Morelim bozuk bu durumda olan yada yasayan birileri taniyan varmi

mamamialuse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2023
219
71
28
26
Merhaba detayli ultrasonda bebek plesantasinda bozulma var dediler simdiye kadar kist sanıyorduk morelim bozuldu takipte kalıcam bi tedavisi yok nasıl olcak ne demek bilmiyorum benide zararı varmi off

Merhaba detayli ultrasonda bebek plesantasinda bozulma var dediler simdiye kadar kist sanıyorduk morelim bozuldu takipte kalıcam bi tedavisi yok nasıl olcak ne demek bilmiyorum benide zararı varmi off
Kaç haftalık canım

normal gittigim kadın doğumda demişti ama kist demişti normal dedi bisi olmaz dün perinataloji bozulma var dedi zarar görmüş başka biside demedi
Eğer yaşlanma vb varsa coraspin tarzı bir şey veriyorlar arkadaşımda plesanta sorunu vardu kızı zayıf ve biraz erken doğdu ama çok sağlıklı maşallah 2 yaşında geldi

Eğer yaşlanma vb varsa coraspin tarzı bir şey veriyorlar arkadaşımda plesanta sorunu vardu kızı zayıf ve biraz erken doğdu ama çok sağlıklı maşallah 2 yaşında geldi
Zaten pıhtılasma sebebiyle hergun içiyorum ignede kullanıyorum umarim şimdiye kadar nasıl devam ettiyse bundan sonrada öyle eder dün çok üzüldüm ama gelişimi iyi sonuçta devam eder bi sorun olmadan inşaallah

Detaylı ulturasyonu yapan perinatolog size bu konu hakkında neden bilgi vermedi ki ya da elinizde rapor var mı detaylı ultrason sonrasu verilen

Detaylı ulturasyonu yapan perinatolog size bu konu hakkında neden bilgi vermedi ki ya da elinizde rapor var mı detaylı ultrason sonrasu verilen
2 hafta sora tekrar cagirdi bebek kendini göstermedi ölçümleri tam yapamadi devlete gittim sanirim ondan ama ozelede gideceğim

2 hafta sora tekrar cagirdi bebek kendini göstermedi ölçümleri tam yapamadi devlete gittim sanirim ondan ama ozelede gideceğim
Gidebiliyirsan özele git 2 3 gün içinde bence aklında da soru işareti kalmasın bana doktorum 21. Haftada git dedi detayliya ben de haftaya gidecem araştırdım 22. Haftayı geçince bebek büyüdüğü için detaylı ultrason çok doğru sonuç vermiyormus çünkü bebeği genel değerlendirmek zorlaşıyormus

Aa bende 22 yi beklim diyordum o zamn önümüzdeki hafta gideyim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…