moralim çok bozuk...

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
133
yine adet oldum. artık gerçekten her ay beklemekten yoruldum. ümit etmeye bile mecalim yok. şükür bir tane evladım var. bundan 3 sene önce düşük yaptım. ve 2 senedir korunmuyoruz. tam randumanlı denemesekte hala tık yok. Ya rabbimden sual olunma ama neden rabbim insanları evlatlarıyla sınıyor ki. hem burada hem çevremde o kadar çok çocuk sahib i olmayan arkadaşım var ki. Neden çocğunu çöp kutusuna atan anne olabiliyor da annelik için yanıp tutuşan kadınların gözü yaşlı elleri boş. isyan değil bu sadece üzgünüm. burada hamilelik için elinden geleni yapan denemediği şey kalmayan anneler için ve kendim için. rabbm birşeyi çok isteyince vermezmiş. bir arkadaşım bunun için der ki. 'sanırım rabbimin zoruna gidiyor, bir şeyi Ondan daha çok istemek.' doğruda olabilir. rabbim hepimiz için hayırlısını versin. şu gün dilek hakkım olsa bunu anne olmak isteyenlerin anne olması için kullanırdım. ama öyle ki rabbim herşeyin en iyisini bilen şüphe yok. nasip bir daha ki aya.

hayit otunu kullandiniz mi?
ise yariyormus baya hamile kalan var bu bitki sayesinde..

ilk çocuğumu tedaviyle Rabbim nasip etti.Doğumdan sonra hiç korunmadım.27 ay geçti ve hala tık yok.Yaşım 32.Kızım kardeş almaya gidicez mi diye sormakta:)Vardır bunda da bir hikmet diyorum.Allah hiç evlat sahibi olmayanlara da evlat nasip etsin inşallah.

Evladiniz varmis. Hic cocugu olmayan, olamayanlari dusunmelisiniz. 2 sene de cok uzun bi zaman degil olur varsa dunyaya gelecek sizden bir can daha

ya hiç çocuğu olamayanlar ne yapsın siz böyle diyorsanız.. ben belki halinizden anlayamam olmayanlar anlar ümitsizlik nedir diye ama Allah korusun neden böyle sınıyor ki sorusu bile yanlış bence.. her şeyi oluruna bırakın çocuğunuza vakit ayırın hayırlıysa olur tekrar...

çok şükür bir evladınız var.ben dört yıl uğraştım bir de kaybım var ki burda yıllarını tedavilere veren arkadaşlar var...kendimi bu konuyu görmemiş sayıyorum

Ben tek çocuğum babam 2. cocuga ilk cocuğuma sağladığım şartları sağlayamam diye diye istememiş.Benimde etrafımda herkesin kardeşi var hatta tek cocuk olan hıc yok.Fakat ailem bana asla senın kardesın olucak seklınde umıtlendirmedi.Bence sizde cocugunuza bu şekilde soylemelisiniz.Eğer ümitlendirirseniz ve olmazsa hayal kırıklığı yaşayarak size olan güvenini yititir.Ayrıca cocugunuz var zaten bence dert etmenize gerek olucak bırsey yok.

Teyzem oğlu 5 yaşına geldikten sonra 2. Çocuk istedi 3 sene ugrastilar gitmediği doktor kalmadı. Her yolu denedi en sonunda aman oglanin sünnet düğününü yapalım dedi. Salon tutuldu Teyzem kendine elbise falan aldı ve hamile kaldı beklemediği zamanda büyük çocuğunun sünnet düğününde 6 aylık hamileydi

rabbim isteyen herkese nasip etsin evladını.
şükür birtane evladınız varmış.
inşallah ikincisi de olur.

herkese mesajlarınızda azıcık azar olsada teşekkürler. işte insan oğlu. o an ki ruh halimle yazdığım birşeydi. bekliyoruz. ben 4 senede 3 ülke deüiştirdim. bu yüzden istediğim ilacı tedaviyi veya otu bulamıorum bile. dr gidip kan testi istediğimde bile yüzüme bakıyor. her ülkenin hastane sistemi farklı. yani iyice bunalorm ozman. neyse rabbim elbet zamanı gelince verecek. dün gerçekten için kararmıştı. yazmak istedim. akşam biraz ağladım rahatladım. hep diyorumm rabbim hiç olmayanlarada nasip etsin. bu hep dualarımda zaten.

herkese mesajlarınızda azıcık azar olsada teşekkürler. işte insan oğlu. o an ki ruh halimle yazdığım birşeydi. bekliyoruz. ben 4 senede 3 ülke deüiştirdim. bu yüzden istediğim ilacı tedaviyi veya otu bulamıorum bile. dr gidip kan testi istediğimde bile yüzüme bakıyor. her ülkenin hastane sistemi farklı. yani iyice bunalorm ozman. neyse rabbim elbet zamanı gelince verecek. dün gerçekten için kararmıştı. yazmak istedim. akşam biraz ağladım rahatladım. hep diyorumm rabbim hiç olmayanlarada nasip etsin. bu hep dualarımda zaten.
Üzülmenize hiç gerek yok Allah evladınızı size bağışlasın hayırlı evlat olsun.İnsan tabiki kendi canından kanından ister ama tek çocuk olmak kötü birşey değil inanın bu yüzden moralinizi bozmayın..Bunu tek çocuk olarak söylüyorum.

yine adet oldum. artık gerçekten her ay beklemekten yoruldum. ümit etmeye bile mecalim yok. şükür bir tane evladım var. bundan 3 sene önce düşük yaptım. ve 2 senedir korunmuyoruz. tam randumanlı denemesekte hala tık yok. Ya rabbimden sual olunma ama neden rabbim insanları evlatlarıyla sınıyor ki. hem burada hem çevremde o kadar çok çocuk sahib i olmayan arkadaşım var ki. Neden çocğunu çöp kutusuna atan anne olabiliyor da annelik için yanıp tutuşan kadınların gözü yaşlı elleri boş. isyan değil bu sadece üzgünüm. burada hamilelik için elinden geleni yapan denemediği şey kalmayan anneler için ve kendim için. rabbm birşeyi çok isteyince vermezmiş. bir arkadaşım bunun için der ki. 'sanırım rabbimin zoruna gidiyor, bir şeyi Ondan daha çok istemek.' doğruda olabilir. rabbim hepimiz için hayırlısını versin. şu gün dilek hakkım olsa bunu anne olmak isteyenlerin anne olması için kullanırdım. ama öyle ki rabbim herşeyin en iyisini bilen şüphe yok. nasip bir daha ki aya.
canım seni çok iyi anlıyorum ama bak senin bir tane evladın varmış ya olmayanlar ne yapsın. mesela ben 3 hafta önce düşük yaptım hamile kalmam mucize gibi birşeydi (tedaviyle düzelmesini beklediğimiz bir rahatsızlığımız var.) ama malesef meleğimiz bizimle fazla kalamadı sevinmemizle üzülmemiz arasında 2 hafta vardı. rabbim demekki böylesini nasip etmiş hikmetinden sual olunmaz. bence çok üzme kendini rabbim verirse taşın üstündede verirmiş. Meryem Anamıza bak mesela.

Back
X