moralim cok bozuk

melek ozgur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2015
344
68
28
33
Arkadaslar canim cok sikkin uc ay once sezeryanla dpgum yaptim hamilelikte aldigim butun kilolar duruyor hic vermedim simdi yetmis bes kiloyum gobegim cok sanki daha dogum yapmamisim yedi aylik gibi hamile duruyorum ve yuzumde asiri derecede cok leke cikti hamilelikte simdi ayni sekilde duruyor gitmedi bebegimi emziyom emzirmeseydim lazere agir kremler felan kullanirdim ama emzirdigim icin bosey yapamiyorum bi yandan emzirmeyi birakmak istiyorum bi yandanda bebegime kiyamiyorum kocamin kotu huyundan boyle strese giriyom baska kizlara cook bakiyo oda sinieimi cok kaldiriyo ya bunlekeler yuzunden aldigim kilolar yuzunden beni begenmezse diyom sonrada seven boylede sever diye teseli esiyom kendimi ama zan kotu kocama guvenmiyorum elbiseler bana olmuyo hic bi beden buyuk aldigimdada hic yakismiyor onun icin canim cok sikin kilolarim aklima geldiginde o stresle gidim bes alti bardak su iciyom belki zayiflarim diye sonrada canini sikma emzirmen bitikten sonra sporla diyetle zayiflatorsin kendinindiyom ama bi anlik tek teseli ediyor napmaliyomm yardim edin arkadaslar sezeryandan sonra kac ay sonra spor yapilabilir bilginiz varmi

Arkadaslar canim cok sikkin uc ay once sezeryanla dpgum yaptim hamilelikte aldigim butun kilolar duruyor hic vermedim simdi yetmis bes kiloyum gobegim cok sanki daha dogum yapmamisim yedi aylik gibi hamile duruyorum ve yuzumde asiri derecede cok leke cikti hamilelikte simdi ayni sekilde duruyor gitmedi bebegimi emziyom emzirmeseydim lazere agir kremler felan kullanirdim ama emzirdigim icin bosey yapamiyorum bi yandan emzirmeyi birakmak istiyorum bi yandanda bebegime kiyamiyorum kocamin kotu huyundan boyle strese giriyom baska kizlara cook bakiyo oda sinieimi cok kaldiriyo ya bunlekeler yuzunden aldigim kilolar yuzunden beni begenmezse diyom sonrada seven boylede sever diye teseli esiyom kendimi ama zan kotu kocama guvenmiyorum elbiseler bana olmuyo hic bi beden buyuk aldigimdada hic yakismiyor onun icin canim cok sikin kilolarim aklima geldiginde o stresle gidim bes alti bardak su iciyom belki zayiflarim diye sonrada canini sikma emzirmen bitikten sonra sporla diyetle zayiflatorsin kendinindiyom ama bi anlik tek teseli ediyor napmaliyomm yardim edin arkadaslar sezeryandan sonra kac ay sonra spor yapilabilir bilginiz varmi

kocan ağzı açık ayran delisi gibi kız kesmese bukadar moralin bozulmazdı...
hödük, 3 aylık bebeğinden utansın...
sen de değişeceksen onun için değil kendi mutluluğun için değiş canım.
git bi spora yazıl, çok vakit almaz, kocan da eşşek gibi ödesin parasını..

Bu dönemi atlatınca normal kilona isteyince ulaşırsın. Lekele icinse hemen kantaron yağına başla.

bu strese ne gerek var

kocan zaten sen angelia jolie olsan da bakar etrafa

sen çirkinsin diye mi bakıyor sanıyorsun

o kilolar da gider acele edip kendini sıkma

nasıl gittiğini bile anlamazsın yaşına girmeden hallolur

ama kendini strese sokarsan kilon da gitmez daha kötüsü sen hasta olursun

lekeler vs de yaza kalmazlar takma bu kadar

Daha doğum yapalı üç ay olmuş ya ufacık bebeği kocam beni beğenmiyor diye anne sütünden mahrum etmek olur mu hiç.
Bir yıla kadar onun temel besini anne sütü. Kocan beğenmezse beğenmesin bebekten daha önemli değil ya. Bebeğini emzir sütten kesince diyet mi yapacaksın lazer mi ne yapacaksan yap.

kocan ağzı açık ayran delisi gibi kız kesmese bukadar moralin bozulmazdı...
hödük, 3 aylık bebeğinden utansın...
sen de değişeceksen onun için değil kendi mutluluğun için değiş canım.
git bi spora yazıl, çok vakit almaz, kocan da eşşek gibi ödesin parasını..
Cok cok haklisin vala degismeye niyetim varsa kendim icin degismeliyim cunki depresyondayim artik salak kocam dun kucucuk ogluna diyo oglum etrafina iyi bak sen buyudugundr annen birakmaz birakmiyo bende etrafima bakiyim salak onun yuzunden canim cok sikin
Bu dönemi atlatınca normal kilona isteyince ulaşırsın. Lekele icinse hemen kantaron yağına başla.
Insallah xanim stresim gider insallah kantoron yagini bulabilirim burada iyiki varsiniz valla yoksa stresten patlayacam

Daha doğum yapalı üç ay olmuş ya ufacık bebeği kocam beni beğenmiyor diye anne sütünden mahrum etmek olur mu hiç.
Bir yıla kadar onun temel besini anne sütü. Kocan beğenmezse beğenmesin bebekten daha önemli değil ya. Bebeğini emzir sütten kesince diyet mi yapacaksın lazer mi ne yapacaksan yap.
Bi yandanda oyle dusunuyom bebegime kiyamiyom sekiz yil sonra anne oldum iki bebegimi kaybettim buna bakmaya kiyamiyorum insallah lekerimde kilomda yakinda gider

Sakin ol bence, panikleme... Kilolar düşmanımız evet, ama hepsini bi anda almadın. Yediklerine dikkat etmeden veremezsin, aslında günde yarım saat yürüyüş yapsan ya da yüksek kattaysanız her gün 10-15 kat merdiven çıkıp insen çok işe yarar. Bol bol meyve ye, su içmeye devam et. Hepsinden önemlisi önce moralini düzelt, o kadar da kilolu değilsin. Kilolu olup da ağzımı açarak baktığım çok bayan var. Çünkü özgüvenleri var, tabi eşin olacak ayının sağlaması gerekir bunun yarısını ama olsun en önemlisi senin ne düşündüğün..

Cildiyeye de gidebilirsin cildindekiler için, emzirenler için de ayrı merhemler ve bakımlar var. Bilgi verir sana.

Cok cok haklisin vala degismeye niyetim varsa kendim icin degismeliyim cunki depresyondayim artik salak kocam dun kucucuk ogluna diyo oglum etrafina iyi bak sen buyudugundr annen birakmaz birakmiyo bende etrafima bakiyim salak onun yuzunden canim cok sikin

Insallah xanim stresim gider insallah kantoron yagini bulabilirim burada iyiki varsiniz valla yoksa stresten patlayacam
Ne demek canım. Burda bi kişi derdine çözüm bulsa biz seviniriz. Simdi özelden anlatacam sana biseyler.

İlk önce bebeğin hayırlı olsun allah analı babalı buyutsun. Doğum Yapalı daha üç ay olmuş senin karnındaki şişlik doğum sonrası olan bir şişlik ve altı aydan önce inmesini bekleme.Sezaryen doğum yaptım ben iki defa Biliyorum.Artı senin vücudundaki şişlikler de hala var ödem yaniı bunları da bir yıldanoönce atamazsin.Ayrıca bebeğini bu yüzden emzirmekten kesme dusuncene çok fena kizdim . O yavrucagin en çok ihtiyacı olan anne sütü sakin keseyim deme. İlk bir yıl bebeğine güzelce bak ondan sonra herşey yoluna girer sende kilolarini verirsin.Suanki bedensel ve ruhsal halinden dolayida kocani kafaya bakiyorsun bunu da atlatacaksin zamana ihtiyacın var. Şuan öncelik bebeğinin sağlığı ve bakımı.Bebeğin ayaklansin ondan sonra sende kilo verirsin kendine daha iyi bakmaya başlarsın ve otomatikman psikolojide düzelir ve esinide o kadar takmamaya başlarsın çünkü sen kendini mutlu hissedeceksin o zaman emin ol.Herşey yoluna girecek merak etme.

Ben de senin gibiydim canim dogumdan sonra gorenler hiç dogurmamis gibisin gobus yerinde diye dalga geciyolardi. Ama altı ay kinasi yaptigimizda hamilelikten önceki kiyafetleri giymistim, gidiyo yani kilolar gobek bisey kalmiyo. Özellikle bol bol emzir karnin daha hızlı toparlanir ve daha hızlı kilo verirsin emin ol. Lekelerine gelince de ozon kremi kullanmistim ben hamilelik donemim de dahil çok sukur su an cildimde hiçbir leke yok.

Ben daha doģum yapmadan 1.5 senede aldım 25 kilo. Şimdi 90 kiloyum. 1.5 ayda 4 kilo verdim. Tekrar eski kiloma gelene kadar hamilelik düşünmmıyorum. Emziren annelere uygun diyet yap. Burda diyet gunlüklerine katıl. Suyu öyle arka arkaya içme gun içine yay hem sütte olur bol su içersen. Bir doyetisyene git sana iygin diyet verir. Lekeler icin birşey diyemem ama eşinizin kızlara bakması hoş deģil.

Kilolarını verirsin takma. Lekelerin için yumurta akı tarçın ve zencefil karışımı sür...

Hatta bunu hamile iken yapsaydın leke olmazdı.

Maydanozu haşla suyunu sür cildin hassas değilse içine biraz limon sık.

Esinin okuzlugune diyecek laf bulamadim ,emin ok sen dunya guzeli de olsan bakacagi varsa bakar
Dogumdan hemen sonra spor yapilabilir yuzmeye git platese git veya yoga yap hafif egzersizlere katil
Bana biraz tembelsin gibi geldi , kalkip da halter kaldiracak degilsin ya dogumdan sonra kac ay gecmeli diye soruyorsun, bekle bir yil daha desek beklicen sanki ;) bebegini emzirmeye devam etmelisin kocan seni begense de begenmese de

Kocana sinir oldum gerçekten.
Kilolarını kafaya takarsan veremezsin bende öyle oldu.
Ama azimli olup hafif spor ve yediklerine dikkat ederek kendiliğinden verirsin.
kg vermeyi düşünmediğin de sağlıklı ve doğru beslendiğinde gidiyor sanki hemen.
Bebişin için bozma moralini en azından güçlü olmalısın canım.

Sakin ol bence, panikleme... Kilolar düşmanımız evet, ama hepsini bi anda almadın. Yediklerine dikkat etmeden veremezsin, aslında günde yarım saat yürüyüş yapsan ya da yüksek kattaysanız her gün 10-15 kat merdiven çıkıp insen çok işe yarar. Bol bol meyve ye, su içmeye devam et. Hepsinden önemlisi önce moralini düzelt, o kadar da kilolu değilsin. Kilolu olup da ağzımı açarak baktığım çok bayan var. Çünkü özgüvenleri var, tabi eşin olacak ayının sağlaması gerekir bunun yarısını ama olsun en önemlisi senin ne düşündüğün..

Cildiyeye de gidebilirsin cildindekiler için, emzirenler için de ayrı merhemler ve bakımlar var. Bilgi verir sana.
Canim cok.su iciyorum artik migdem bulaniyo su icmekten aslinda dedigin gibi cok kilolu insanlarda var ama esim odun gibi olunca ister istemez moralim bozuluyo daha dun beraraber carsiya gittik sanki yaninda yokmisum gibi baska kadinlara bakiyo bende dedim elindeki bebeginden utan karin yaninda cocugun elinde baska kadinlara bakiyon dedim salak gibinguluyo sus diyo oglunu gole atam

Kocana sinir oldum gerçekten.
Kilolarını kafaya takarsan veremezsin bende öyle oldu.
Ama azimli olup hafif spor ve yediklerine dikkat ederek kendiliğinden verirsin.
kg vermeyi düşünmediğin de sağlıklı ve doğru beslendiğinde gidiyor sanki hemen.
Bebişin için bozma moralini en azından güçlü olmalısın canım.
Guclu olmaya calisiyorum ama insanin gozu disarda pislik bi kocasi olunca istr istemez morl sifirlaniyo daha din yanimda bakiyodu ben de kizdim diyo oglunu gole atarim

Sakın ha sakın ne kadar kızarsan kız çocuğunu emzirmeyi bırakarak cezalandırma. Ne kocanın sana ne de senin kocana ihtiyacın var ama çocuğunun sana ihtiyacı var. Hayatının bi kac ayinda da kilolu oluverirsin ne olacak. Bende çok takıntılıyim bu kilo konusuna. Doğum yapar yapmaz hem çocuğa hem kendime nasıl faydalı olarak kilo vericem diye düşünüp duruyorum. Ama elbet zayifliycaz. O zaman da sen nispet edersin. O zaman da sen beğenmez gibi konuşursun kocana karşı alırsın hırsını :KK12:

Bulgurdan,pirinçten,makarnadan ve beyaz ekmekten uzak dur karnıbahar, lahana,ıspanak bunları yemen gerekir metobolizman genç olduğundan hızlıdır çocuğuda emzlrmeye devam et emzirmek yağları özellikle göbekte olanları eritir , tamamen disziplinle alakalı , tavuk ye acaip ishal yapıyor , ve salata tabi yemek düzenini tamamen değiştirmen gerek börek hamur işlerinden uzak dur verirsin birde akşam saat 7 sonra yeme bende böyle 8 kilo verdim sana başarılar

Back
X