slm kizlar,
dogru cevabi biliyorum, ama baskasiyle konusmak iyi geliyo, hele bu sizseniz, verdiginiz akillar, rahatlatici ogutler cok iyi geliyo.
hikaye soyle.. nisanlimdan uzakta yasiyorum, yakinda onun oldugu yere donucem. son zamanlarda finallerden dolayi bana pek ilgi gostermiyodu, tam bu zamanda karsima biri cikti, ve onun sevgilisi var. bana karsi biseyler hissettigini soyledi ve ben ona bunun yanlis olacagini soyledim. ama duru7st olmak gerekirsede bu extra ilgi iyi geldi. bi bucuk haftaya nisanlim gelicek ver hersey guzel olucak diye umuyorum, bunlari unutucam ama su an arkadas grubumuzdan dolayi bu yeni cocugu cok goruyorum, ve ilgisine tiryaki gibi bisey oldum, biliyorum cok kotu bisey ama hep aklimda. akil verin bisey soyleyinde unutayim onu sallamiyim artik nolur
slm kizlar,
dogru cevabi biliyorum, ama baskasiyle konusmak iyi geliyo, hele bu sizseniz, verdiginiz akillar, rahatlatici ogutler cok iyi geliyo.
hikaye soyle.. nisanlimdan uzakta yasiyorum, yakinda onun oldugu yere donucem. son zamanlarda finallerden dolayi bana pek ilgi gostermiyodu, tam bu zamanda karsima biri cikti, ve onun sevgilisi var. bana karsi biseyler hissettigini soyledi ve ben ona bunun yanlis olacagini soyledim. ama duru7st olmak gerekirsede bu extra ilgi iyi geldi. bi bucuk haftaya nisanlim gelicek ver hersey guzel olucak diye umuyorum, bunlari unutucam ama su an arkadas grubumuzdan dolayi bu yeni cocugu cok goruyorum, ve ilgisine tiryaki gibi bisey oldum, biliyorum cok kotu bisey ama hep aklimda. akil verin bisey soyleyinde unutayim onu sallamiyim artik nolur
millet ramazanda allah allah der diye umuyoduk ama
iyice şeytan girmiiş kacmış iclerine
slm kizlar,
bunlar sadece nişanlından uzakta olduğun için emin ol yanında olsa kimsenin ilgisine ihtıyac duymayacaksın. Eğer nişanlını seviyorsan gerçekten vazgeç çünkü emin ol yüzüne baktıkça acı çekersin. Nişanlını kendi yerine koy öyle düşün Ama eminsin dimi sevdiğinden bir ömür geçirebilceğinden eğer içinde şüphelerin varsa nişanlını bırak çünkü mutlu olmazsınız.
evet onunla cok mutluyum, baskasina degismem, kiyaslicak olursam nisanlim altin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?