- Konu Sahibi angelalone
Kizlar bu insanlarin ne dediklerini takmayi nasil birakabilirim? uni 2.siniftayim sinifta caliskan diye bilniyorum.Bolum hocamiz beni projesine aldi.Ve asistani var hocanin.Hocamiz bizim normalde dersimizi esas isin yapildigi yere gitmemizi istedi.Her hafta bir gun gidiyoruz isin yapildigi yere.Ogreniyorum orra fakat cok uzak evime 3 saat mesafede.Ve ben bu sene hem dgs ye hem ygs ye hazirlandigim ivin fazlaca vaktimi aliyor.Bugun asistanina gittim ve boyle boyle dedim.baktim bana dediki ay sende dertlerin bitmiyor gibisinden gulerek bisey dedi .sonra bide ben baya anlattim iste hani dedim zor oluyor 2.donem gorme imkanimiz varsa okulda gorelim bari diye.iste sonra oda tamam ben hocamiaaktim ben cok konusunca cikmadan kapida bir kez daha dedim 2.donem burda horsek cok iyi olur diue ben oyle diyince baktim ic gecirip tamam dedi.Karsisinda arkadasi vardi ve sanirim oda isaret yapti ona ve buda ona bakti.cok kotu moralom bozuldu kizlar.Asiri dercede hemde.Keske demeysedim.niye benim bi sayginligim yok.? Neymis efendim dertlerim sikayetlerim bitmiyormus.Bir cocuk var surekli soylenen sinifta onla beni esdeger tuttu resmen.birde diyorki bence yani soylenme.isi orda ogreniyorsun diye.gibisinden cok kotu oldum .Simdi yanhocanin gozunde de mimlenirsem cunku hocanin gozunde sinifta bir numarayim.Cok kotu oldum kizlar o hareketiyle.Yanlis mi yaptim soylemekle.kendi sayginligimi kendimi dusurmus gibi hissediyorim