slm arkadaşlar ben 23 yaşında evli 2 çocuk annesiyim herkes gibi benimde sıkıntılarım var ama genelde sıkıntım eşimle oluyor şuan oldugu ğibi ben pisiğolagada gittim eşimide çok seviyorum oda beni ama bitmek bilmeyen kavgalarımız tartışmalarımız oluyor pisiğologa gitmeye karar verdikten sonra aramız düzelmiş ve doktorunda faydasını gördük tavsiyeleri üzerine tartışsak bile uzatmadan hallediyorduk ama şuan kötü ramız bir hahta önce tartıştık tam barışmadan kuzeni asker gecesi yaptılar beni götürmedi hava bozuk çocuklar hastalanmasın bide ailesiylede aramız çok iyi sayılmaz sana laf söylerler kötü olma diye götürmedi o gün eve 01.30 da geldi ben biterbitmes gel dedim ama onlar eylencelerini uzat mışlar bende kızdım eşime bana geçikeceyini denen söylemedin arayı haber vermiyosun diye ben küstüm o da ailesini savundu ertesi gün ben konuşmadım oda beni hiç takmadı bile yanıma gelsin diye yatakları ayırdım ban cevabı şu oldu kendi kedine filim oluyosun bu saçmalıklarına son ver ne yaparsan yapdedi ve ben gece yarısına kadar

r agladım ben sinirlendimde kıriz geçiriyordum o gecede kötü oldum eşim dengesiz biridir doktorumda söyledi ve ben napıcamı şaşırdım bugünde kuzenini askere gönderdiler sabah leyin çıktı evden ve hala bu saat oldu gelmedi aramısdaki sorunları ailesiyle bir araya geldiklerinde eyer ogün kötüysek anlatır ailesine ve ben buna tahambül edemiyorum biz eşimlede karakter olarak zıtız ben onu okadar çok seviyorumki sevgisi beni yoruyor ve ben eşime çok düşkünüm bu artık sanki rahatsız edici oldu şuan hiç iyi deyilim nerde napıyor bilmiyorum lütfen cevaplarınızı bekliyorum