moralim çok kötü kızlar yine size geldim dertlerimle :(

Kizlar yeni evliyim evliligime alismaya calisiyorum sorunum kayinvalidemin tavirlari bugun bize geldiler farkli illerdeyiz ama bir saat kadar mesafe var.yemek yerken kaynim aradi esimden para istemek için tel hoparlordeydi esimin tel bozuk oldugu icin hoparlarden konusuor kauinvalide kayinpederm ben esim variz bizim de bircok borcumz.var ev aldik ikimizde kredi cektik evimizde esya eksigimiz bile varken esim tamam dior abisine bna eve bunu alalim dedigimde itiraz edip bagiran adam abisine tamam diyor benim suratim dustu tabi canim skldi esime surat yaptim elekrtk supurgesini cikarmis ortada duruyordu bende braz sesimi yukseltip aldigini neden yerine koymuosun dedim kayinvalidem arkamdan bari benim yanimda yapma bidaha gelmem demis ben duymadim sonra onlar gidince esim anlatti senin hakkinda iyi dusunen yok falan diye moralim cok bozuldu suan aglayarak yaziyorum kayinvalidem giderken beni opmedi umrumda da degil esimle aramda olan problem icin neden bna tavir aliyor ya ne yapmaliyim kizlar ya nolur birseyler soyleyin
Keşke kayinvalidenin yanında oyle yapmasaydin. Yani ailevi problemlerimiz bizi ilgilendirir degilmi? Hani bi taraflarimizi yirtioruz her daim anneleri ise karisinca biz iki kisilik aileyiz falan
Die ama kavgayı bile yansitabilioruz. Boyle durumlarda günü yada geceyi bir sekilde atlatip ondan sonra ikimiz ainca esimizi karşımıza alip konusmaliyiz sanki. Ayrıca evey zor durumda olabirsiniz ama abisinin durumuda acil belki keske dinleseydiniz once. Ayrica siz esisiniz size her türlü nazi geçer bi esyayi almayalim idare edelim der ama abisine diyememis demeyi kendine yedirememis olabilir. Yani abi biz zor durumdayız demek pek kolay degil.bir erkk icin.

Kayinvalideme nasil davranmaliyim benim bir hatami gorse esime soyler beni esime karsi hic savunmaz bu kadin beni çileden cikardi nisanliykende boyleydi esim onlari yolcu etmek icin asagi inmisti hemen 10 dknin icinde neler soylemis ki esimde gelmis hakkinda iyi dusunen yok diyor cok uzuldum kizlar ya daha oncede esim bana bagirmisti nisanliyken ailesinin yaninda aksamda beni ablamlara geldiklerinde kauinvalidemlerde vardi ben de esime cay tutmadim nisanlimdi o zman daha sonra ablam farkedip cay icermisin diye sordu oda yok dedi nisanlim daha sonra eve gittiklerinde ne kadar ayip yaptigi biz misafirdik orda sende iyi yaptin oglum falan demis hep ķörüklüyor ne yapayim nasil davranayim ben hep iyi olmaya calisiyorum onlara karsi

Kayınvalıdelerın hepsı aynı o yuzden yaptıgına sasırmadım ama nacizane söyleyecegım şey ne olursa olsun başkalarının yanında eşine ters davranma.. herkes gider o kalır. İnsanların yanında onu rencide etme.. kendine yapıldıgında hoşlanmazsın bu durumdan ki erkekler böyle konularda daha hassas olabiliyor..

Konuyu okudunuz mu? Konu sahibi kendi kazandigi parayi esinin rahatca, ona sormadan abisine vermesine yaniyor. Kendi parası olmasa o kadar dertlenmeyecek belki de.
E doğal olarak bana da parasini vermemesini soylemek düşer. Bu benim fikrim. Diğer soylediklerinize giremem. Cok uzar gider.
Selametle. .
konuyu okudum benimde dedigim evleninc senin benim ayidirmimi oluyor?? borc oduyorlarmis kizda calsiiyor erkekde her ikiside ayni borcun altinda eziliyorlar cunku bi yola cikmislar damatda tmm abi ben veririm dur benim param dursun esiminkinden mi verim demis!? yooo dememis.. evlilik böyle biseymi tmm biz borc veririz demis cunku ortada artik biz diye bisi var demi?? elbeteki borc icinde yüzerken kayina yardim edilmesi gerekiyor diye bisi demiyorum kizada yüklenmedim hata hakda veriyorum onlar borc icinde yüzerken elde avucda yoksa esinin de durumu uygun bi sekilde izah etmesi gerekir.. ben sadece senin paran benim paran demeenize düsüncemi söyledim..

o kayınvalidelerin topunu yakmak lazım zaten.hele kayınlar...haftasonu bize geldiler,onlar gittikten sonra tartıştık eşimle.k.v. anneme gitmiş bikere evine geldim kavga çıkarmış hemen bidaha gitmem demiş.ki konunun onların gelmesiyle hiç alaksı yok.ayrıca her hafta gelir zaten..kendi mikser gibi benim evimin içini karıştırır.evimde ne olsa arar kızkardeşlerine anlatır.kaynım herşeyime müdahale etmeye kalkar.bıktım bende...yoruldum.git aç boşanma davasını dedim attım evden kocayı..geri gönderdiler.çok meraklısın oğluna işte niye gönderiyosun dimi

bana g öre başkasının yanında ki gelen misafirin yanında ses yükseltmek bana göre kalkıp gidin anlamına gelir

Yavrum kayınvaliden senin açığını arar, sende daha beni oğluna hiç savunmuyor diyorsun. Savunur mu Allah aşkına. Sen eşinle aranı iyi tut, adamın gönlünü hoş tut, gerisi faso fiso. Ama insan arasında adama bağırırsan filan aranı bozarsın boşyere. Öyle yapma.

ya allah aşkına bırak kayınvaldeymiş coook olgun biri olsa senin bu tepkini anlayıp sana akıl fikir vericeğine birde huzursuzluk vermiş.tepkin doğru değil evet ama o kadar yükün altına giriyorsun üstüne biride arayıp para istiyo,yok böle bişi ya gayet normal sinirlenmen ben okuyunca bile gerildim.eşin sana onların yanında bile sert cıkışsa terslese bile cvp verme millettin agzına laf verirsin eninde sonunda haklıda haksızda olsan farketmez sana karşı eşini doldururlar
Arkadaşım tavrından bir adım bile geri çekilme böyle cahil insanlar ne isterler biliyomusun sen o kadar sıkıntı dert içindeyken onlara kol kanat germeni üstüne kendi istedikleri gibi seni evirip çevirmeyi isterler.Sen sen ol sakın onların yanında zaaflarını hislerini üzüntünü hatttaa sevincini belli etme konuşucaksan yemeklerden siyasetten saçma sapan konulardan konuş he diceksin ki niye böyle düşünüyorsun bu kadar sert eleştiriyorsun sen ne yaparsan yap ağzınla kuş tutsanda onlar bembeyza bir sayfada kara lekeyi çıkarırlar bir şekilde olan sana olur

Back
X