ederim. Bu isler işler ihmale gelmez :(

Dogru diyorsunuz kesinlikle haklısınız ama cok korkuyorum.hastaneye gitmekten:(

İnşallah bir şey yoktur canım bir sakin ol, şimdi gitme imkanınız varsa gidin.. Yoksa sen kendini yer bitirirsin böyle.. =(

Inan cildiracak kadar kötüyüm zaten ciddi agrim falan yok bebek arada tekmeliyor..simdi hastane ortamini.dusunmek beni strese sokuyor:( destegin icin cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Geçmiş olsun arkadaşım :nazar:
Kanama ve vajinal bölgede ağrınız yoksa Allah'ın izniyle bişey olmamıştır
Ama siz yine de bir jinekoloğa görünün :31:

Back
X