moralim çok bozuk :(

girlman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
703
502
53
32
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve gerçekten nasıl davranacağımı şaşırdım. yeni evli ve 3 aylık da hamileyim. herşey o kadar üst üste geliyor ki ailemden uzak bi memleketteyim. eşim asker ve evlenmeden 6 ay önce annemi kaybettim :KK43: bu şehirde yapayalnızım eşim de geçici görevle başka şehirde haftada iki gün geliyo sadece ve burda kimsem yok. eşime her zaman çok destek oldum anlaşarak evlendik. üniv. tanıştık ve 4 yıl flört 13 ay nişanlılık döneminden sonra evlendik ve hemen hamile kaldım ve tamamen kendi isteğimizle. ama sorunlar arttı aslında eşim çok anlayışlı elinden geldiğince yardımcı olur ama hamilelik dönemiyle benim duygular çok değişti. haftada iki gün geliyor ben zaten kasıklarımda ağrı oldugundan dolayı çok dısarı cıkamıyoruz ama ona diyom sen gez dolan gel diye. ama geçen hafta gttginden beri kavgalıyız sebepse annesi. kaynanam ıkı yuzlu işini ağlamakla hallediyor. bende biraz dobracıyım bısey dedım mı kotu oluyorum gecen telefonda hakaret ettı insan gibi konusmuyormusum, hamile kadın gibi davranmıyormuşum kadın gibi değilmişim halbuksem bana karşı çok arzulu ve isteklidir. bugun de sivri dilli olduğumu ve bıktıgını soyledı. bı zamanlar bu dobra hallerımı seven erkk şimdi bıktıgını soyluyor. annem olunce bız nısanlıydık kaynanamlar bundan ıstıfade edıp dogru duzgun hıc bısey almadıar. sımdı ne oldu yanı ?

Üzüldüm şimdi asker bide hormonlar yapıyor bunları ama eşinde seni anlaması lazım

Canım benim kaynana hiç bişi almadı hep babam aldı eşler hep analarını dinler

eşim gercekten iyi biri ama gercekten bazn beni anlamıyor. kardslerim babam baska sehirde o baska yerde ben tek kalıyorum ve kımsem yok burda :( kendisi bıraz hödük sadece dogum gunu yıldonumu sevgililer gunu kutlamaz bunu da soyler ama tabıı nayanız beklentıler mutlaka oluyo yapmayınca da daha da uzuluyorum :( kendini savunması ben buyum böyleyim tamam böylesin de bende böyleyim beni de oldugum gibi kabullen dediğim de bunu yapamıyor.

benmkı evin en kuçuğu uc oğlan bunlar en cok da benımkı duskun esya alınırken alan hep onların dediği oldu kayınbabam cok baskın bır karakter benim ki de sessz suskun bumu istedi bu olcak diyebilen biri degil ee bide basta anne olmayınca :(

bilmiyorum... yani sadece bazen agzından cıkanları bilmiyo sonra özür diliyo ama iş işten geçiyor. tabi beni hamilelik psikolojimde var
Ya birşey demek istiyorum ama bu forum daki kadar hamilelik psikolojisi görmedim duymadım. Hamileliğin arkasına sığınmayın lütfen. Bu bir delilik, hastalık veya sosyal hayattan muaf olunacak bir şey değil. Hamileler çalışıyor hiç duydunuz mu patronunun kafasına dosya fırlatan falan. Yok öyle bir şey. Eve gelince, kv, kp ve koca söz konusu olunca hamileyim. Kocam şunu yaptı, zaten hamileyim, şuraya götürmedi üstelik hamileyim, hamileyim annem bunu yaptı. Allah tamamına erdirsin. Ama hamilesiniz diye evde kavga çıkmaz, kavga çıkacağı vardır. Eşim çok bencil diyin, hiç itirazım olmaz. Ama hamileyim o nedenle demeyin lütfen.

yalnız farkındaysan hamileliğimin arkasına gizlenmiyorum bi cok sebebim var bundan bahsediyorum sadece içimi dökmek istedim. herkesin hayatınn kendine göre bir zorluğu var sadece hamilelik hormonlarıyla küçük sorunlar daha da buyuk bı hal alabiliyor en azından benim açimdan...

9 yıllık evliyim çocuk gelin sayılırım eşimi ve eşim beni daha iyi anlıyor artık kavga etsek de küs olmuyoruz sabır en güzel şey ben sabrettim

biliyorum sabır.... daha yolun basındauız ve ılk yıllar kavgaların cok oldugunu duymustum su anda az cok tecrube de edıyorum.

Dobralık ve sivri dil arasında ince bir çizgi vardır bence. Siz hangisisiniz? Bundan bıktım diyecek kadar ne demiş olabilirsiniz?

aslında bazen dobra bazen de sivri dilli olabiliyoruz hepımız. esim ailesi konusunda herhangi bi eleştiriye acık degil. hiç bi sekılde konusmayacaksın. kadının canı yandı mı agzımızdan cıkanları bılmeyız ya ne dedıgımı bilmiom ama onu asağilayacak bısey demedim. sadece ona kızdıgmı aılesi hakkında elestrye acık olamdıgını ve benı korumadıgını soyledım...

hamile kaldıgımdan bu yana hiç pişmanlık yasamadık ama bende son bı haftadr diyorum aynı seyı...

Mutlu ol bebeğini düşün moral bozukluğu bebeğe zarar verir zarar verir derken oda mutsuz olur

Back
X