moralim cok bozuk

hala oğrenemedik şunu.. sen manken gibi de olsan kocanda o düşünce varsa yine yapar...
kocan yüzünden nerdeyse bebeğini emzirmeyeceksin. bu nasıl bir düşünce..

Arkadaslar canim cok sikkin uc ay once sezeryanla dpgum yaptim hamilelikte aldigim butun kilolar duruyor hic vermedim simdi yetmis bes kiloyum gobegim cok sanki daha dogum yapmamisim yedi aylik gibi hamile duruyorum ve yuzumde asiri derecede cok leke cikti hamilelikte simdi ayni sekilde duruyor gitmedi bebegimi emziyom emzirmeseydim lazere agir kremler felan kullanirdim ama emzirdigim icin bosey yapamiyorum bi yandan emzirmeyi birakmak istiyorum bi yandanda bebegime kiyamiyorum kocamin kotu huyundan boyle strese giriyom baska kizlara cook bakiyo oda sinieimi cok kaldiriyo ya bunlekeler yuzunden aldigim kilolar yuzunden beni begenmezse diyom sonrada seven boylede sever diye teseli esiyom kendimi ama zan kotu kocama guvenmiyorum elbiseler bana olmuyo hic bi beden buyuk aldigimdada hic yakismiyor onun icin canim cok sikin kilolarim aklima geldiginde o stresle gidim bes alti bardak su iciyom belki zayiflarim diye sonrada canini sikma emzirmen bitikten sonra sporla diyetle zayiflatorsin kendinindiyom ama bi anlik tek teseli ediyor napmaliyomm yardim edin arkadaslar sezeryandan sonra kac ay sonra spor yapilabilir bilginiz varmi
Dünya güzeli de olsan bakan erkek bakar kendini sorumlu hissetme zayıflayacaksan da kendin için zayıfla bende sezetyanla doğum yaptım günde 3 litre su içiyordum hem bebeğe süt yapıyor hemde zayıflatıyor şu an spor yağabilirmisin bilmiyorum ama yürüyüşe çıkabilirsin canını sıkma emin ol hiç bir erkeğe değmez sadece kendin için yap herşeyi

Back