Göz Çevresi Bakımı moralimi bozan göz altlarımdaki yağlar :(

Merhaba benim de göz altlarımda yağ bezeleri vardı eczacı arkadaşıma gittim Bioderma nın H2O temizleyici suyu var (Kırmızı olanı kullandım ben) 1 hafta içinde yeni çıkanları giderdi. 1 ayda da göz kapagımın üstünde eskiden olan yağ bezesini giderdi isterseniz bir deneyin umarım size de iyi gelir.

bole bir etkisini ilk kez duyuyorum nasık kullandınız sürdükten sonra durulama yaptınızmı tamamen yag bezelerini yok ettimi?

yok cnm korkma yara falan olmaz nazik davranman lazım ama.zaten yumuşayacak baya zorlanmazsın.

ya yaptım ben bunu ama gözüm acıdı ya bastırırken bende korktum bıraktım lavanta çayını da 10-12 dakika kaynatmak gerekiyomuş bir tatlı kaşığı kadar o da. biodermanın suyunu da bulamadım bakalım ne olcak bu bezelerim heralde doktora gitcem en son

ya yaptım ben bunu ama gözüm acıdı ya bastırırken bende korktum bıraktım lavanta çayını da 10-12 dakika kaynatmak gerekiyomuş bir tatlı kaşığı kadar o da. biodermanın suyunu da bulamadım bakalım ne olcak bu bezelerim heralde doktora gitcem en son

bence hiç durma, hemen bir cildiyeye git canım. başka bir hastalığın belirtisi de olabilir... çok geçmiş olsun

bence hiç durma, hemen bir cildiyeye git canım. başka bir hastalığın belirtisi de olabilir... çok geçmiş olsun

teşekkür ederim gitmeyi ilk fırsatta istiyorum ama öncesinde ibrahim saraçoğlunun ısrarla tavsiye ettiği lavanta çayını da denemek istiyorum ondan sonra gidicem sanırım

arkadaşlar nette bu resmi buldum benim gözümün altındakilerde tıpkı böyle biraz daha büyükler ve burnuma doğruda varlar. yaklaşık iki hafta lavanta çayı içtim bunlara etki etmedi ama gözümün kenarındaki beyaz yağ bezesini yok etti hala inanamıyorum :) ama göz altımdakiler arttı gibi geliyo acaba yeniden başlasam mı iki hafta içsem veya daha fazla bunlar çok olduğu için etki etmedi heralde. böyle sorunu olup da geçen etkili bir krem serum vs bilen var mı?lazer yaptıramam henüz.

Eklentiler

• $20131205021240443.webp
    $20131205021240443.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 523
Back
X