Doktor hamilesin dedi cok sevindim okadar sevindik ki bebegimin kendisi gelmeden mutlulugu nesesi girdi evimize.. ilk gebeligimdi doktora gittigim ilk muaynede progestan verdi bna folik asıt vermedi gerek yok dedi suan icin.. progestanı bitirdim devam etmem gerekıomus ama neden verdiginide bilmıorum bise demedi sadece düsük olmasın die dedi. kutu bitince 2 ögün icemedim sadece bigün sonra kanamam geldi gittim doktora igne yaptı yine o haptan verdi.. ictim aksama kanamam dahada arttı .. yine gittim dktora düsük yapmışın dedi daha 1 aylık hamileydim sizdede hamileligin ilk günlerinde bu ilactan kullanan oldu mu ? canım cok sıkkınnnnn arkadaslarrr ((
Doktor hamilesin dedi cok sevindim okadar sevindik ki bebegimin kendisi gelmeden mutlulugu nesesi girdi evimize.. ilk gebeligimdi doktora gittigim ilk muaynede progestan verdi bna folik asıt vermedi gerek yok dedi suan icin.. progestanı bitirdim devam etmem gerekıomus ama neden verdiginide bilmıorum bise demedi sadece düsük olmasın die dedi. kutu bitince 2 ögün icemedim sadece bigün sonra kanamam geldi gittim doktora igne yaptı yine o haptan verdi.. ictim aksama kanamam dahada arttı .. yine gittim dktora düsük yapmışın dedi daha 1 aylık hamileydim sizdede hamileligin ilk günlerinde bu ilactan kullanan oldu mu ? canım cok sıkkınnnnn arkadaslarrr ((
cnm bende kullandım düşügünün nedeni ilaç diil o düşügü önlüyo ama 2 öğün içmedin diye bişi olmaz zaten bebek sağlıklı diilmiş ve düşmesi gerekiyomuş cnm aynı şeyleri bende yaşadım hatta o ilaç düşügü önlediği için benim bebeğim karnımda ölmüş ve 10 gün ölü halde taşımışım... inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bebeğini
doktorum,sağlıksız bebek düşer engel olamayız demişti.progestan düşük önleyici bi alakası yok bebeğinin düşmesiyle.inşallah tez zamanda sağlıklısı gelir..
Çok geçmiş olsun,ben de geçen ay 2 aylıkken düşük yaptım.
önce lekelenme vardı doktor tutunması için progestan verdi yattım günlerce ama yine de düşük yaptım.
İlaç kullansan da kullanmasan da sağlıksız bi hamilelik maalesef devam etmiyor.
Allah sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun,ben de geçen ay 2 aylıkken düşük yaptım.
önce lekelenme vardı doktor tutunması için progestan verdi yattım günlerce ama yine de düşük yaptım.
İlaç kullansan da kullanmasan da sağlıksız bi hamilelik maalesef devam etmiyor.
Allah sağlıklı hamilelikler ve evlatlar nasip etsin
Canım benim çok geçmiş olsun,Dr. erken farkedip ilaca başlatmış.iyi yapmış arkadaşlarında söylediği gibi sağlıksız hamilelikler progestan başlansa bile tıbben durdurulamıyor. bende 10 eylül de 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışı yoktu.hemşire olduğum halde tıbben yapılacak bişey olmadığını bildiğim halde son ana kadar direndim, fakat nafile. hala içim cız ediyor bir hamile gördüğümde yada yeni doğmuş bir bebek gördüğümde..............
benimde 13 haftalıkken kanamam basladı bır ıkı hafta oyle aralıklarla devam ettı progestan verdı doktor bana suan kanamam yok ama 7. ayına kadar ıçmelisin dedı plesenta assagıda oldugu ıçın duşuk rıskım varmış
dokroeum progesteron verdı ıkı gındur kullanıyorum ama aksam bıraz daha fazla geldı o kahve akıntı,,,napıcam,,,bekelmekten baska carem yok galıba
ıgne yapmıyo doktorum korkulacak bısey yok dıyo ama gelde bana soyle onu
inşallah karşılaşmazsın..bebeğinin gelişimi normal anladığım kadarıyla bu tarz akıntılarda kahverengi kanama tarzında gelebilr.tehlike belirtisi olan kırmızı renkte olmasıdır..bazı gebeliklerde düşük tehdidini bikaç ay yaşanabiliyor.istirahatle atlatırsın inşallah en kısa ürede...
bendede olmuştu eğer kalp atşını duyarsak agresif tedavi uygulıcaz demişti dr.kalp atşı duyulunca bende hap kullandım ve 3günde bir iğne vuruldum sanırım 2 hafta devam etti iğne hapıda 3.ayı bitirnce bıraktırdı..allah tez zamanda bebişini göbeğine kondurur inşallah
seni çok iyi anlıyorum ama arkadaşında dediği gibi kırmızı ise tehlikeli dr öyle demişti bendeki kahverengi kanamalar devam etmişti yatakdan çıkma kalp atışı ise küçük ise bebiş karnından duyulmayabilirmiş ki benim karnımdan duymamıştı alttan bakmıştı ozaman kalp atışı varsa garanti duyuluyor..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini