Moralim sıfır:(yardım edin

vahiba

Guru
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
1.852
542
373
Ankara
Kızlar beni bilen biliyor.erkek arkadaşımın 1 hafta önce vucudunda kırmızı sivilce gibi şwyler çıktı.doktora gitti egzama dediler .krem ve alerji hapı verdiler.ama malesef 1 hafta geçmesine ragmen bütün vucuda yayıldı çok kaşınıyormuş.saçı kolları bacakları hwr yerinde.tekrar başka bir doktora gitti.oda egzama ama her yerine yayılmış yatarak tedavi etmemiz lazım demiş.ben anlamadım egzama tehlikelimi neden yatıralım dedi bu doktor ya:(bende bir doktora daha danış dedim.oda memlekete gidicek orda göstericek doktora.korkuyorum kızlar:(o benim herşeyim.bilen varmı bu hastalığı?kötü birşeymi var acaba?resmi ekliyorum sizde bir bakın lütfen

Son düzenleme:
Egzama yatarak tedavi edilmez. Sen doktorun agzindan bizzat duydun mu teshisi? Belki sevgilin seni kandirmistir

duymadım ama dogru söylüyor çünki abilerine falanda öyle söylemiş.Yiğeniyle görüşüyorum o söyledi:(

Bende de yüzümde olmuştu doktora gittim krem ve hap verdi ama acilen iğne vurdu yoksa geçmez dedi. Kremle hap bir yere kadar etki eder. İğne hemen sonmesini sagladi.. Bence başka doktora gitsin.

Ama egzamanin başka çeşitleri varsa bilemicem

Bende de yüzümde olmuştu doktora gittim krem ve hap verdi ama acilen iğne vurdu yoksa geçmez dedi. Kremle hap bir yere kadar etki eder. İğne hemen sonmesini sagladi.. Bence başka doktora gitsin.

Ama egzamanin başka çeşitleri varsa bilemicem

pazartesi gidicek inş.saolun.ne ignesi veriolarki

Benimde egzamalarım için ilaç ve kremin yanında iğne yapmışlardı .
Yatarak tedavi olur mu ? Bilemedim

kızlar yardımcı olmaya çalışan herkese tşk ederim.arkadaşım doktora gitti.bir sürü krem ve ilaç verdi.10 gün oldu .çok şükür hepsi geçti egzamanın.biz yinede tekrarlar falan diye bitkisel yollardan yararlanmayı düşünüyoruz.yapanlar memnun kalmış.inş kullanmaya gerek kalmazda tedbirde fayda var

Back
X