Moralim sıfır

Ben ters bir durum görmüyorum acikcasi, normal seyler bunlar. Nisanliyken baska oluyorlar, evlendikten sonra baska, bu ama tüm insanlar icin gecerli, emin olki sende degismisindir, farkinda degilsindir. Örnegin nisanliyken süsleniyorsun, zamaniniz kisitli oluyor degerlendiriyorsunuz biryerlere giderek, ama evlenince evde eskisi kadar güzel gezmiyorsun ortalikta, seni temizlik yaparken görüyor, gece gündüz beraberseniz ve normal evlilik hayatinin zorluklari, yok para derdi, yok akraba, aileler vs, bekarken lafi bile gecmeyen seylerin simdi asiri önemli olmasi.

Kendi kendine küsmede, öpülmek istiyorsan, uzat dudagini o evden cikacagi zaman ; )
Erkekler öyle pek lafdan sözden anlamaz, hareketlerinle ona nasil davranmasini istedigini anlatman gerekir. Birde evliligin ilk seneleri zaten zor gecer genelde, cicim aylari falan hepsi laf, aslinda en büyük catismalar ve zitliklar ilk evliligin yillarinda ortaya cikar ve büyür.

laf arasında bazen evlendiğimiz için pişman olduğunu hissediyorum seni mutsuz mu ediyorum diye sorun bakalım ne diyecek

evliliğin özellikle ilk ayları saçmalama dönemleri gibi oluyor bence sizinkilerde öyledir çunku aynı seyleri bende yaşadım evlendikten sonra eşimle geçinememeye başladık sabahları kahvaltıda bile hiç yüzümüz gülmüyordu bu biraz da sanırım erkeğin alışmasıyla ilgili benim tavsiyem bayanlar biraz daha ılımlı davranırsa bu dönem çebuk atlatılıyor cünkü erkekler gerçekten çocuk gbi nereye çekersen o yöne şekilleniyor :)

borcumuzda varr bu ay sonu işten cıkıcam bendee allahın izniyle bilmiyorum onlarda olabilir. Konuşmuyokı benle ben istiyorum oturalım konuşalım sohbet edelım tmm sohbet edıcek bıseyımızde olmuyo ama ınsan beklıyo iştee kocamı çokk seviyorumm benn düzelr inşallahh hepimizinki paramız yok diye gezmeye bile gidemiyoruz...

ıyıde borcsa evınızın borcudur buyuk ıhtımal yenı evlı oldgunuz ıcın
ınsan bınbır hevesle algı esyalarının borcunu dert etmemelı bence
belkıde esınız eskı hayatıyla yenı hayatı arasında alısma asamasındadır

Korku yaratma bence daha nekadar askinizi yasamissinizki ne ara kaybetceksiniz..

Is evlilik baska sorunlarda yasaninca esiniz depresyona girmis olabilir..

Daha cok erken sogudumu veya ask bittimi demek icin herzaman ilgide olmaz insan cocuguna bile durmadan ilgi veremiyor ama gelip annem beni sevmiyor demiyor..

Calismiyorsaniz baska seylerlende ilgilenin hobbyler edinin gezin esinizle disari cikin hafta sonlari ailenizi, akraba, arkadaslarinizi davet edin arada bir evinizde yeni yüzler belirsin..

Herzamanda bakimli olun hic üstüne gitmeyin gittikce dahada kacar en sevdigi yemekleri hazirlayin komedi filmleri izleyin beraber gülün, duygusal izleyin beraber aglayin..

tek çözüm ilgiyi kesmek..eşinizi bir süre yoksaymak..yani onun gibi davranmak en güzel anlatma yöntemi

Belki bugünlerde canının sıkıldığı birşey vardır, çok düşünmemeye çalışın ama eğer canınızı çok sıkarsa bence konuşmayı deneyin, paylaşın içinize atmayın.

evliliğin özellikle ilk ayları saçmalama dönemleri gibi oluyor bence sizinkilerde öyledir çunku aynı seyleri bende yaşadım evlendikten sonra eşimle geçinememeye başladık sabahları kahvaltıda bile hiç yüzümüz gülmüyordu bu biraz da sanırım erkeğin alışmasıyla ilgili benim tavsiyem bayanlar biraz daha ılımlı davranırsa bu dönem çebuk atlatılıyor cünkü erkekler gerçekten çocuk gbi nereye çekersen o yöne şekilleniyor :)
Yoruma kesnlikle katılıyorum özellikle son satıra.

Lütfen sabırlı olun daha yeni evlenmişsniz 6 sene değil 20senede sevgili olsanız evlilk başka bir dünya gibi geliyor onlara.. Biraz zaman sonra rayına oturur sıkma canını arkadaşımm:29:

Ben ters bir durum görmüyorum acikcasi, normal seyler bunlar. Nisanliyken baska oluyorlar, evlendikten sonra baska, bu ama tüm insanlar icin gecerli, emin olki sende degismisindir, farkinda degilsindir. Örnegin nisanliyken süsleniyorsun, zamaniniz kisitli oluyor degerlendiriyorsunuz biryerlere giderek, ama evlenince evde eskisi kadar güzel gezmiyorsun ortalikta, seni temizlik yaparken görüyor, gece gündüz beraberseniz ve normal evlilik hayatinin zorluklari, yok para derdi, yok akraba, aileler vs, bekarken lafi bile gecmeyen seylerin simdi asiri önemli olmasi.

Kendi kendine küsmede, öpülmek istiyorsan, uzat dudagini o evden cikacagi zaman ; )
Erkekler öyle pek lafdan sözden anlamaz, hareketlerinle ona nasil davranmasini istedigini anlatman gerekir. Birde evliligin ilk seneleri zaten zor gecer genelde, cicim aylari falan hepsi laf, aslinda en büyük catismalar ve zitliklar ilk evliligin yillarinda ortaya cikar ve büyür.

istediğimi düşüncelerimi dile getiryorum ama eşim aman sende herseyı buyutuyosun anlamıyo benı iştee cicim ayına bende inanmıyorum

evet sürekli tartışıyoruzz uyuşamıyoruz :) arada o geliyo yanıma kıyamıyo arada kıyıyo ama :) napalım geri dönüşü yokk

Korku yaratma bence daha nekadar askinizi yasamissinizki ne ara kaybetceksiniz..

Is evlilik baska sorunlarda yasaninca esiniz depresyona girmis olabilir..

Daha cok erken sogudumu veya ask bittimi demek icin herzaman ilgide olmaz insan cocuguna bile durmadan ilgi veremiyor ama gelip annem beni sevmiyor demiyor..

Calismiyorsaniz baska seylerlende ilgilenin hobbyler edinin gezin esinizle disari cikin hafta sonlari ailenizi, akraba, arkadaslarinizi davet edin arada bir evinizde yeni yüzler belirsin..

Herzamanda bakimli olun hic üstüne gitmeyin gittikce dahada kacar en sevdigi yemekleri hazirlayin komedi filmleri izleyin beraber gülün, duygusal izleyin beraber aglayin..

haklısınız üsütne çok gidiyorum çalısıyorum bendeee

merhabalar,
benim size bir sorum olacak..3 yıldır evliyiz.evlenir evlenmez çocuk oldu.
ilişkimiz başlarda çok kavga gürültüydü alışma sürecinde..hamilelik ,alışma vs derken çok tartıştık hemde nasıl..
ama şimdi iyiyiz derken..geçen olanlar oldu..
iş yerinde benim gıcık olduğum bir kız vardı..onun yüzünden 2 kez kavga ettik..muhattap olma ,sigara içme onunla demiştim..ve geçen akşam tel..masanın üstündeydi..sağda solda bırakır tel.ini..bende hep bakarım :)
geçen gene bir bakayım dedim ve bir msj..msj normal günlük bu hafta şunlar bunlar oldu vs diye yaılmış bir msj..altınada kız adını yazmış..
başımdan aşağı kaynar sular indi..sordum bu ne diye bilmiyorum anlamadım dedi..kızı aradım.
kusura bakmayın yanlışlıkla gönderdim dedi.
ama ben psikolojik olarak çöktüm..kafamda bin tane soru....
ve kavga başladı sen nasıl muhattap olma dediğim birine tel.ini verirsin diye yedim adamı..
iş yerinde işle ilgilii bir mevzu yüzünden vermiş...banane dedim veremezsin.
bağırdım çağırdım günlerce affedersiniz mıçtım .ğzına..
oadam br değişti..bir iyi oldu..tel..numarasını değiştidi..dibimden ayrılmaz oldu..
ama güvenimi su istimal etti..beni hiçe saydı..
ne yapıcam ben şimdi..sürekli kızla iş yerinde beraberler..
içim içimi yiyor..hala kafamda soru işaretleri..

merhabalar,
ilişkimiz başlarda çok kavga gürültüydü alışma sürecinde..hamilelik ,alışma vs derken çok tartıştık hemde nasıl..
iş yerinde benim gıcık olduğum bir kız vardı..onun yüzünden 2 kez kavga ettik..muhattap olma ,sigara içme onunla demiştim..ve geçen akşam tel..masanın üstündeydi..sağda solda bırakır tel.ini..bende hep bakarım :)
geçen gene bir bakayım dedim ve bir msj..msj normal günlük bu hafta şunlar bunlar oldu vs diye yaılmış bir msj..altınada kız adını yazmış..
başımdan aşağı kaynar sular indi..sordum bu ne diye bilmiyorum anlamadım dedi..kızı aradım.
ve kavga başladı sen nasıl muhattap olma dediğim birine tel.ini verirsin diye yedim adamı..
oadam br değişti..bir iyi oldu..tel..numarasını değiştidi..dibimden ayrılmaz oldu..

Sunu bilir sunu söylerim hiçbir zaman bakımı elden bırakmycaksın pazar gunu evde otururken bile güzel görünmen gerekir erkeğe 😏😏 😄 bence kıskanma o kızın terbıyesızlığı ve ahlaksızlığı sen evli bi insansın o eş senin eşin aksam eve geldiğinde senin yanında olan bi insan cok rahatsız olursan eşine empati yapması gerektiğini söylemen yeterli olacaktır bence canını sıkma kıskançlık can sıkıntısı ınsanı cok üzer bilirim

Bu durumlardan yakınma vakti değil şimdi ? Hayatın zorlukları , işti , geçim derdiydi derken insan hayattan zevk alamaz hala geliyor ..

Borçlar,harçlar,ve bir sürü sıkıntılar ..

Eşinizin her zaman size karşı canımlı cicimli konuşmasını veya öpücüklerle uyandırıp gitmesini beklemeyin , bunlar bir süre böyle olur , zamanla ara ara olmaya başlar ,sonra hiç olmamaya kadar devam eder ..

Bence bu monotonluğu yok etmek sizin elinizde , baktınız eşiniz bu konu hakkında birşey yapmıyor o zaman siz girin devreye ..

Değişiklik iyidir ..

Varsa imkanınız , bi seferlikte olsa boşverin borcu harcı gidin şöyle güzel bir tatile..

Kafanızı toparlayın , aşkınızı tazeleyin , kapatın telefonlarınızıda ..

Oh sessizlik ruhu ve hücreleri yeniler bana göre

Dediğim gibi bu durumdan dolayı isyankar takılmayın, ne yapabilirim ne edebilirim şunları mı yapsam diye düşünün

Hadi bakalım kolay gelsin
:34:

merhabalar,

hadi yaa baya kötü olmuş sen haklısın ama eşine güveniyomusun dogrumu söylüyorr onu bi araştırr insan kendini bie yer bu durumda çok zor yaa allah yardımcın olsun peki eşin nasıl davranıyor sana

Bu durumlardan yakınma vakti değil şimdi ? Hayatın zorlukları , işti , geçim derdiydi derken insan hayattan zevk alamaz hala geliyor ..

Borçlar,harçlar,ve bir sürü sıkıntılar ..

Eşinizin her zaman size karşı canımlı cicimli konuşmasını veya öpücüklerle uyandırıp gitmesini beklemeyin , bunlar bir süre böyle olur , zamanla ara ara olmaya başlar ,sonra hiç olmamaya kadar devam eder ..

Bence bu monotonluğu yok etmek sizin elinizde , baktınız eşiniz bu konu hakkında birşey yapmıyor o zaman siz girin devreye ..

Değişiklik iyidir ..

Varsa imkanınız , bi seferlikte olsa boşverin borcu harcı gidin şöyle güzel bir tatile..

Kafanızı toparlayın , aşkınızı tazeleyin , kapatın telefonlarınızıda ..

Oh sessizlik ruhu ve hücreleri yeniler bana göre

Dediğim gibi bu durumdan dolayı isyankar takılmayın, ne yapabilirim ne edebilirim şunları mı yapsam diye düşünün

Hadi bakalım kolay gelsin
:34:

güzel diyosun cnmda işte benım eşim malesef okonulara uzakk bugun sınemaya gidelim dedım evde dınlenmek ıstıyorum dıyo ben napim şimdi offfff

ben de 5 aylık evliyim.bizde de ben soğuğum o daha sıcak.evimi tam kabullenemedim.ailemi özlüyorum.sanki ailem hala annem ve babam ama eşimle ben bir aile değilmişiz gibi geliyor.tatillerde annemlere gidemezsem onu suçluyorum içimden.gitgide uzaklaşıyorum.tam alışamadım galiba.bence eşin de böyle olabilir.canını sıkma sevmediğinden değil yeni hayatına alışamadığındandir..

Back
X