- 31 Ocak 2016
- 703
- 502
- 53
- 32
arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve gerçekten nasıl davranacağımı şaşırdım. yeni evli ve 3 aylık da hamileyim. herşey o kadar üst üste geliyor ki ailemden uzak bi memleketteyim. eşim asker ve evlenmeden 6 ay önce annemi kaybettim
bu şehirde yapayalnızım eşim de geçici görevle başka şehirde haftada iki gün geliyo sadece ve burda kimsem yok. eşime her zaman çok destek oldum anlaşarak evlendik. üniv. tanıştık ve 4 yıl flört 13 ay nişanlılık döneminden sonra evlendik ve hemen hamile kaldım ve tamamen kendi isteğimizle. ama sorunlar arttı aslında eşim çok anlayışlı elinden geldiğince yardımcı olur ama hamilelik dönemiyle benim duygular çok değişti. haftada iki gün geliyor ben zaten kasıklarımda ağrı oldugundan dolayı çok dısarı cıkamıyoruz ama ona diyom sen gez dolan gel diye. ama geçen hafta gttginden beri kavgalıyız sebepse annesi. kaynanam ıkı yuzlu işini ağlamakla hallediyor. bende biraz dobracıyım bısey dedım mı kotu oluyorum gecen telefonda hakaret ettı insan gibi konusmuyormusum, hamile kadın gibi davranmıyormuşum kadın gibi değilmişim halbuksem bana karşı çok arzulu ve isteklidir. bugun de sivri dilli olduğumu ve bıktıgını soyledı. bı zamanlar bu dobra hallerımı seven erkk şimdi bıktıgını soyluyor. annem olunce bız nısanlıydık kaynanamlar bundan ıstıfade edıp dogru duzgun hıc bısey almadıar. sımdı ne oldu yanı ?