.Moraliniz eşinizin hastalığını kafasına takmasına bozuldu eğer yanlış anlamadıysam
Ben de kalp hastasıyım şu anda ömür boyu ilaç kullanımı dendi her an kalp krizi geçirme riskim yüksekmiş
Ayrıca ilerleme durumu olursa ameliyat olabilir Allah korusun ilerlemesin inşallah...
Ve gerçekten bende sürekli ölücekmişim kızım , eşim ortada kalıcakmış gibi düşünüyorum.
Benim için böyle yaşamak çok zor inanın.
Eşiniz içinde öyledir ama siz moralinizi yüksek tutmalısınız. Eşleri hayati hastalık taşıyanlar siz veya benim eşim mesela size çok iş düşüyor aslında....
Çünkü gerçekten kendimden biliyorum sürekli Allah'ım ya kızım küçükken bana bişey olursa ya bende sonra ona kötü davranırlarsa , ya büyüdüğünü göremezsem diye düşünmek beni kahrediyor....
Benim için kızımın okullu olduğunu görmek onu okul kıyafetiyle görmek sanki ulaşılmayacak bir hayal gibi...
Sanırım eşinizde aynı durumda ama dediğim gibi size büyük iş düşüyor. Eşinizin moralini yüksek tutmalısınız. Onun sağlığını tehlikeye sokacak ortamlarda bulunmamasını sağlayın... Kafasının başka şeylerle meşgul olmasını sağlayın... Çok geçmiş olsun inşallah sonuçlar doktorun dediği gibi olmaz iyi sonuçlar çıkar inşallah...
Anlattıklarınız terleme ve üşüme bana kalp tıkanıklığı gibi gelmedi..Sol elde uyuşma ve karıncalanma başladıysa tıkanıklık belirtisi ve aniden kendini hissettirirdi stresten uzak ve yediklerine dikkat ettikden sonra bişey olmaz korkmayın ilaçları evet ölene kadar kullanıcak ama onuda sorun etmeyin ilaçsız ayakta duran kaç sağlıklı insan varki aramızda..Geçmiş olsun eşinizede ve sizede..
Cok Cok gecmis olsun canim.
Allah acil sifalar versin.
Cikmamis candan umit kesilmez.
.
Oncelikle sanada buyuk gecmis olsun evet hem onun kafasina takmasi hemde boyle bir ihtimal cok uzuyor beni.allah uzun omur versin insallah bu durumda olsn herkeze.ama yinede bir umut nebilim wallaha dun sabah 7 degeldi mesela dedim nerdesin ya dedi tvde coca colanin fabrikasi diye program vardi ha bitti ha bitecrk derken baktim dedi tabi brn hemen sordumki resim video falan izlrmedin dimi kiZdi kufur etti kalp hastasi ettin beni dedi benimkide is adam belki hasta ben hala baska seylerdeyim napim bu durumda olmam kendi sucu.birde 2 sene once coK zayifti esim cikmaya basladik yemek tAsirdim kilo almaya basladi evlendik iyice aldi ani kilodanda olabiliyormus bir arkadasi zayiflsma hapi kullanmis 13 kilo vermis oda aldi kullaniyor wc cikmiyor afedersin ve hapin etkisimi ne cinselikte 1 x oldu bu hafta hapta ne varsa kipirdama olmuyormus buda sinirimi bozuyor birak dedim su hapi kardes olcaz nerdeyse ya
O tarz haplar çok tehlikeli sağlıklı bir insanı bile hayatından edebilir
Bende bekarken çok yoğun tempolu bir işim vardı evlendim ilk 4 ay evdeydim iş bulamadım çünkü İstanbul'un başka yakasına taşındığım için işi bırakmak zorunda kaldım
Ve o 4 ayda birden kilo aldım ama benimki doğuştanmış ve sinsice ilerliyormuş 2010 aralık ayında bir tartışma anında nefes alamadım fenalaştım ve hastaneye götürdüler öylece öğrendim 23 sene bu hastalıkla yaşamışım haberim olmadan
Ben geçen gittiğimde doktoruma bi kaç bitki ismi sordum içebilirmiyim diye günde 3 fincanı geçemesin iç ama sakın hap map kullanma dedi zaten diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama bakalım spor yapamadan zayıflayabilecekmiyim yani spor yapmama izin verilse bile ki sanmıyorum yapamam zaten kızımla çook zor.. Eşinizide zayıflamaya teşvik edin tepkisi ne yönde kiloyla ilgili bilmiyorum ama...
cok gecmis olsun...ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH...AMIN
çok geçmiş olsun canım umarım eşiniz en yakın zamanda sağlığına kavuşur
Cnm Bnm Esinin Oyle Cumleler Kumasina Izin Verme , Pozitif Olun
Pozitif Dusunun.
Insallah Bir sey cikmaz
Bir an Once sagligina Kavusur , ,Dua edicegim senin , sizin icin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?