moralimi bozuyo

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

dogru cevabi biliyorum, ama baskasiyle konusmak iyi geliyo, hele bu sizseniz, verdiginiz akillar, rahatlatici ogutler cok iyi geliyo.

hikaye soyle.. nisanlimdan uzakta yasiyorum, yakinda onun oldugu yere donucem. son zamanlarda finallerden dolayi bana pek ilgi gostermiyodu, tam bu zamanda karsima biri cikti, ve onun sevgilisi var. bana karsi biseyler hissettigini soyledi ve ben ona bunun yanlis olacagini soyledim. ama duru7st olmak gerekirsede bu extra ilgi iyi geldi. bi bucuk haftaya nisanlim gelicek ver hersey guzel olucak diye umuyorum, bunlari unutucam ama su an arkadas grubumuzdan dolayi bu yeni cocugu cok goruyorum, ve ilgisine tiryaki gibi bisey oldum, biliyorum cok kotu bisey ama hep aklimda. akil verin bisey soyleyinde unutayim onu sallamiyim artik nolur

Şu ana kadar aldatmak oluyor mu bu bilmem ama en ufak bir adım atman aldatmak olur ki sana nişanlının bunu yapmasını ister miydin onu sor kendine ????

şimdi evli bi bayanı okuyunca iki çocuklu seninki onun yanında masum kalır...tovbe tovbee

Nişanlın ile aranda bir sıkıntı problem yoksa bence unut o yeni kişiyi, bence bu düşüncen bile bir nevi aldatmadir..
Bir de o çocuğun da sevgilisi varmış.. onu senin için bıraktı diyelim, baskasi için seni bırakmayacağı ne mağlum?
Ayrıca nişanliniz bi dönem sana olan ilgisini azaltmis olabilir, (gelip gecici ise) normaldir böyle seyler, simdi sana deli gibi ilgi gösteren çocukta bir dönem sana ilgisini azaltabilir.. o zaman bu düşüncelerin tekrarlicakmi karsina ilgi gösteren biri çıktığında.
Bence hiç aklını kurcalattirma nişanlına sadık kal. Tabii ki seviyorsan.

Son düzenleme:
bence sen nişanlından ayrıl bu yeni görüştüğün çocukla bir birliktelik yaşa , ikinizde aynısınız o sevgilisini aldatıyor sende nişanlını ruh ikizi gibi bişeysiniz

millet ramazanda allah allah der diye umuyoduk ama
iyice şeytan girmiiş kacmış iclerine

hep erkekler mi kadınları sömürcek
bu seferde tersi oluversin

sadece ilgisinin tadını çıkart
madem sevgilisi var ve başkasına asılıyor

koşsun dursun

tabiki asla
ümit verici yada açık kapı bırakır cinsten hareket etme
nişanlın gelince
koluna girer
sık karşılaştığınız mekanlarda
gözüne sokarsın
anlasın terbiyesiz

boşluktasın sanırım bi süredir ilgisiz kaldığın için..
nişanlınla birarada olunca kendiliğinden geçer merak etme...

Belki nisanlin da ekstra ilgi gordugu bi bayan bulmustur orda.
Yada senin bekledigin ilgiyi baska bi bayana gosteriyodur.
Ne oldu, hosuna gitmedi degil mi?
Yapma.

Anemm yorumların bir kısmı gerçekten çok sert değil mi yaw

Kızın sadece ilgisini çekmiş ama kurtulmak istiyor bundan doğal ne var:)

Bencee nişanlın gelince her şey düzelir şimdilik o çocuğun bulunduğu ortamlardan kendini çek mümkün olduğunca aynı ortama girmemeye çalış derim:)

bunlar sadece nişanlından uzakta olduğun için emin ol yanında olsa kimsenin ilgisine ihtıyac duymayacaksın. Eğer nişanlını seviyorsan gerçekten vazgeç çünkü emin ol yüzüne baktıkça acı çekersin. Nişanlını kendi yerine koy öyle düşün Ama eminsin dimi sevdiğinden bir ömür geçirebilceğinden eğer içinde şüphelerin varsa nişanlını bırak çünkü mutlu olmazsınız.

Bence cocugu görcegin hicbir ortama girme artik nisanlinida seviyorsan ondan ayrilma bu sana ilgi veren cocuk iyi olsaydi kiz arkadai varken sana yanasmazdi sözünü demissin ve kesin ne yaklas ne konus kisiligine laf getirme vijdan azabiyla kivranip durursun sonra ve nisanlinida kaybedersin erkeklerin en kabul edemicegi sey kizlardada oldugu gibi ama affetmezler bu durumu sindiremezler.

tesekkurler yorumlariniz icin. dedigim gibi, ona zaten soyledim bisey olamayacagini ve bunun yanlis oldugunu biliyorum, bu sadece kendi icimde hissettiklerimin yok olmasi icin yardim istedim bazi yorumlara bakinca tersinden anlasilmis sanki konu

bencede nisanlim gelince hersey duzelicek, sadece o gelene kadar kendi icimde yok etmek istiyorum. hayir nisanlima ayni sey olsa hosuma gitmezdi, ama eger nisanlim benim gosterdiigm tepkiyi gosterse ve hissettikleri benimkilerinin aynisiysa ve bunlari yok etmeye calisiyosa kendi basina, mutlu olurdum ki cunku bana sadik olmaya calisiyo demektir, degil mi?

yanlis bisey yapicagimdan degil, ben sadece kendimi yiyorum, istedigim bunu durdurmak

evet onunla cok mutluyum, baskasina degismem, kiyaslicak olursam nisanlim altin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…